Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe

niezłe odszkodowanie zapłaci POLSKAtej babce uwazacie ze słusznie?

Polecane posty

Gość jak czytam
przepraszam

Gość jak czytam
Nie grozi mi niechciana ciaza,bo mam rzoum a nie sieczke

Gość smak pomarańczy
Dlaczego nikt jeszcze tej pani nie oskarżył o to, ze mogła wyjechać do naszych zachodnich sżsiadów i tam dokonać aborcji? Nie stać jej było? No to widocznie biedna. A skoro biedna to po co zakładała rodzinę? Latwo jest kogoś oskarżać, ale większość z Was to ludzie młodzi i nie wiadomo co Wam zycie przyniesie. Abyście nigdy nie musieli dokonywać tak strasznych wyborów. Nie nam osądzać O winie tej kobiety.

przeciez ta kobieta narazala na szwank swoj wzrok!!!! te co tak krzycza nie maja pojecia co znaczy slepnac? wolalabym jezdzic na wozku a moc ogladac wschod slonca pozatym polska to kraj absurdow mozna i nie mozna usuwac ciazy gdy zagrozone jest zycie matki a ja sie pytam gdzie sa ci lekarze ktorzy w pracy boja sie ze koledzy zasraja im zycie,a po godzinach skrobia kobiety za ladne pieniadze? gdzie ich etyka,moralnosc???? nie potepiam tej pani,bo gdyby chciala i uparla sie usunela by te ciaze za kase BO TO W TYM CHORYM KRAJU MOZNA ZA KASE-WSZYSTKO

Gość jak czytam
Niestety to z,e ta pani zaszła w ciaze to wyłacznie jej i jej meza sprawa :-) i tylko ich wina.Jak ktos ma zamaist rozumu kapuste to niestety tak sie dzieje.

Gość reasilva
Pani Tysiąc, słyszała pani o antykoncepcji? Widzę, że jest Pani bardzo postępowa, zwolenniczka aborcji i w ogóle a zachowuje się Pani jak baba z XVIII wiecznej wsi. Przerywanie ciąży wcale nie jest metodą zapobiegania ciąży, ktoś Panią mylnie poinformował (może Trybunał w Strasburgu?), można używać prezerwatyw, pigułek antykoncepcyjnych, globulek dopochwowych itp. itd. Proponuje zapoznać się z tymi metodami, wtedy Pani dramatyczne problemy aborcyjne znikną automatycznie! Każdy ginekolog (to taki lekarz, co się pochwą i macicą zajmuje) wszystko spokojnie Pani wytłumaczy

A ja proponuję poczytać o sprawie zanim zaczniesz coś wypisywać. Bo póki co twoja wypowiedź to stek bzdur.

nie ma 100% METODY ZAPOBIEGANIA CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczcie sobie wskaznik pearla no coz ale te slowa moga swiadczyc tylko i wylacznie o nieznajomosci tematu haha wypowiadaja sie te ktore mysla ze sa pewne metody!!!!! taaaak jedyna pewna metoda - to szklanka wody zamiast

Gość jak czytam
A ja stosuje antykoncepcje hormonalna przez kilkanacie lat i mam do niej 100% pewnosc,tylko,ze ja w sprawach antyk.jestem bardzo rygorystycznie zdyscyplinowana,wiec chyba dlatego omijaja mnie te nieprzewidziane kłopoty.

slyszalyscie kiedys o dzieciach urodzonych ze spirala w glowce??? o tym ze tabletki zawodza? Ba nie kazdy moze je brac poczytajcie ulotki o przeciwskazaniach gumka peka NPR tez roznie-nie jestem przekonana plaster?hm duza dawka hormonow i tez zawodzi..... Pamietajcie-te wszystkie rzeczy ktore tak mowicie przeciw tej kobiecie,one do Was wroca,tak jak ktos napisal z podwojna sila czy wy nie potraficie zrozumiec ze w tym kraju pozbawia sie nas powoli wlasnego zdania,wolnosc itd niedlugo bedziemy potajemnie kupowac srodki antykoncepcyjne,gazetki erotyczne,filmy ten rzad nas hanbi i sprowadza do roli niczego,zera

Gość jak czytam
Stosujac tabl.antyk.mozna miec 100% pewnosc.Trzeba zrobic wiele badan (w tym badanie poziomu hormonow)przez pierwszy kwartał dokładnie obserwoac swoj organizm jak działaja na niego tabl.a potem juz tylko bardzo regularnie je zazywac i mniec sie na bacznosci w czasie wyniotow i biegunek i jezeli nasz organizm dobrze reaguje na tabl.antyk.to mozemy byc pewne,ze w ciaz enie zajdziemy.Ja sie nie wymadrzam,ale z autopsci i to kilkunastoletniej znam sprawe antykon.hormonalnej.

Gość oby to was nigdy nie spotkał
Czemu ja ciągle mam wrażenie, że większość matek z tego forum, to zagorzałe przeciwniczki aborcji, także w tych 3 przypadkach?

kretynka mysli ze kazdy moze brac tabsy!! no to moja panienko nie kazdy latwo jest siedziec przd kompem i kogos oceniac jak swiat swiatem polska jest znana z braku tolerancji .... a moze te gowniary zazdroszcza tej pani pieniazkow?

