Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

dla tych, ktore wyszly z jednego nalogu i wtopily w nastepny

Polecane posty

Jestem,jestem :D No ladnie,,widze ze w takim razie prace trwaja :D,,heheh,,:D Nie ma to jak urzadzac wlasne mieszkanko ,,fajnie,,:) A u nas po staremu,,maly zaczal siusiac na nocniczek,odzwyczailismy go od smoka,,juz wielki chlop sie teraz z niego robi :D Teraz to juz takie naprawde dziecko,,toddler ;):D Jeszcze tylko mam jeden maly problemik z nim,co chcialabym go oduczyc,,ale nie wszystko naraz ;) niech chlopak ochlonie ;) Uciekam juz do lozeczka,,,spokojnej nocki zycze!! Buziaki!! 😘😘😘

Elo :D :D :D :D :D Jedziemy z Ufolem do Polski !!! :D :D :D huraaaaaaa!!!!!!!!! 19 wrzesnia wyjezdzamy ... ale nie jest to zwykla podroz :classic_cool: przeznaczylismy na nia ponad 3 dni... :classic_cool: troszke opowiem ... no wiec... 19- w srode jedziemy autkiem do hull (pod Yorkiem), tam pakujemy sie razem z autkiem na prom do Rotterdamu... Prom odplywa o 21 i plynie przez 11godzin w nocy. O 8 rano jestesmy na miejscu. W Holandii zostajemy na 1 dzien, chcemy tam nocowac. Rano przejezdzamy wyjezdzamy... przejezdzamy przez cale niemcy - dajemy sobie na to 24h... (normalnie przejedzie przez ok 10h). Mozliwe , ze wstapimy do mojej siostry i jej rodzinki (jest po drodze) i do Ufola taty (mieszka tez w niemczech). zobaczymy jeszcze :classic_cool: W PL kierujemy sie na Wroclaw...a pozniej do mojego domciu.. i tutaj uwaga.. po prawie 3 latach to bedzie pierwsze zetkniecie ufola z moimi rodzicami... :O eehhh :D bedzie stresik .. Co dalej... nocujemy sobie ladnie.. W sobote brat ma slub... wiec weselicho sie szykuje... idziemy potancowac sobie troszke.. w niedziele Ufol jedzie do siebie... chyba pociagiem.. jeszcze nie wiemy :D fajosko , co/ strasznie sie ciesze... wczoraj zabukowalismy juz prom :classic_cool:

Sorki,,ze cie ostatnio zaniedbalam :( Jakos zapomnialam o tym topiku :D Najpierw zagladalam,czy cos piszesz,nic nie bylo,,a potem zapomnialam calkiem :D:D No to widze,ze sie Wam niezla podroz zapowiada,,:D Super,,jakby maly byl wiekszy tez bysmy sie wybrali samochodem,bo jak liczylismy to w sumie wiele drozej by nam nie wyszlo,,tyle ze my z drugiej wyspy ;) wiec 2 razy prom ;) tylko ze nie wiem jakby maly to zniosl :O Auto mamy na taka podroz fajne,duze,,ale czy maly wytrzymalby w foteliku tyle czasu?? :O Moze za rok jak juz bedzie madrzejszy to sie wybierzemy ;) I jak Ci sie mieszka w Manchesterze??

Gość depre
witam! zupelnie niespodziewanie natknęłam sie na ten topik. Zapragnęłam podzielć się, że ja po zaprzestaniu palenia wpadlam w nałóg w każdym miejscu (nawet w kosciele) ssania miętusków, a po kilku latach - gdy udalo mi sie zrezygnowac z miestusków, wpadłam w przymus 4 poczków dziennie, a od wrzesnia - koniec z p aczkami (jak dotad udany) ale coraz bardziej lubie takie napoje jak tayger itp. dzis np juz wypilam 2 i jeszcze mnie korci. Moge prosic o jakis komentarz? pozdrawiam

