Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprezynka

jak wychowac faceta-szkola zycia

Polecane posty

Gość sprezynka

czy to w ogole mozliwe?co zrobic aby pomagal,szanowal byl wdzieczny?co zrobic aby bys KONSEKWENTNA w swoich postanowieniach gdy po raz kolejny obiecujeszsobie ,ze nie ugotujesz obiadu.

nie idzie.. :O ja juz mowie sobie takie postanowienia od 2 lat i nici .. :D jak chcesz przesle Ci fajna knige do przeczytania.. tam sa porady tego typu..:D

Gość sssaaassska
trzeba trafic na dobry model :) ja jestem ze swoim rok, mieszkamy razem prawie od 10 miesiecy i jest wspaniale. Jest czuly i szarmancki, szanuje mnie i odnosi sie do mnie tak jak jeszcze nikt. Gotuje, a ja sprzatam, on zmywa, ja piore. Sprawiedliwie podzielilismy wszyskie obowiazki i to nawet nie wynika z tego, ze ja jestem jakas jedza, ktora nim steruje, on sam mi zaproponowal ten podzial... czuje ze mam partnera, w pelni tego slowa znaczeniu, a nasz zwiazek jest naprawde partnerski:)

Gość sprezynka
tak maciej to ma racje.to wlasnie chyba rodzice popelniaja blad w wychowywaniu jezeli facet nie potrafiuszanowac itp. itd.tylko wiecie moi drodzy w moim przypadku nic nie pomaga rozmowy,krzyk,placz nawet milczenie!to chyba jednak nie ten model.ale czy mozna kogos kochac i rownoczesie ni da rady byc ze soba bo sie nie doadujecie hmm...

\"Gdy kobiecie uda się zmienić mężczyznę tak jak tego pragnie, to przestaje dla niej być atrakcyjny\" - Marlena Dietrich

Gość Co ty mowisz
Chcesz wychowywac doroslego człowieka ? Przepraszam a w kwestii formalnej jestes jego matka czy dziewczyną ?

A co to za ksiązka? Ja bym poprosiła :) W zmianę swojego chłopa nie wierzę, ale może warto poczytać :) mój mail - mala-gosiaa@o2.pl