Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe

niezłe odszkodowanie zapłaci POLSKAtej babce uwazacie ze słusznie?

Polecane posty

oczywiscie nie wnikam w fakty dotyczace jej zycia, z kim, jak do tego doszlo czy cos... po prostu kobieta miala powazny problem ze swoim zdrowiem, ktory sie pozniej bardziej pogorszyl.. utracila zdrowie

Gość jak czytam
OK.ale dlaczego ta AlicjaT.nie udała sie do innych lekarzy.Polska jest dosc duzym krajem i na pewno znaleźli by sie przychylni Jej okulisci i ginekolodzy.

Gość
gibonka masz cos z głowka ? ty nie rozumiesz polskiego?

Gość dyrektor generalny
a ojciec rydzyk mówi ze antykoncepcja to GRZECH!!!!!!!!!!! no i jak sie zabezpieczyc?

Gość jak czytam
Utraciła zdrowie tylko dzieki sobie.

Gość
GIBONKA FUNDUJ WSZYSTKIM WSZYSTKO SKORO LUBISZ I MASZ OCHOTE

Gość gibonka22
a kto Ci kaze ojca rydzyka słuchać?

Gość anki ti
net-ar a zmywak w jackowie czemu nie zycie płata figle stary cie wyroluje pusci kantem znajdzie sobie młodszą

cyt:\" jak czytam A ja jestem za całkowitym wprowadzeniem aborcji.Ktora chce to niech soie usuwa .\" :) najpierw powiedzialas jedno, a w drugim zdaniu to wykluczylas hhehe ja jestem za drugą częscia twojej wypowiedzi: niech kazda kobieta ma prawo wyboru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszystkim, ktorzy uwazaja, ze tej pani chodzi tylko o pieniadze, rozglos i szum medialny. Wszystkim, ktorzy uwazaja, ze zasluguje na to pieklo, ktorego jest ofiara. Wszytskim Wam tak bardzo wspolczujacym, wyrozumialym i troszczacym sie o blizniego swego, o prawo, sprawiedliwosc itp. Wszystkim Wam zycze tego samego. Tych samych upokorzen, bolu i forow tego typu. Zycze WAM WSZYSTKIEGO, CO NAJGORSZE!!!!!!!!!!

Gość
czy tylko ona jedna nosI oklulary ciekawe czy tyez w łozku ich uzywa ?? hahah:D aborcja na zyczenie !!!!!!a wiec wszystko jasne chulaj duszo piekła nie ma?

jak czytam ==>chora to jestes ty i na dodatek zalosna...i chyba jednak zal ci dupe sciska...

Gość
i tu sie mylisz!

Gość jak czytam
przeczytalam co ta Alicja powiedziała na temat lekarza,i ta Jej wypowiedz umocniła moja ocene tej kobiety,ta kobieta jest normalnie jakas mało inteligentna.Mim zdanie jezeli lekarz nie wskazał jej innego lekarza,to ona sama powinna w własnym zakresie tego lekarza poszukac

Gość rzygac sie chce
jednak nikt nie patrzy na człowieka nikt nie patrzy na kobiete i widze wielu nieszczesników na tym forum zawsze jakos mozna tu anonimowo wyrzyc sie i wyrzucic swój własny prywatny ból dobrze ze to tylko forum

Gość jak czytam
hihi co do okularow to napisze Wam histore z mojego miasta :-) Jest taka rodzina,ona parwie niewidoma,on głuchy i maja 7 dzieci :-) ja sie zawsze smieje ,ze jak oni uprawiaja seks to ona nie widzi gdzie on jej wkąłda a jak juz sie tego domysli to mowi mu zeby uwazał a on nie słyszy i dlatego maja tyle dzieci :-)

Gość the end------------

coraz wiecej panstw znienia konstytucje na przychylnosc aborcji, by kazda kobieta czuła sie wolna; by robila tak jak czujei uwaza; by nie bylo precedensow \"podziemnych aborcji\"; by wsyzsto bylo pod okiem fachowców... ale nasze panstwo nigdy niedojrzeje do takich decyzji.. niemowie ze musi byc tutaj tak, jakw innych krajach na zachodzie, ale uwazam, ze nasza konstytucja chroni ludzkie zycie wystarczająco

Gość gibonka22
wszystkim, ktorzy uwazaja, ze tej pani chodzi tylko o pieniadze, rozglos i szum medialny. Wszystkim, ktorzy uwazaja, ze zasluguje na to pieklo, ktorego jest ofiara. Wszytskim Wam tak bardzo wspolczujacym, wyrozumialym i troszczacym sie o blizniego swego, o prawo, sprawiedliwosc itp. Wszystkim Wam zycze tego samego. Tych samych upokorzen, bolu i forow tego typu. Zycze WAM WSZYSTKIEGO, CO NAJGORSZE!!!!!!!!!! ale jakie współczucie? ja współczuję owszem, ale dziecku, że ma taką matkę i lekarzom, że ktoś ich karci za uratowanie życia.. nie współczuję wykolejeńcom, których ktoś powstrzymał przed głupotą

Gość jak czytam
Ja umiem o swoja dupe zadbac .Zyje w XXI w.

Gość the end------------
jak czytam widze ze niepełnosprawność i choroby to dla ciebie świetny żart pole do dowcipkowania przykre to niestety zycze ci zdrowia jak najwiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak czytam
Jestem za aborcja na zyczenie ale ja nigdy jej sie nie poddam,bo stosuje prawidłowo srodki antykon.

Gość jagooo
jak czytam...nie ma to jak sie posmiac z nieszczesc innych ludzi co??wazne ze ty umiesz zadbac o swoja dupe co nie??zal mi cie

Gość jak czytam
A co,nie mozna sie ponabijac z ludzi ktorzy nie mysla co robia >to,ze sa chorzy to jedno a to,ze bedac chorym płodza dzieci i do tego tez niezupełnie zdrowe to drugie i takei postepowanie jest naganne

Gość the end------------
jak czytam jestes chyba jeszcze bardzo młoda, bo masz mało doswiadczen zyciowych pozyjemy zobaczymy zycie zzawsze nakopie do dupy nawet po analu moze beben spuchnąc

Gość gibonka22
wednesday coraz wiecej panstw znienia konstytucje na przychylnosc aborcji, by kazda kobieta czuła sie wolna; by robila tak jak czujei uwaza; a gdzie poczucie wolności mężczyzn w takim razie? dlaczego zmusza się ich, by byli ojcami? dlaczego oni nic nie mogą z tym zrobić? podążając za Twoim tokiem myślenia ( o ile to można nazwać myśleniem..) to dajmy facetom prawo do ukręcania głów swoich nowonarodzonych dzieci! niech żyje WOLNOŚĆ!!!!

Gość jak czytam
Moge czuc litos dla osoby chorej ,bo jest chora,ale zrazem moge z tej osoby kpic ,bo jest bezmyslna i naraz nie tylko siebie ale i swoje dzieci.

Gość jak czytam
Moze ja jestem egoistka :-)mysle,ze Ci co seks uprawiaja bez zastanowienia sa gorszymi egoistami,bo im tylko na przyjemnosci zalezy a nie na przyszłosci dzieci.