No pewnie,ze mozesz sie prosic o komentarz!! ;) Wydaje mi sie,ze najwiekszy sukces to wyjscie z nalogu z papierosow,,w koncu nie kazdy potrafi!! Wiec naprawde gratulacje!! Znam ludzi,ktorzy wychodza latami,a i tak ciezko im to przychodzi ;) Mietusko spoko,,z tymi paczkami,to chyba troszke kaloryczne,co?? ;) No a napoje,,to nie mam pojecia,,w sumie kazdy ma jakis nalog,,mysle,ze nie jest zly ;) Najwazniejsze,ze juz nie palisz,,i tego sie trzymaj!! To jest Twoj najwiekszy sukces!!! 🌻🌻🌻

o jesooooo ... !!!!!!!!! mamy Gosci :D witam witam :D sorki , ja w tym tygodniu mam maly zapier... :O jeszcze wczoraj sie poklocilam z ufolem i juz w ogole mi sie odechcialo wszystkiego :( faceci sa dziwni :O

depre - moj komentarz bedzie taki... :classic_cool: naljepiej w zastepstwie byloby znalezc cos co byloby korzystne bardzo dla Ciebie :classic_cool: np. wpasc w nalog zjadania marchewek :D a ja z przykroscia sie przyznam , ze wczoraj wlasnie spalilam papierosa :( :( :( tak sie wkurzylam , ze nie moglam sie opanoowac... :( ale nie smakowal mi strasznie :O bleeee..

hopeless she - bez fochow mi tutaj :classic_cool: jestem juz jestem... w srode wybywam do polski... mam tyle do roboty , ze glowa mala... :( nie mam jeszcze sukienki na wesele :( prezentu... i w ogole masakra... w nast sobote jest slub Mateusza..a potem w srode chrzciny Kacperka.. Z prezentem d malego juz spoko.. bo jak wtedy polecialam do siory to dalam na polowe wozka , ktory sobie wymarzyli i cala walizke ubranek kupilam...6 par butow, misia, gryzaki, 4 ramki do zdjec...i pelno takich pierdulek... iwec z prazentu jestem zwolniona..najwyzej jakis drobiazg ... gorszy problem z prezentem na slub... Jak masz jakis pomysl , dawaj go tutaj :classic_cool:

hopeless she - bez fochow mi tutaj :classic_cool: jestem juz jestem... w srode wybywam do polski... mam tyle do roboty , ze glowa mala... :( nie mam jeszcze sukienki na wesele :( prezentu... i w ogole masakra... w nast sobote jest slub Mateusza..a potem w srode chrzciny Kacperka.. Z prezentem d malego juz spoko.. bo jak wtedy polecialam do siory to dalam na polowe wozka , ktory sobie wymarzyli i cala walizke ubranek kupilam...6 par butow, misia, gryzaki, 4 ramki do zdjec...i pelno takich pierdulek... iwec z prazentu jestem zwolniona..najwyzej jakis drobiazg ... gorszy problem z prezentem na slub... Jak masz jakis pomysl , dawaj go tutaj :classic_cool:

No wreszcie sie znalazla zguba !! :D:D Smykosz sie kajs yno!!! Kolerka jasna!!! :D:D Szczerze Ci powiem,ze nie mam pomyslu co do prezentu,,nie mam zielonego pojecia,,ja osobiscie nie lubie takich zakupow bo i tak obojetnie co bym kupila to i tak jestem potem z tego niezadowolona,,,wiec pozwol,ze nie doradze,,bo naprawde nie wiem,,:(:( A czemu sie poklocilas z Uflkiem?? Esz Ty niedobra 😠 juz sie zaczynaja sprzeczki,a dopiero co zamieszkaliscie razem,,:( Mam nadzieje,ze szybko to sobie wyjasnicie,, A ja sie wzielam za szukanie pracy,,ale tak konkretnie,,Zarejestrowalam sie w jobcentre,przegladnelam juz chyba z 3000 tys ofert,,ale ciezko mi cos znalezc,bo ja moge tylko w wieczornych godzinach,,od 19 do nocy,badz do rana,,ale w takich godzinach ciezko znalezc,,,Jak sa ruchome zmiany jak zwoinilam i pytalam czy bede mogla tylko na noc chodzic to niestety odmawiali mi :( Ale jestem pelna nadziei ;) napewno cos znajde bo sie ostro za to wzielam,,;) Ok,,teraz lece do przedszkola po mjego skarbusia malego ;) Mam nadzieje,ze teraz nie znikniesz znow na kilka dni 😠😠 no to narka 🖐️

