Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUKE666

Komplementy. Co chciałybyście usłyszeć ?

Polecane posty

Gość LUKE666

Chodzi mi o komplementy dotyczące intymnej fizyczności, czyli momentu kiedy leżycie sobie nagie koło chłopaka, a on stara się okazać jak ważne dla niego jesteście. Jaki komplement chciałybyście usłyszeć ? Dotyczący piersi, nóg, ud, pępuszka ? :)

Gość lucky26
moj ukochany zawsze mówi że kocha pieścić moje cialo mam taką deliikatną skóre i smakuje bardzo wywornie co nie da się opisać słowami:)

Gość stonkaaa
masz piekne/cudowne/wspaniale/urocze/podniecajace/zgrabne/seksowne.(tu czesc ciala)..i co tam Ci przyjdzie do glowy

Gość lucky26
wytwornie* miało być

Gość LUKE666
No ja nie pytam w jaki sposob, jako ze to sobie w miare wyobrazam ;). Konkretnie jaka czesc waszego ciala chcialybyscie w ten sposob dowartosciowac :)

Gość OLA 3 w 1
Już usłyszałam takie komplementy jak: - twoja cipa jest słodka, - masz ciało modelki, - masz gładką pachnącą skórę, - twoje piersi doprowadzają mnie do szału, - chcę być twoim niewolnikiem, - rób ze mną co chcesz, - masz zajebiste nogi, - pojemne gardziołko, - robiąc mi loda czuję, że jesteś Bogiem, - masz niesamowitą szparkę, - super skaczesz po mnie.

Gość lucky26
ja nie potrzebuje żeby mnie dowartościowywał bo czuje się przy nim atrakcyjna i jestem szczęśliwa:)

Gość hehehehefrg
taka czesc ciala na punkcie ktorej mam najwieksze kompleksy- pupa, nogi :)

Gość fajną masz pupę

Gość JUKONA
usłyszałam kiedyś: jestes świetna..... Gdy mówił to był blisko, nie usmiechal się, patrzył mi w oczy, to było może niezbyt piekny ale bardzo przemyslany komunikat... to byl piekny komplement. Kiedys dotknelam jego pleców. Zadrżał jakby zrobiło mu sie zimno.. To był kolejny piekny komplement, bez słow. Potem ocZYWISCIE BYLO SAMO ZYCIE, USLYSZALAM : NIE KOCHAM CIE.. I TO JUZ NIE BYL KOMPLEMENT. pOZDRAWIAM.

Gość płomyczek
na mnie robi wrazenie - inteligentna i piekna :)

Gość płomyczek
przegapiłam ze chodziło o inntymna sferę w tej lubię słyszeć profesjonalistka :)

Gość oj oj oj oj
uwielbiam takie momenty :) slysze wtedy, ze mam tak delikatna skorke, ze on musi uwazac :) jak mnie przytuli swoim ramieniem i czuje sie bardzo bezpiecznie lubie slyszec jak mowi ze tylko ja potrafie tak na niego dzialac kocham jak mowi ze mam wspaniale piersi, ze takiej kobiety szukal az znalazl :)

Gość oj oj oj oj
aaaa i ze uwielbia moj zapach....

Gość oj oj oj oj
i lubie jak klepie mi tyleczek :) i tez skomentuje :) echhh ale sie rozmarzylam

UKONA, Też uważam że te komplementy bez słów są najlepsze, czyjś dotyki jednoczesny uśmiech, leżenie koło siebie, patrzenie sobie w oczka, głebokie oddychanie.... ach rozmażyłem się :) Lepiej że powiedział, lepiej też wcześniej niż później. płomyczek - normalnie to bym takich komplementów nie ryzykował :D

Gość beatkka21
mnie zawsze prwail kompementy na temat pupci lekko ja klepiac ech chciala bym zeby te casy wrocily...ale wszystko mija bezpowrotnie:/ oczywiscie to nie jedyny kompelemnt ale co tu duzo ukrywac raczej mnie nie dowartosciowywal:(

Prawde, a czym jest prawda ? :) Przeciez kazdy ma jakies pozytywne cechy, moze warto o nich wlasnie powiedziec. Wiadomo ze jak dziewczyna ma krzywe nogi to nie bede mowil ze ma nozki jak modelka, nie wiem jednak czy aby napewo chciala by uslyszec ze charakter ma fajny a nogi krzywe i wieli tylek :) Akurat odnosnie tyleczkow, i piersi to nie wiem na jakiej podstawie tutaj w kompleksy niektore dziewczyny wpadacie, jest to kwestia gustu. Ja np. lubie male piersi, nie gardze wiekszymi i przecietnymi, preferuje jednak male (wiem ze nie jestem jedyny). Tyleczki wszystkie jakie ogladalem z bliska byly fajne, te drobne i te wieksze :) To kwestia gustu jest..