Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biały motyl

jakie łóżezcko miały lub maja wsze pociechy?

Polecane posty

my mamy drewniane z szulfadą kolorku teak, które przez pół roku farbowało! - ale po boju producent wymienił na nowe i już jest oki ;) ja się obawiałam że mój Urwisek wywali takie turystyczne, ale to chyba moja wyobraźnia ;) koleżanka ma taki kojec turystyczny z przewijakiem i mimo że jej mały jest równie ruchliwy to łożeczko jest całe i stabilne

bo ja juz sama nie wiem co kupic? duzo jezdzimy... ale chyba takie drewniane chyba jest bardziej stabilne....

Gość justaaaaaaaaa
ja mam drewniane i ostatnio zaczelam sie zastanawiac czemu tak duzo osob kupuje te kojce, moze ktos mi wytlumaczy????

drewniane w pokoju dziecka do spania, a w salonie (latem wynosiłam na dwór) kojec, ale do zabawy i jako miejsce gdzie mozna na chwilę dziecko wrzucić i pójść do wc

Gość w moim wypadku zdało
egzamin takie fajne łóżeczko ,które jak mały podrósł ,wystarczyło rozmontować tzn.zdjąć boki i miałam gotowy tapczanik ,który służy mu dalej a ma juą 4,5 roku :) Lóżko ze szczeblami używałam do roku ...potem rozmontowałam i co prawda z jednej strony było przy ścianie a z drugiej przystawiałam fotel aby nie spadł :)

Gość tez mam takie
z którego potem powstaje tapczanik jedna inwestycja a używasz dłużej.

Gość tez mam takie
gorąco polecam ! jest na prawde stabilne i ładne ,a takie ze szczeblami to potem nie wiadomo co robic :sprzedać ,oddać czy co i znowu szukać w sklepach .

drewniane i było super z tym że jak mała miała trochę ponad rok przeszła na normalne łóżko 90x200 bo w łóżeczku miała mało miejsca, jak tylko przeszła na normalne znacznie lepiej przesypiała noce, ale drugi raz też pewnie zdecydowałabym się na drewniane