:D jestem :D ufol to swinia meska , ze tak powiem... :classic_cool: wczoraj umowilismy ise , ze ja zrobie obiad... on robil w pn i wtorek... bylam w manchesterze o 19... a obiad byc mial na 20.. tak sie umawialismy.. on konczyl prace o 20, wiec mowil ze z 15 po bedzie w chacie... no wiec ja po przyjezdzie do Man , poszlam jeszcze do tesco zrobic zakupy , doszlam do domu o 19.30 i zaczelam robic... ten przyjezdza o 20.30... a ja jeszcze nie zrobilam wszystkiego.. tzn... wstawilam ziemniaki , miesko sie robilo w piekarniku, a surowka studzila w lodowce.a ten wchodzi do domu i mowi ,e jak on czegos nie zje zaraz to umrze , ja mu na to - ze ma zrobic sobie kanapke ... ze 20-30min i bedzie gotowe.. a ten zaczal , ze on nie wytrzyma i ze idzie po fast fooda, ze umawialismy sie na 20 a ja zawalilam sprawe.. i ze jeszcze nie potrafie sie przyznac do bledu :O nie wiem co go opetalo :O zachowal sie jak 13 letni rozpieszczony bachor :O no i sie obrazlam... on poszedl po fast fooda, ja po 20 min. zjadlam sama obiad ... pozniej przyjechali znajomi , wiec on zajmowal sie kumplem.. ja siedzialam z kumpela.. jak sie kladlam spac to jeszcze mi sypnal tekstem , ze dlaczego ja sie obrazilam.. :O szkoda gadac... nie wyciagne reki poki nie zrozumie co zrobil... ze przez 60min ciezko jest zrobic zakupy , dojsc do domu i naszykowac obiad :O

kuzwa..najlepiej zamontowac se motorek w dupie i wtedy robic obiad, sprzatac chate, robic pranie, zadowalac seksualnie i jeszcze mamusiowac by sie przydalo :O ...a no i non stop chodzic z usmiechem na twarzy, nie odczuwac zmeczenia , byc na kazde zawoalnie i przede wszystkim nie foszyc \"z byle powodu \" :O

Nie przejmuj sie facetami :D:D Przeciez to takie duze dzieci :D:D TO ja bym musiala juz z moim chyba dawno rozwod wziasc :D:D No przestan,,no moze przegial z tym fast foodem,na drugi raz mu powiedz zeby Cie wczesniej informowal o takich rzeczach,to wtedy Ty nie bedziesz szykowac obiadu,,I wtedy sie wkurzy,bo powie Ci,ze skad on bedzie wiedzial ze bedzie glodny o tej i o tej godzinie,,i wtedy Ty mu powiedz ,ze a skad Ty mialas wtedy wiedziec,ze nie wytrzyma pol godziny i bedzie lecial po fast foody i przez niego zmarnowalas tylko czas i checi i sie tylko wkurzalals niepotrzebnie?? Nie wiem czy mnie rozumiesz,,ale ja zawsze odpowowiadam tym samym,ze moj juz nie wie co powiedziec i jego wielkie racje robia sie bardzo malutkie ;) I juz sie nie wymadrza,,:) A z obiadem jak cos na szybko ,,jak nie chce mi sie gotowac,to do tesco po kurczaka jedziemy i wcinamy az nam sie uszy trzesa :D:D

elo elo.... Jak to wcielo? przecie w PL bylam.. :classic_cool: no dobra..wrocilam w niedziele...

Oooo,,zjawila sie pani :D:D Jak tam w Polsce bylo :D Opowiadaj!! A ja obcielam wlosy :classic_cool: z dlugich na calkiem krotkie :classic_cool:

Gość najpierw byl
czat (WIrtualne Pogawedki), potem bylo Diablo (wciaz jest), potem dluuuuga przerwa (jak milo byc wolnym), potem Kurnik, potem kafe (najgorszy okres :O ), potem ogame, a teraz zauwazylam coraz czesciejsze wracanie do cholernej kafe :O