Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonka

CD Magduśka25 Kornik79

Polecane posty

układanie kostki brukowej z dzieciakami ;) ok to już nie będziemy pytać o kwiatki :P powinnaś sie cieszyć że pytamy ;)

Gość szalonka
niezłe dzieciaki, skoro takie prace wykonują.....ech ta edukacja, ważna w kazdym wymiarze;) kwiatki...hmmmmm no przecież się cieszę, ale przez kilkanaście godzin na tym etapie "wzrostu" to niewielkie są zauważalne różnice:P a może codziennie będę Wam wysyłać zdjęcia?

ok ja po proszę po jednym z każdej kępki kwiatuszków ;) i może sie na chwilę odczepimy z pytaniami hihi... ok już sprawdzam pocztę ;)...

Gość szalonka
dzięki za muzykę..Kornik;)

Gość szalonka
tak......już 5 razy to słyszałam.....:P

Gość szalonka
ej bez przesady..doniczki zdjęcia mam wysyłać z kiełkującymi kwiatkami?...Kornik....na głowę upadłeś?

Gość szalonka
wysłałam milion pińset

Gość szalonka
hej Madzia, nie było mnie przez długą chwilę, a teraz zamykam te pudło, padam na nosa.....mam nadzieję, że u Ciebie ok? pozdrawiam serdecznie i słodkich snów życzę:) pa

uuu... ale nie było ofiar w ludziach ? ;) U mnie w sumie ok ;) trochę mi się auto psuje i jestem z tego powodu \"lekko\" poddenerwowany... ;) sie naprawi i mi przejdzie ;)

eee,nie bylo ofiar w ludziach,coz-niektorych boli radosc zycia innych i nie znosza szczesliwych ludzi,okropnosc. a naprawic sie nie da auta?

no na pewno się da... ale jak na razie to nie wiem co go boli... ;) jutro przed pracą pozaglądam :) no cóż ludzie potrafią być czasem upierdliwi ;) i zazdrośni o nasz wspaniały humor...

i od razu chca go zniszczyc,to glupie.ale nie chce juz o tym myslec, mam ja w nosie. ale slonce wraca,zauwazyles?bedzie coraz cieplej i cieplej,hurra!!!!a ja w niedziele pracuje,ale to nic.Slonce to slonce:)

no u mnie słońce ino z rana było ;) poźniej już była pogoda do d... ;) a ciekawe co tam u szalonki słychać ;) Nie wiesz Magdusiu ?? Może jeszcze tu jest ;)

hej hej hej... sokoły :D kornik leci dziś na weselicho :D:D oj będzie się działo....

Gość szalonka
cisza jak w kosciole.... miłego weselicha Kornik i żonkę pozdrów:)

ja wlasnie wrociłem z poprawin :) byłoooooooooooooooooooo suuuuuuuuuper :D ja chce wesela :D:D

Gość Theres something in the air
Czy na urodziny trzeba dawać innym cukierki ?