Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwagierka i ciocia

powiedzcie mi czy

Polecane posty

Gość szwagierka i ciocia

wspólna kąpiel pod prysznicem czy w wannie ojca ze swoją 2 letnią córką - bez bielizny oczywiście - to już dziś norma? Bo przypadkowo bedać u nich weszłam do łazienki podczas kąpieli siostrzenicy i ...zdębiałam gdy zobaczyłam szwagra na golasa w wannie z małą.

Gość o matko święta
kiedyś to by było normalne, dzisiaj to on jest pedofilem. Wyluzuj kobieto:(

Gość o matko święta
poza tym dziwne to by było gdyby się kąpał w wannie w bieliźnie:)

Gość dziwne....
a czemu sie ma z nią kąpać wspólnie?

Gość z zoną
to zrozumiałe, ale z córką dwuletnią?

Gość nkakak
nie normalne i nie higienicznie

Gość nkakak
najpierw kąpiel za chiwle skesk z 2 letnim dziekciem zbokjeden

Gość szkoda słów

Gość o matko święta
może się z nią BAWI, wam to tylko jedno w głowie. Pewnie wy nigdy się nie wślizgiwaliście do łóżka rodzicom no bo jak - dzieci w łóżku z dorosłymi, jak to wygląda?

Gość szkoda słów
ty chyba nie rozumiesz o czym autorka pisze.... wspolna kąpiel męzczyzny z taką małą dziewczynka to nie to samo co wślizgiwanie do ubranych rodziców w poscieli

Gość o matko święta
rozumiem i nadal nie widzę w tym nic dziwnego. wiem, z etakie czasy, ale bez przesady.... poza tym gdyby był pedofilem to by sią bardziej z tym krył i nie dopuścił żeby ktokolwiek go "nakrył" (trochę psychologii), a jeśli autorkę tak to nurtuje niech pogada z matką dziecka.

Wiesz co, mnie wychował tata (moja mama zmarła gdy miałam 2 lata), ale nigdy w życiu się ze mną nie kąpał!!! Owszem kąpał mnie (do momentu, kiedy sama jeszcze nie potrafiłam), ale nugdy sie razem nie kąpaliśmy... Z moim bratem (z kolejnego małżeństwa, żeby nie było, że ściemniam) też nikt się nigdy nie kąpał, najwyżej ja, ale miałam wtedy 6 lat, potem to już jakieś chyba niesmaczne by się zaczęło robić. Mało tego, muszę ci powiedzieć, że mimo, iż po śmierci mamy z tata mieszkaliśmy sam w kawalerce, to nigdy nawet nie widziałam go nago... więc z Twoim szwagrem naprawdę coś może być nie tak.. Ja przynajmniej nie wyobrażam sobie mojego męża (kiedyś mam nadzieję go mieć), żeby miał się kąpać z dziećmi... Pozdrawiam!

Gość szwagierka i ciocia
IGNACJA dziekuję za pozdrowienia Utwierdziłas mnie w przekonaniu, ze nie jest żle ze mną. Trzymaj się!

Gość buahahaahaaha
sory ale nie widze w tym nic dziwnego:O dziwne by bylo gdyby dziecko mialo juz z 7 lat:O ale to jeszcze maluch 2letni:O

oj, oj, oj dlaczego wszyscy się od razu rzucają, że jest/ nie jest pedofilem? może po prostu zapytaj się SIOSTRY, na osobności, czy w ich domu normą jest przebywanie nago z dzieckiem lub też kąpanie się. jeśli rodzice mają zasadę taką, że ciało nagie jest czymś normalnym, a kąpiele z dzieckiem 2 letnim nago bierze również matka, to nic nie jest źle.

zresztą pedofile molestują /gwałcą dzieci również duuuużo poniżej wieku lat dwóch, więc argument (cytuję): buahahaahaaha sory ale nie widze w tym nic dziwnego dziwne by bylo gdyby dziecko mialo juz z 7 lat ale to jeszcze maluch 2letni świadczy o nieznajomości materii :O

Gość buahahaahaaha
chyba czegos tu nie zrozumialas:O to sa relacje ojciec corka:O ja sobei nie wyobrazam kapieli z ojcem w wieku 7 lat, nie kapalam sie z nim nigdy, ale nawet gdybym sie kapala w wieku 2 lat nie robiloby to dla mnie wielkiej roznicy:O:O

Gość buahahaahaaha
ja tylko wyrazilam moje zdanie na ten temat.

