Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

dla tych, ktore wyszly z jednego nalogu i wtopily w nastepny

Polecane posty

od tego gadania to mi się już piwo \"zaczyna kończyć\" :D

Taka kolej rzeczy ale co z moim drinem ? Co kolwiek ale mam jakieś kiepskie tempo. To co mam do dna ??? Nigdy !!! Nie przejdzie!!!! Poczekaj chwilę , co nie ??

pierwsza oznaka upicia: głupkowaty śmiech bez powodu... :( mam to już :(

OK.Tylko ten śmiech masz z innego topiku. Sorry, ale ja nie zmuszam cię do gadania ze mną. Myślałam, że pogadamy, ale się nie narzucam. Trzymaj się cieplutko. Przykro mi tylko, że mnie trochę zaniedbałeś. Pozdro.;))

1. primo nie ja tylko mąż 2. primo nie trafna interpretacja 3. primo się nie wycofywuję ale 🖐️ ;)

witam ziomalki.. :D jesooo... nie bylo mnie tutaj hohohoh... Niecelly widze, ze zadbalas ladnie o towarzycho... :D byl weekend.., a w weekend wiadomo gdzie bywam zazwyczaj... :classic_cool: u ziomka... :D dobra.. ide kimac.., najpierw prysznic sobie zapodam... a pozniej dodo na 8h :classic_cool: kolorowych snow

teraz ja tutaj sama.... hhmmm.. :classic_cool: Nicelly --?? gdzie Ty sie podziewasz o tej porze? :classic_cool: ide do roboty... :O a tak mi sie nie chce... Milego dnia .. ;)

lo jery.. a tutaj nadal cisza... :( sprobuje wieczorem... ;)

zapidol mam troche w pracy.. :O eehh , ale posiedze troszke.. :classic_cool:

GGGabi 😠 teraz to ja jade domy ogladac :p:P:P:P Bedziesz wieczorkiem??

postaram sie byc .. :classic_cool: przeciez mieliscie przeprowadzic sie do liverpoolu .... gdzie te chaty ogladacie?

U nas 100 mysli na minute :D:D Mezu chyba otworzy wlasna firme :classic_cool: Sa coraz wieksze widoki na to :classic_cool: Mielismy sie wyprowadzic stad jakby to nie wypalilo,,, ale mezu juz sie napalil :O:O Szkoda :(:(:( Ale znalezlismy ladny dom :) Nowy,,100 funtow wiecej,,ale wszystko nowe :) To duzy plus :classic_cool: Myslimy co zrobic,,mamy ciazki orzech do zgryzienia ;) Jak jest ladna ,sloneczna pogoda jak dzis to mi sie tu podoba ;) Mam tu tylko dola jak ciagle leje deszcz,,,😠 Ale mysle nad tym Liverpoolem caly czas :classic_cool:

ale robie fajnee zakupy... :D na 50-60 cm.. :D dla malego kacperka :classic_cool: w koncu juz niedlugo ciotka zostane :classic_cool:

Ooooo znalazla sie zguba 😡 Gdzie sie szlajasz?? 😭😭 No takie zakupy ciesza ;) Ale nie kupuj za duzo,,dzieci starsznie szybko wyrastaja ;) :)

no wlasnie juz troszke kupilam.. chyba powinnam przestac z tymi najmnijeszymi ciuszkami.. :( a gdzie sie podziewalam? hehe.. :D to i tam.. :D 🌻 🌻 i zaraz znowu znikam.. :( jutro pobudka wczesniej niz zwykle.. mam goscia z Newcastle.. -kumpela przyjezdza na weekendosa.. :classic_cool:

No to zaraz zdaj relacje jak weekendzik minal ;) My bylismy w Bushmils,,kurde jakie fotki mam :classic_cool: Chodzilam po moscie linowym :classic_cool: stracha mialam jak rzadko,,ale wrazenia niesamowite :classic_cool: Bylismy nad oceanem ;) Sloneczko,,plaza,,cud miod i orzeszki :classic_cool:

witaj :D :classic_cool: ten weekendzik troszke inny niz zazwyczaj.. przyjechala do mnie kumpela ze studiow z newcastle.. dzisiaj odlatywala na wakacje z liverpoolu .. :D takze wczoraj byly babskie pogaduchy i winko.. :classic_cool: a propo mosciku na linkach.. moze po tym samym chodzilysmy.. :classic_cool: carick-a-ride.. to ten , gdzi ja bylam.. :classic_cool: 👄 👄 👄