Gość jak czytam
Ale Ty jestes niepowazna :-) przeczytaj co ja napisałam a co do tego wskażnika P.przy łykaniu tabl.jest jakis odsetek kobiet zachodzacych w ciaz eale ze wzgl.na nieumiejetne stosowanie llub jezeli organizm nietoleruje tabl.anty.ale po to sa badania przed stosowaniem antyk.aby własnie wykluczyc nietolerancje syntetycznych hormonow na organizm.Jezeli wszystko jest w porzadku to wpadki nie bedzie.,chyba ,ze kobeita nie bedzie brała tabl.horm.nalezycie I KAZDY LEKARZ CI TO POWIE

Gość lusjakika
dziecko ma już prawie siedem lat, mam nadzieję, że nie ogląda wiadomości o sprawie swoje matki :-O

Gość jak czytam
Ja jestem za całkowita aborcja,na zyczenie kobiety.

Pani Tysiąc nie mogła stosować antykoncepcji hormonalnej ze względów zdrowotnych. Zresztą co to ma wspólnego z tym że odmówiono jej prawa do LEGALNEJ aborcji?

Gość oby to was nigdy nie spotkał
Ja też jestem za aborcją. To nie ja będę musiała to dziecko urodzić, wyżywić i wychować.

Gość jak czytam
Jezli Tysiac nie mogła łykac tabl.to mogła innej metode zastosowac i to nie jedna ale ze dwie bynajmniej.a jak nie mogła zadnej to mogła sobie zaszyc :-)

Gość no a jaaa
szkoda mi tego dziecka, jak ono sie bedzie czulo jak sie dowie ze matka chciala ja usunac?? jak sie bedzie czulo w szkole napietnowane? przeciez predzej czy pozniej sie dowie ze matka chciala ja usunac bo sie bala o wzrok.

no wlasnie-jak wszystko jest w porzadku!!! a jak nie jest okazuje sie ze jest juz za pozno.... to przykre ze zamiast walczyc z ta wladza o wlasna wolnosc,prawo wyboru-walczymy pisemnie ze soba... jeszcze troche i przez takie kobiety bedziemy zyc jak muzulmanki

A gdyby w ciążę zaszła kobieta, która brała tabletki anty, a miała wadę wzroku, to co wtedy? Decydując się na aborcję, byłaby waszym zdaniem rozgrzeszona? bo w końcu brała tabletki. A. Tysiąc jest zła, ale każda inna, także ta, która usunęła ciążę jest dobra.

Gość jak czytam
Wyczytałam,ze ta A.T była uu jakiegos lekarza i ten zazadał od niej 5 tys zł za aborcje :-) nie uwierze w to ,ze az taka kwote i to w 1999roku :-)

Gość jak czytam
Ja sama stosujac tabl.gdybym zaszła wciaze to bym usuneła .

Euglena tutaj nikt tego nie zrozumie bo kazda pierdzi w swoj wlasny stolek polska to kraj zawistnych,nietolerancyjnych ludzi a ja wam powiem ze ona teraz moze sie wam smiac w oczy ma dzieciaka i jescze kase dostanie pewnie na dobre zycie wystarczy dziecko wybaczy,bo nawet najgorsza matka zawsze pozostanie matka

jeszcze tylko dodam do mojej wypowiedzi z 2 str tego kontrowersyjnego tematu :)że pani ta nie powinna nazywać się TYsiąc a Euro :P buhahahahah

Gość do dzisiaj mnie to dziwi
Przecież lekarz nie musi się zgodzić na aborcję! Każdy lekarz może odmówić, bez podawania przyczyny. Nie musi też wskazywać lekarza, który zrobi to za niego. Dziwne, że prokuratura w ogóle przyjęła ten wniosek. Moja koleżanka chodziła kiedyś od lekarza, do lekarza, szukając takiego, który usunie jej ciążę będącą wynikiem gwałtu. Wiem, ile się naszukała, bo osobiście z nią chodziłam. W końcu jakoś jej się udało znaleźć lekarza, który usunie ciążę, ale to było trudniejsze, niż może się wydawać.

\"dziecko wybaczy,bo nawet najgorsza matka zawsze pozostanie matka\" no właśnie mazowiecka pyzo ! i dlatego jestem \"nietolerancyjna?\" kurcz e tez mam wadę wzroku !!!! i było to wskazaniem do cesarskiego cięcia - ale powiedziałam NIE i KONIEC !!!! \"niech sie dzieje,wola nieba ...\" i tez było zagrożenie ....pogorszenia mojego wzroku ........ to nie taka wada jak pani Euro ale jednak ....... poprostu ktoś panią ładnie nakierowała dostał niezłą działkę z tej kasy i wszyscy zadowoleni !! a my ? nietolerancyjny naród :O juz niech lesbijki i pedały pikietują dzień w dzień pod moimi oknami bylebym nie musiała nigdy spotykać na swojej drodze osób pokroju pani T.

Gość memi
Ciekawe czy dziecko zarząda eutanazji dla uciążliwej matki w przyszłości. Nie byłbym zdizwiony takim obrotem sprawy. W końcu po co ma się przemęczać opiekując starszą niedowidzącą osobą.

nie rozumiem chyba miala nakaz od lekarzy zeby usunac ciaze bo zagraza jej zyciu?czy zdrowiu? taka jestes madra? tutaj mowimy o wzroku a co bedzie gdy to bedzie dotyczylo kobiety z wada sreca?co? ale kogo to w tym kraju obchodzi,ze matka moze umrzec,oslepnac to przykre koncze juz to pisanie,bo ile ludzi tyle teorii dodam ze tu chodzi o egzekwowanie prawa zawsze bede zdania ze zdrowie kobiety ciezarnej ponad plod pozdrawiam