Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bicz bozy nad nami

Cała prawda o klerze !!!

Polecane posty

Gość antyklerykał
Nic dodać, nic ująć, większego draństwa i cwaniactwa, jak czarni to u nas nie ma!

Gość ciemna zła postać nocą
Uwazam, ze z klerem zle sie wychodzi nawet na zdjeciu - księza zyją ponad stan, wymagają od wiernych idiotyzmu z cyklu brak antykoncepcji, kiedy ludzie zarabiają po 800 zł, a na dodatek wchrzaniaj sie do polityki, w intymne sprawy i we wszystko

Co masz do lewaków, synu?

Gość państwo kościelne
Wyjątkowe darmozjadyi hipokryci. A co sądzą o czarnych kobiety. Czy są tu jakieś z doświadczeniami z czarnymi?

ile ci zaplacono za oczernianie - uogolnianie , ktore zawsze mija sie z prawda tak jak nieprawda ze wszyscy z SLD sa zli tak nieprawda ze wszyscy księza są żli. zlo krzyczy na dobro. a po owocach poznasz prawde. historia pokazuje , ze KK istnieje 2000 lat mimo niedoskonalosci a lewactwo ..... prawie wszedzie znienawidzone. atakuje Kościol bo mu jego sila przeszkadza w kradziezach i manipulacjach. i zbrodniach.

Gość państwo kościelne
HAhahah Bracie, czarni sami sięgnęli dna: dupy na boku, kradzieże, pazerność, podwójne życie. Kościół przetrwał 2 tys. lat właśnie dlatego, że nikt mu się jeszcze do dupy nie dobrał.

Co to jest lewactwo? Widac dobzre ci się uogolnia, z ejedyni ludzie,którzy widza wady koscioła to lewactwo . fajnie sie tak zyje z klapkami na oczach?

Gość a jesli ma dowody
to co?

Gość oni mają prawo
do draństwa, a my mamy ich ciągle chronić?! Uważam, że trzeba demaskować takich drani!!!

Gość draństwo bez granic
mam masę dowodów. Gdybym nie był zdeterminowany, nie robilbym tego!!! Od pewnego czasu gromadzę je, bo pracuję z tym typem.

Gość wydaje mi się
ze pomówienie moze być karalne tylko wtedy, jesli cos nei ejst prawda i nei ma się na to dowodów - a tutaj nie wiemy jak jest . Podejrzewam, ze jesli ktos tak pisze, to ma dowody.

Gość mam uraz do kleru.....

to jest wlasnie ta nowa liberalna tolerancja czyli anarchia i bezprawie, od wydawania wyrokow i osadzania jest tylko i wylacznie Sąd. tak wiele razy komuchy - aferzysci sie do tego odwoluja gdy ktos tylko wspomni o ich zlodziejstwach i przestepstwach i slusznie. natomiast osadzanie bez zbadania sprawy idzie im latwo. ale czego sie mozna spodziewac po lewactwie. historia juz pokazala wielokrotnie. dziennikarskie kundelki wydaja osady i \"walcza \" o prawde i praworzadnosc a sami nie poczuwaja sie do jej przestrzegania. taka anarchia to bron oboseczna bo jak sie opcja zmieni to krzywdziciele dzisiejsi latwo sie moga zmienic w pokrzywdzonych.

Gość mam uraz do kleru.....
dlaczego????...moja mama została zamordowana a ksiądz????...zapytał czy zasłużyła sobie na pogrzeb kościelny!!..:(:(

Gość wydaje mi się
Ale co do tego wszystkiego maja komunisci?

20mln istnien ludzkich na sumieniu na calym swiecie. a ile zniszczonych zyciorysow ludzi tylko za to ze nie mysleli jedynie slusznie jak oni.

Gość wydaje mi się
Super - zobacz ile ofiar miała inkwizycja , krucjaty i nawracanei Indian - zebyś sie nei zdziwił:(

Gość dcgvhj
uzywali sobie na kozach? co ty w ogole piszesz?!

Gość czy komuś z was chociaż
raz w życiu zdażyło się pomodlić w intencji takiego klechy, którego tu opluwacie?

jeśli to wszystko co masz do powiedzenia jako komentarz to wyjątkowo kiepski z ciebie partner do rozmowy. Ja też tak potrafię ale wynajdywanie wszelkich mozliwych uchybień w otoczeniu na dluższą mete prowadzi do koszmarnych frustracji... Może się zrelaksuj?

na tyle rzadko robię orta, ze jakoś mnie twoja zjadliwość mija dużym łukiem... Natomiast zaczynam pojmować Twój nick. No i zaczynam ci gorąco współczuć nieumiejętności skupienia się na omawianym temacie :classic_cool:

Gość no niezle
w mojej parafii ksiadz do pary mlodej ktora sie pyta ile ma zaplacic za slub mowi: tu przewaznie dają 400zł. (tak bylo w lutym tego roku). Wiec hajtne sie po promocji hehe bo trzy lata temu mojej siostrze powiedzial: tu przewaznie daja 550 zl. A gdy ona sie rozplakala bo byla studentka bez kasy a slub chciala wziac to jej powiedzial: no moze byc 500zl . To ten sam probosz ktory mnie powiedzial w lutym 400 -dobrze ze nie wzielismy slubu trzy lata temu - zaoszczedzilismy 150 zl ! - bedzie dla koscielnego (ciekawe czy to nie za malo...) PODSUMOWANIE: krwiopijcy i tyle! Ps. jestem dyslektykiem-nie patrcie na ortografie...

Gość czucieła
Dlaczeo Kk przetrwał 2000 lat? Bo czlowiek musi w coś wierzyć, musi miec swoja religię, a że nie miał i nie ma pod ręką alternatywy za wyjatkiem islamu to trwa przy KK. No bo co z sobą zrobi? Katolicyzm wyodrębnił się z Chrześcijaństwa i de facto jest sektą, A że sektą największą bo budowaną przy pomocy ognia i miecza to chyba jest wiadome.

wiesz, ja od zawsze olewałam ich cennik. Podchodząc do tego typu usług to ja pytałam czy np. 300 wystarczy...Żaden mi jeszcze nie powiedział, że chce np. 400 bo inaczej nie odprawi ( ślubu, pogrzebu itp.) Proponuję zmień metodę :))

Gość kosciól zeruje na tym
ze wmawia ludizom, z ejest potrzbeny do zbawienie , a poza tym zastrasza i wymusza- identycznei jest w islamie, gdzie dodatkowo mozemy obserwować co sie dzieje, kiedy prawo religijne, staje sie parwem państwowym i mogacię w XXI wieku na ulicy publicznei wybatozyć za niezałożenie na głowę kawalka szmaty. duzo z tego miał też chrzescijaństwo - stosy, ekskomunikę, procesy o czary itp

Gość no niezle
gdy moj znajomy poszedl po zaswiadczenie ze byl biezmowany i proboszcz zucil mu pewna sumke - znajomy powiedzial ze mu pieniedzy nie da bo biezmowany byl wiec zaswiadczenie mu sie nalezy to ksiadz wkurw... rzucil mu to zaswiadczenie i wykrzyczal "A IDZ DO DIABŁA!!!" (zdarzenie mialo miejsce 2 lata temu) Czy to bylo rzucenie uroku czy cos w tym stylu ... ?

Nie lubie kleru, może to nawet za mało powiedziane ale na tym zwyczajnie poprzestanę...