Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe

niezłe odszkodowanie zapłaci POLSKAtej babce uwazacie ze słusznie?

Polecane posty

Gość jak czytam
net-ar popieram GŁUPIE BABSKO Z TEJ TYSIAC CZY JAK JEJ TAM :-)

Gość
nic nie ma ale idac tym tropem to w koncu dojdzie i do takich absurdów

Gość troche moralenia
mam nadzieje ze za ta lige polskich rodzin sie ktos wezmie bo niedługo my kobiety bedziemy tylko worami do noszenia płodu gwałty i choroby nie beda miały znaczenia kobieta --- ma rodzic bez wzgledu na sytuacje i nie pisac mi tu ze sie nie zabezpieczyla czy cos tam pozadna kobieta nie pisze takich rzeczy bo jak ma sie cipe to sie wie ze i prezerwatywa moze peknąc i spirala zawieżć jezus maria kiedy bedzie wolnosc w tym kraju jeden taki dzisiaj z LPR powiedział ze on na takim miejscu urodziłby, gdyby miał nawet stracic wzrok hahahahahha ciekawa jestem gdyby jego zona miała stac sie niewidoma do konca życia to kazałby jej rodzic kobiety zastanówmy sie co sie dzieje.............. ............................................................... interesuja ich tylko płody, niech pomyslą o dzieciach, które juz sa, które cierpia biede, glód, które chorują potrzebuja pomocy o takich dzieciach sie zapomina to troche szlag mnie trafia pozdrawiam

Gość
pani tysiac jest dla mnie tak samo głupia jak aneta K obie zrobiły to dla szmalu dla mamony

Gość jak czytam
Rozumna kobieta nie doprowadza do niechcianej ciazy i nie ma to nic wspolnego z lpr-em ...ja sama nie ceirpie tej parti,ejsetm za całkowita aborcja,ale z takich wpadajacych w dzisiejszych czasach kobiet dosłownie sie nabijam.

Jest winna temu że zaszła w ciążę (o ile można nazwać to winą). Lekarze są winni temu że nie usunięto tej ciąży. Sprawa w Strasburgu nie tyczyła zajścia w ciążę, tylko tego że jej nie usunięto. Głupota czy mądrość pani Tysiąc nie mają tu nic do rzeczy

Gość net-ar jestes regularna
socjopatka. czytam ciebie i inne "madre zyciowo" i strach ogarnia... czemu sie dziwic facetom z rzadu, skoro kobiety tak pluja jadem. Macie chore podejscie do demokracji, bo z jednej strony fajnie korzystac z wolnosci np. na takiej kafeterii, a z drugiej bawic sie w sedziego dusz... I nie odpowiadaj - znikam z tego tematu, bo to zenada.

Gość jak czytam
ale przez jej głupote wszyscy podatnicy beda pałcic za jej bezmyslnosc

do net-ar--------> wiesz co jak czytam twoje posty to juz rozumiem dlaczego 3/4 kafeterii cie nie trawi, żałosne

Gość dobrze powiedziane wyzej

Gość
z jakiej okazji ja mam płacic za to ze jej sie bzykac chciało?? mam jej do konca zycia gumki fundowac i co jeszcze?

do jak czytam------> małe sprostowanie, nie przez JEJ głupote tylko przez głupote lekarza

Gość dobrze powiedziane wyzej
net-ar a co tak ci kasy mało ze zazdroscisz pani tysiąc, a moze zamieniłabys sie z nią, wzieła kase i chorobe!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co???????????? kaske bys wzieła :p a słaby wzrok????????????? co?

