Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara22

od kiedy pizama dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość jjjjjja
uzalezniła???????????? o czym ty piszesz? moze przytwoim ci to grozi ale przy moim męzu nic podobnego spotkac mnie nie moze on pracuje u siebie a ja u siebie ale ciąza wto wspolna sprawa nie sądzisz?

Ja marzyłam o własnej firmie - czytaj dokładnie - polecałam innym. Ja swoją prowadzę od 98 roku. Są sprawy wspólne. Ale kasę wolę mieć swoją, poza wspólną:D

I nie bądź taka pewna, że Tobie nic nie grozi. Człowiek nie może być pewien za siebie a co dopiero za drugą osobę. Ja wolę być niezależna i nie uważam, tego za wadę:)

Gość jjjjjja
a ciaza to wspolna sprawa czy tylko twoja

Dzieci mamy wspólne i ciąża też nasza:D Ale niby jak miałabym ją spędzać? Położyć się w łóżku i czekać na poród? Już i tak musiałam zrezygnować z wielu przyjemności, więc z pracy na pewno nie zrezygnuję. Tym bardziej, że poza siedzeniem przy kompie muszę tylko raz w tygodniu jechać do firmy z którą mam umowę, więc daję radę:D

TO JEST TOPIC O PIZAMCE DLA DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE SKAD W WAS TYLE JADU????????? CO KOGO TO OBCHODZI CZYM SIE KTO ZAJMUJE I ILE CZASU SPEDZA NA CAFE, CZY DZIECI MAJĄ CO JESC CZY NIE, DAJCIE SPOKOJ I ZAJMIJCIE SIE WLASNYM ZYCIEM jjjjjjjjjja czy dzieci mamy trójeczki do ciebie jesc przychodzą czy co zes sie tak jej uczepila? niech sobie siedzi ile chce mi to nie przeszkadza a jak przeszkadza to nie czytam je wpisów, proste? wiec proponuje zrobic ci to samo

Gość jjjjjja
jakies tu stoja pod moimi dzrzwiami i prosza o obiad swiezy nie odmrazany moze to jej dzieci zaraz zapytam czy mama jest w ciazy i czy siedzi przy kompie

Gość jjjjjja
skoro tylko raz w tygodniu masz zajecie to juz wiem dlaczego jestes tu non stop a moze ugotuj im swiazy obiad nie szkoda ci tych dzieci ? ja nie przełkne takiego zarcia musze miec codzien swiez\e i urozmaicone a tymbardziej moje dzieci

Gość powiedz ze jaja sobie robisz
Do tej nade mną----> Jak długo gotujesz obiad? Mówisz o obiedzie jako o czasochłonnej czynności. Ja dwudaniowy obiad przygotuję w ciągu godziny!

Gość jjjjjja
ja tez ale dzis nie gotuje -ide na obiad do restauracji w poniedziałki nic nie robie w domu ale niektórzy wola pisac głupoty na forum a dzieciom dac stare zarcie

Gość restauracja i świeże żarcie
dobre sobie:D Ja wolę domowy obiad z poprzedniego dnia niż żarcie w restauracji niewiadomego pochodzenia. Takaś idealna mama? A gdzie Twoje dzieci jak Ty latasz za mamą trójeczki po kafe? Uciekasz z domu, żeby nic nie robić i siedzisz na kafe i masz czelność czepiać się innych.

Gość jjjjjja
moje dzieci?sa tuz obok mnie nie siedze całymi tygodniami i nie przechwalam sie w przeciwienstwie do matki trojga głodnych i bosych dzieci

Gość restauracja i świeże żarcie
siedzą przy Tobie a Ty na kafe - i to jest te Twoje idealne zajmowanie się dziećmi. Masz wybujałą fantazję - nie znasz kobiety a już przed oczami masz widok głodnych i bosych dzieci - lepiej idź takie bajki dzieciom poopowiadaj i zajmij się w końcu swoją rodziną

Gość jjjjjja
siedza najedzone i rysują a zapytaj co robia jej dzieci przez okres jej bycia i nie bycia matką no chyba ze tys jest mama 3

No proszę:) Mama trójeczki ma lepsze zajęcia niż użerania się z takimi osobami jak Ty. 1) Kto tu siedzi cały dzień na forum? temat spadł pewnie znacznie a jak ktoś się odezwał to Ty byłaś zwarta i gotowa, żeby skomentować. 2) Moje dzieci chodzą do szkoły przedszkola/kurs gitary/chłopcy na dżudo/córka na rytmikę i swoje zajęcia w domu. Ech..dla mnie EOT już więcej nie będę się z nikim użerała na forum. Znajdź sobie inną ofiarę.

mamo trójeczki: dopiero teraz mam trochę czau, żeby zajrzeć tutaj. Jest mi przykro, że na moim temacie spotkało Cię tyle nieprzyjemności. Co za durne babsko to wypisuje. Czemu ona jeszcze nie jest zablokowana. Pozdrawiam Cię i z chętnie czytam Twoich porad :) Do jjjja: nikt cie nie zapraszał na ten temat, a pisałas totalne głupoty. Nie wszyscy mają ochotę czytać twoje brednie. Czemu nie masz czarnego nicku? Boisz się powiedzieć kim naprawde jesteś?

a tak wracajac do tematu to ja dostalam pizamke jak moj synek mial 4 miesiece tzn koszulka z dlugim rekawkiem i spodenki ze stopkami byly naprwde swietne ale spal w tym niecale 2 miesiace

barbara to ja przepraszam, że dałam się kolejny raz wciągnąć i przez to zepsuł się topik. Postaram się wyciągnąć wnioski na przyszłość i omijać takie komentarze. Dzięki 🌼

mojej dwumiesiecznej coreczce na noc zakladam body z krotkim rekawem i pajacyk na wierzch, a rano ja ubieram w spodenki, sukieneczki itd. :) nie potrafie sie oprzec tyle jest pieknych ciuszkow dla dzieci

Gość gość
moja ma 6,5 mies. i od 2 miesięcy w dzień ubrane ma leginsy i bluzeczkę a na noc śpiochy albo body z długim rękawem i pół śpiochy.

Gość mikusia90
Moje dziewczyny do 3 roku życia spały w pajacach :) Teraz gdy trochę podrosły kupuje im piżamki takie jak tu https://missisleepy.pl/pizamy-dziewczece Najwięcej mają tych dwuczęściowych składających się ze spodni i koszulki. Koszule nocne też mają ale nie przepadają za nimi. Przez jakiś czas nie chciały w ogóle spać w piżamkach ale na szczęście ten okres już za nami.

Gość mama_natana
Ja może w pierwszych 3 tygodniach życia miałam synka w pajacach w dzień i w nocy. Potem w nocy pajace, a w dzień body z długim + spodenki i skarpetki lub półśpiochy albo body z krótkim + bluzka z długim + spodenki. Jak chodzi o same piżamki, to przez ok. pół roku spał w śpiochach, a potem zaczęło się lato, więc w krótkich rampersach lub bloomersy+krótki rękaw albo sama pielucha i bloomersy :) Inaczej byłoby mu za ciepło, a jednak bloomersy zapobiegały przesuwaniu się pieluszki w nocy. Ostatnio też mu kupiłam właśnie taki zestaw, z polskiej firmy (Hello Morning), z bawełny organicznej - mega przyjemny w dotyku i w ogóle super ;) i tak mi się spodobało, że jednak chodzi w nim w dzień, a w nocy nie :P https://images89.fotosik.pl/31/e8a30dcce58ec330med.jpg