Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe

niezłe odszkodowanie zapłaci POLSKAtej babce uwazacie ze słusznie?

Polecane posty

Gość materialisci to
obchodzi was w ogóle kobieta, czlowiek, jej stan psychiczny??? obchodzi was cos co jest ludzkie?

Gość jak czytam
watpie czy stosowała ta prezerwatywe a nawet jakby to chyba nei za bardzo inteligentna ta kobieta jest.Jezeli człowiek wie,ze ciaz moze wpłynac źle na zdrowie to chwyta sie nie tylko jednej metody antyk.wiec to z,e zaszła to tylko jej wina i tyle.

Gość jak czytam
watpie czy stosowała ta prezerwatywe a nawet jakby to chyba nei za bardzo inteligentna ta kobieta jest.Jezeli człowiek wie,ze ciaz moze wpłynac źle na zdrowie to chwyta sie nie tylko jednej metody antyk.wiec to z,e zaszła to tylko jej wina i tyle.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkwa
poprypani lekarze- niech oni zaplaca !!!

Gość jak czytam
MNie nie jest zal,z eona kase dostranie ,ale mnei wkurza ,ze ta kase dostanie z moich i mojego meza i moich znajomych podatku.My jej zafundowalismy wychowanie dziecka.a to ona wpadła bezmyslnie i tyle

Gość jak czytam
a niech sobie pochwe zaszywa .chce sie seks uprawiac to niech nauczy sie myslec

Gość jak czytam
Gwałt to co innego,nie porownuj gwałtu do normalnego wspołzycia.

Gość gibonka22
zaraz będą głupie dziwki latać do gina,żeby usunoł, bo istnieje duże ryzyko, że podczas ciąży rozstępy im się pojawią...

Gość materialisci to
z waszych zasranych podatków rzadowcy lanciami jeżdzą czy cholera wie czym i na karaiby wiec zostawcie w spokoju chorą kobiete która walczyła o sprawiedliwosc i

Gość kobiety to
szmaty w 80% , łby puste co si ę to dzieje

Gość Stalowa Magnolia
ten topik nadaje się tylko do śmietnika, jak Boga kocham

Gość jak czytam
Ta kobieta jest chora nie tylko na oczy ,ale w szczegolnosci na głowe i tyle .Głupia idiotka i tyle

Gość materialisci to
podatki podatki kazdy k******************* płaci podatki jak ci nie pasuje to do opieki społecznej sie wybierz

Gość Stalowa Magnolia
do jak czytam>>>> nie masz dość dziewczyno?

Gość nie o sprawiedliwość walczyła
pinda pazerna , to chciwość i chęć zaistnienia w mediach , pusta jak każda kobieta - nie wiem kto taka ładna nazwę wymyslił dla takich jędz

Gość gibonka22
skoro przez ciążę jej się pogorszył to i tak za jakiś czas by się to stało.. wymówkę tylko miała, bo dziecka nie chciała.

Gość materialisci to
kobiety to szmaty w 80% , łby puste co si ę to dzieje --------------------------------------------------------- mam nadzieje ze chociaz nie jestes kobieta bo mozemy sie na ciebie tylko wyrzygac

Gość jak czytam
Stalowa Magnolia a Ty to co obronca ucisnionych :-)

Dziwię się że tyle osób uważa że jest w porządku że oficjalnie ignoruje sie prawo. Nie może być mowy o demokracji w państwie gdzie jawnie i bez obciachu ma się prawo w dupie. Jeszcze raz zauważam że stosowanie antykoncepcji, czyjaś głupota czy chuć nie podlegają przepisom prawnym, natomiast legalna aborcja - owszem. Na szczęście Strasburg ma gdzieś gdakanie co poniektórych i wyrok już wydał ;) Ja się z tego bardzo cieszę, może wreszcie przestanie panować bezprawie w kwestii legalnej aborcji.

Gość alllllllllllllllllllllllllllee
gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!! to forum jest dla kobiet i kobiety tak o sobie piszą boze co stworzyłes :(

Gość
zmywak a anglii mi nie grozi hihi

Gość kobiety to
nie jestem kobietą i wiem że pisanie nie ma sensu bo jak ktoś ma klapki na oczach i prostolinijne myslenie to jak grochem o ścianę ,

Gość gibonka22
biedne dziecko...

ja jetsem po stronie tej kobiety... jestem tez przeciwna calkowitemu zakazowi aborcji, mysle ze dotychczasowa konstytucja jest dobra, i niepowinno jej sie zmieniac. przyklady by to zobrazowac: jezeli ciaza zagraza twojemu zyciu..... jezeli twoja 13letnia corka zostanie zgalcona przez jakiegos oblecha ... z czego wyniknie ciąza, to co.... panstwo urodzi je na nią?

Gość jak czytam
Owszem,prawo jest prawem,ale głupota ludzka nie zna granic.Najpierw trzeba myslec przed,aby domagac sie czegos po i nie miec poźniej nic sobie do zarzucenia

Gość jak czytam
A ja jestem za całkowitym wprowadzeniem aborcji.Ktora chce to niech soie usuwa .

Gość dobrze suie stalo
W tym przypadku ewidentnie doszło do złamania prawa, Alicja Tysiąc, to zgłosiła i dzięki temu pomogła wielu kobietom, będących w takiej sytuacji.

Gość gibonka22
net-ar nie jest kwestią czy grozi czy nie, ale jak Ci kurwo nie odpowiada, że musisz płacić na rodaków to spierdalaj...możesz i arabom za kasę obciągać, mnie to nie obchodzi, za co się weźmiesz na obczyźnie!