Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

dla tych, ktore wyszly z jednego nalogu i wtopily w nastepny

Polecane posty

slonce,,,hmm,,u mnie jeszcze slonca nie widac ;) ale moze wreszcie wzejdzie :classic_cool: Baby,,baby,,ach te baby,,, ale smutno by bez nich bylo :p:p ;):D:D:D co nie?? :classic_cool:

Zaffira,🖐️,no ja spalam,, ale chyba zaraz znow sie pojde kimnac ;) A czemu ty nie spalas jeszcze??? Z pracy przyszlas?? bomz,,ciesze sie ,ze sie zgadzamy :classic_cool: ;) :D:D

Jasne, ale trzeźwieję z lekkiego zadużenia . Mółj mąż śpi a ja nie mogę sie oderwać od caffe....

I co sama zostałam ?? Nagle jak mi jest fajnie ?? Wkońcu to o nałogach... :))))))

dobrze że śpi... chyba że muł niezamierzony... :D

Zaffira,,hehehe,,witaj w klubie :D:D Tyle,ze ja spalam cala noc,,ale rano ledwo wstalam to juz na kaffe :D:D Tak to jest z nalogami :D:D

No tak byliśmy na balecie i się okazało, że ja mogę więcej a teraz jkestem w moim 3 nałogu bo pierwszy to FAJKI

Chcialam tylko powiedziec,ze u mnie wlasnie sloneczko wyszlo :):):) Zapowiada sie ladny dzien,,:classic_cool:

ooooo,,ja na szczescie nie mam nalogu z fajkami,,, ale GGGabi ma,,:classic_cool: ale jej nie ma tutaj 😭 znikla😭 Zaffira,,fajnie,ze tu zajrzalals,, Bomz ty tez,,, bo przynajmniej skonczylam monolog prowadzic :D:D

hmmm... prócz tego co w stopce ? kafe... nie.... albo stety... :D

A kafe to od niedawna ale nałóg!!!! OOOOOOjjjjjjjjjjj!. Czytaaaaam i czytaaam i czytaaam i się oderwać nie mogę. To nałóg też. :))

bomz,,az zajrzalam na twoja stopke,, no to tez nalog,,, jak by nie bylo,,,:D:D No to witaj w klubie 🖐️ :D:D:D

U mnie też świeci, że aż razi przez zasłonkę a teraz po nieprzespanej nocy to niewskazane. :;)

Zaffira,,no nalog,,, Najgorzej jak cos trza zrobic,a nie idzie sie oderwac :D:D Ok,,ide porzadki zrobic,,,bede potem,, 🖐️ do potem 🖐️

potem... ? to jakieś nowe perfumy ? 🖐️ do potem... :)

Jasne !!!!! Hi hi hi Ja zawsze idę robić porządki i jak się dorwę do kompa to zapomnij.... :))) Ale jak się zawezmę to nie ma przebacz. A do bomż, ta- fajny nałóg może i ja taki mam skoro nie śpię jak mój facet śpi po im,prze. :))

OF course............... Zerwałam z pracą i mam to za sobą, ale mam na szczęście męża, który to aprobuje. Zraziłam się do pracy przez przegiętego szefa, ale się zwolniłam i odetchnęłam i jest mi z tym dobrze.

Dodam, że byłam wieloletnim pracowniki8em, tzw. nałogiem ale jak zmienił się szef to myślał, że będę nocowała w pracy za jeszcze mniejszą kasę ... i........... się pomylił.....

przełam respekt... obudź męża... :D i już nie sama... :P

Jasne ale jak obudzę to będzie myślał, że coś chcę...... Wiesz jak to facet, a mogę sobie walnąć drinka bez zobowiązań..... Tylko sama nigdy nie piłam i to jeszcze w dzień.