Gość jak czytam
Mnie tylko ciekawi sprawa, dlaczego pani Tysiac nie skorzystała z innych lekarzy tylko z jednego

Gość
przez jej głłupote bo lekarz przed ciazą uprzedzał ze w ciaze nastepna zachodzic nie powinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak czytam
A CO,LEKARZ KAZAŁ TEJ PANI ZACHODZIC W CIAZE,CHYBA DOKŁADNIE ZOSTAŁA POINFORMOWANA BY W CIAZE NIE ZACHODZIC,BO TO ŹLE WPŁYNIE NA JEJ ZDROWIE,WIEC KTO ZAWINIŁ LEKARZ CZY PANI TYSIAC A POZA TYM NIE TYLKO JEDEN JEDYNY LEKARZ GIN.JEST W POLSCE,WIEC MOGŁA ISC DO INNYCH

Gość ha ha ha ha aaaaaaaaa
a ona pewnie mu na złosc zrobiła, temu lekarzowi haaaaaaaaaaa zastanów sie co ty piszesz

Gość jak czytam
Na złosc to sobie zrobiła ,bo nie dosc ,ze osl;epła to jeszcze ktoregos dnia usłyszy od dziecka ktore chciała usunac ,ze jest z niej nie matka tylko materialistka.

Te pieniądze przede wszystkim nie są dla niej. One pozwolą zapewnić godne życie jej dzieciom. Wydaje mi się, że ona kocha swoje dziecko, ale mając do wyboru: urodzić-usunąć, chciała usunąć i gdyby mogła cofnąć czas, zapewne by to zrobiła. Cenię jej szczerość. Nie każdy potrafiłby przyznać się przed całą Polską: wychowuję dziecko, które chciałam usunąć. Co z tego, że jak zajdzie w czwartą ciążę, to ją usunie? Ma do tego prawo, tylko nie do wszystkich, to dociera. Wzrok, to jedna z najwyższych wartości. Płaczę za każdym razem, jak widzę niewidomego. Nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji, w której tracę wzrok, to chyba jedna z niewielu rzeczy, która mogłaby skłonić mnie do myśli samobójczych.

Gość a czy
płod zostanie usuniety czy nie?

Gość
nieee kilkanasie tysiecy euro nie robi na mnie duzego wrazenia ale z jakiej okazji mam ponosic konsekwencje czyjegos bzykania?? moja kolezanka jest poinformowana przez lekarza o tym ze nie moze pozwolic sobie na ciaze ze wzgledu na szyjke macicy i tak sobie zorganizowało bzykanie ze ma 200% pewnosci jak sie chce i mysli to mozna a jak sie CHCE ale myslenie to ból efekt jets jak u pani T

Gość jak czytam
A ja obstaje za tym ,ze ta kobeita to normalna idiotka i tyle.W dobie takiego dostepu do antykoncepcji zajsc w niechciana ciaz edo tego wiedzac o szkodliwosci ciazy na zdrowie to trzeba byc idiotka do potegi.

Gość Nicole22----------------
swiete słowa wzrok to tak wazny narzad, jestem z pania tysiąc

Gość gibonka22
net-ar z jakiej okazji ja mam płacic za to ze jej sie bzykac chciało?? mam jej do konca zycia gumki fundowac i co jeszcze? za wiele rzeczy masz płacić panienko i łaski nie robisz..jak nie pasuje, to wypierdalaj na zmywak do Anglii..

Gość lekelele
Oczywiście, antykoncepcja w jej przypadku, to podstawa, ale jak już ona zawiedzie, to wyjście jest tylko jedno.

Gość jak czytam
Ktos napisał,z ete pieniadze nie sa dla niej tylko dla dzieci ,mzona sie usmiac ,a co ta pani bedzie jadła suchy chleb a dzieci beda szyneczke jesc :-) to tylko przykład

Gość pytam...
Ona ma męża?

Gość pyyyytanie
i tak sobie zorganizowało bzykanie ze ma 200% pewnosci -------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- mozesz podac konkrety!!! bo to bardzo ciekawe

Gość jak czytam
Ale ta Tysiac w ogole nie zastosowała zadnej antykoncepcji

Gość pytam...
Zastosowała prezerwatywę.