Gość szwagierka i ciocia
dla mnie wszystko sie zaczelo 2 tygodnie temu. Ich pies jak zwykle znaczył moczem - sikał - ich obejscie. Mała widziała to dziesiatki razy. I nagle 2 tygodnie temu kucneła i z zaciekawieniem ogladała podbrzusze duzego psa. Powiedziała wtedy: hau hau ma siusiaka jak tatus! Rozumiałam, ze zaszła koniecznośc uzupełnienia słownictwa tych około 50 słów siostrzenicy o slowo "siusiak", ale jednocześnie nigdy nie nazwała swego odpowiednika. trochę mnie to zastanowilo. Dopiero wczoraj, gdy zobaczyłam szwagra gołego pod prysznicem.... Weszłam wiedzac, ze mała jest kąpana, ale nie podejrzewałam, ze tak wygląda ta kąpiel. Przeprosiłam i wyszłam. Oczywiscie z nikim z domowników na ten temat nie rozmawiałam... dalej jestem zaskoczona...... bo czy rozmowa jest potrzebna? Ich sprawa. Ich dziecko.

Gość superniania mowila
w tvn style, ze takie kapiele sa dozwolone ale do pewnego czasu, to kwestia indywidualna, chyba na wyczucie, dziecko moze czuc sie skrepowane i juz wtedy wiemy, zeby przestac. ja nawet nie pamietam czy sie ze mna rodzice kapali, podejrzewam, ze tak, ale najwidoczniej skonczyli, gdy jeszcze bylam nieswiadoma tego:)

Gość szwagierka i ciocia
ale dlaczego mają w ogóle być? Co jest wskazaniem na to aby ojciec nie matka wspólnie przebywali nago? I to dlaczego ojciec ma taka potrzebę bycia spowodowało moje zdziwienie.

Gość moze cos bialego
widze, ze przezylas szok, zaskoczyla cie ta scena, nie bylas na to przygotowana, a dotego nagi facet z dzieckiem...robi wrazenie, ale tak naprawde nie jest to takie straszne jak z zewnatrz wyglada...przyznam, ze ze swoim synkiem moglabym sie kapac, ale wlasnie tylko do czasu...

Gość wieszszs
ja np ostatnio bralam prysznic razem z moim 2 letni synkiem a to dlatego ze zawsze kiedy mylam glowe i chocby kropelka wody wpadla mu do czka to darl sie jak bym go ze skory obdzierala wiec postanowilam ze umyje sie razem z nim i pokaze ze nic sie dzieje kiedy woda splywa po buzi mielismy swietna zabawe synek polewal mi glowe woda i od tej pory nie ma problemu bo juz nie krzyczy kiedy woda dostanie sie do oka i nie sadze bym miala jakies odchyly

Gość waikiki
bez przesady! Ja pamietam jak byłam mała (miałam może 3-4 latka) to kąpałam się razem z rodzicami, albo tylko z mamą albo tylko z tatą. Tyle że kąpiel ta miała miejsce w wannie i zawsze z płynem do kąpieli, więc piany było sporo a co za tym idzie rodzice nie byli tacy rażąco nadzy. Kąpiele z tatą nie były z tego co pamiętam dla mnie krępujące i mile je wspominam. Natomiast gdy miałam 5-6 lat kąpałam sie juz sama. Dla osób, które w dzieciństwie tego same nie doświadczyły to faktycznie może być trudne do zrozumienia. w Brazylii bodajże taki incydent jest właśnie traktowany jako przestępstwo i ojcu grozi kara pozbawienia wolność czy coś w tym stylu... czasy sie zmieniają, ale człowiek jest tylko człowiekiem i dziecko tak czy inaczej, prędzej czy później ale podstawy anatomii i fizjologii ludzkiej pozna...

Gość a u mnie
moherowe berety??

Gość cotynato
waikiki całkowicie Cię popieram! Bez paniki szwagierko i ciociu. Ja tez prędzej , a nie później poznałam szczegóły anatomii faceta - jak mnie zgwałcił w drodze ze szkoły. A nie była to Brazylia czy Kongo.

Gość autorka pisze
ze ojciec sie kąpie a nie gwałci a to zasadnicza róznica, po drógie to jesli by chciał zgwałcic to normalne ze nie musiałby z nia wchodzic do łużka aby tego dokonac, po trzecie, jak ktos ma kogos zgwałcic to i tak zgwałci, chociaz sytuacja czyni gwałciciela niech będzie, zresztą pamiętam jak sam z moim ojcem spałem chyba do 13stu lat bo bałem się spac sam na piętrze, a mój 15stoletni braciak równiez spi często z ojcem, i co ?? jak narazie go jeszcze nie zgwałcił,(a wątpie zebym czegoś nie wiedział) ,

Gość no to siekierra siekierra
cotynato czy napadł i zgwałcił Cie Twój ojciec ?? - chyba nie czy ten co napadł Cię, kąpał sie z Tobą?? - też chyba nie wiec cóz dziwnego w kapieli ojca i córki, a tak nawiasem, ciekaw jestem czemu autorka tematu weszła do łazienki bez pukania ??, a moze sama miała ochotę na małe pukanko ;p

Gość też spałam swoim ojcem jak
byłam mała, teraz nawet bym się nie przyznała w towarzystwie, bo wiadomo jak to brzmi, wszystkim się z jednym kojarzy.