Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

jak myslicie ?

Polecane posty

mam pytanie dziewczyny ! czy uwazacie ze istnieje zaleznosc miedzy wagą faceta a wielkoscia jego członka ? tzn. czy szczupły facet to przewaznie duzy penis a grubasa jest odwrotnie ? jak to było z waszymi partnerami ? czy na takiej podstawie oceniacie czy facet moze miec duzego czy małego nim zobaczycie go w samych slipkach lub nago ? i czy macie na to inne sposoby ? prosze o powazne potraktowanie tematu pozdrawiam !

Gość gość
Nie ma wyżej opisywanej zależności. Przeciez gruby może sie odchudzic, a chudy pogrubić. Czlon niestety poza erekcją nie zmienia rozmiarów

Gość bluesjy
Raju, chłopie, pomysl trochę nim zadasz tak durne pytanie. A co jeśli chudy facet przytyje albo gruby schudnie?????? Poza tym wiesz, naprawdę nie wszystkie kobiety są obsesyjnie zajęte rozmiarem członka faceta i naprawdę są ciekawsze niewadome, kiedy się kogoś poznaje.

Gość siemaneczkoooo
pozdro ty bąkalu wielki.Kogo już dziś pierdem potraktowałaś ?

Gość gość
siemaneczkoooo---ech, tylko mój fotelik przed kompem:o Wiem, wiem, rozczarowałam Cie, obiecuje poprawe 🖐️

Gość Wredniaczka
Jacku jacku, czy z Tobą aby na pewno jest wszystko w porządku? No bo żeby faceta interesowały inne penisy... :P

Gość 0700 kał
hej ho hej ho do buzi by se wzioł

Gość do musztarda
tu chodzi o proporcje przeziez. proste to jak drut wiadomo ze przy wiekszej masie ciala nawet okazaly czlonek bedzie wygladal na mniejszego niz ten sam na chudym wlascicielu:P

Gość OLA 3 w 1
Różnie bywa nie ma takiego stereotypu. Niekiedy miło panowie mali bądź otyli zaskakują wielkim sprzętem gaśniczym.