Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

dla tych, ktore wyszly z jednego nalogu i wtopily w nastepny

Polecane posty

znaczy bierz co chcesz... a on/ona lodówkę i w nogi... :D idę po piwo, więc \"miej świadomość\" że ktoś gdzieś też... ;)

BOMŻ Zaczynasz mnie intrygować . Jesteś zaje .... . Podoba mi się twój styl chyba się dogadamy wielkie pozdro dla CIĘ. ;))

A ja maximus + cola + cytryna+ lód. Pychaa :)) O Dżizas co ja robię. Ale fajnie jest, a mój stary śpi jak dziecko po tej imprze. hi hi hi a ja jadę dalej pierwszy raz .

niestety Ci powiem... nie ma róży... jak każdy kij... jego drugi koniec poczujesz później... ale póki co... pozdr... ;)

Bomż czemu tak brutalnie? Przeczytaj parę wypowiedzi wstecz, to może się przekonasz ?

no właśnie to następny \"nałóg\"... nie lubię długo czytać... jakby co to anuluję poprzednie... :D niech trwa... stan... ;)

BOMŻ hyba jesteś facetem. Jestem tu od niedawna ale z tego co czytam to niewiele tu równych dziewczyn. Dlatego taki wniosek, ale jak jesteś dziewoją to przyjmij moje pokłony ;))

Hyba kij będzie miał trzeci koniec... :P zaglądam i widzę... pierwszy znak wiosny: ptak :P

jestem... łącza są... ani mi to w głowie ;) rozmowa to rozmowa... :)

No to super bo sama nie piję a jeszcze mam prawie całego drina. Tylko znikasz gdzieś na innych tematach zamiast tu gadać i pić ze mną.