Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr_z_piotrkowa

dziewczyna rzucila mnie dla obcokrajowca

Polecane posty

Gość piotr_z_piotrkowa

Twierdzi ze jest bardziej meski ode mnie i ze lepiej potrafi odgadywac jej potrzeby. Czuje sie jak nikt.

Gość piotr_z_piotrkowa
czy my Polacy naprawde jestesmy gorsi od innych?

Gość wiolettaL
nie to dziewczyna jest głupia i tyle ni emartw sie znajdziesz lepszą

Gość piotr_z_piotrkowa
Moze jestem przewrazliwiony ale dowiaduje sie ze coraz czesciej dziewczyny wychodza za facetow innych nacji. Zaczynam sie bac. powaga

Gość ja ja ja
pociesze was, mialam meza obcokrajowca, ale odeszlam od niego i jestem z Polakiem... :D

Gość wiolettaL
nie bój sie po prostu myslą że złapaly Pana Boga za nogi bo jest innej narodowosci ale to tylko zakompleksione dziewczyny tak robią a potem ten obockrajowiec kopnie ją w tyłek i szuka powrotu do kraju

Gość wiolettaL
moja kolezanka miała obcokrajowca i musiała po kryjomu od niego uciekac a taki miał byc wspaniały

Gość piotr_z_piotrkowa
:((

Gość talal
widocznie miał większą pytę niż ty, wszystko jasne jeśli był czarny

Gość piotr_z_piotrkowa
nie byl czarny. z Europy - wloch

nie przejmuj sie .....tego kwiata to pol swiata....znajdziesz inna napewno lepsza i madrzejsza

Gość estoy
zależy. wszystko zależy. po pierwsze: jaka narodowość, jaki charakter, jaka kultura. ja osobiście spotykam się z Portugalczykiem i bywam wniebowzięta ;) ciężko mi stwierdzić czy to kwestia nacji czy osoby, a może tak naprawdę wszystko pomieszane... facetowi na mnie zależy, opiekuje się mną, a przy okazji jest bardzo męski, w wielu kwestiach :P czuję się jednocześnie partnerką i księżniczką. kiedy byłam z takim jednym Polakiem, to o wszystko musiałam walczyć, dopraszać się i szarpać, był dużym dzieckiem, nie mężczyzną. ale podkreślam: być może to nic a nic nie ma wspólnego z narodowością

Gość o masz ci los
ludzie bez przesady, przeciez nie powiedziała że będzie z tamtym bo jest obcokrajowcem tylko że jest bardziej męski. Widocznie dla niej tak jest. Lepiej byś się czuł jakby cię rzuciła dla Polaka? Chyba masz jakieś kompleksy na tym punkcie...

Gość piotr_z_piotrkowa
Z powodu tego Wlocha roztalismy sie juz jakis czas temu. najpierw myslalem ze szybko wroci do mnie z placzem ale tak sie nie stalo. Niedawno spotkalem przypadkowo jej mame. z duma opowiadala ze sie ustawili. dzieki niemu skonczyla fajne studia i teraz ma fajna prace. No i niedawno tez urodzilo im sie dziecko - piekne z rysami ojca. Tak sie przechwalala wiedzac ze mnie to rani bo kiedys bylismy razem i zalezalo mi na niej. Ja jako ja troche przebolalem, ale szkoda ze ja nie moge sie pochwalic ze miedzy czasie do czegos doszedlem . i z tego powodu czuje sie gorszy.

Gość LOLA_PSIK
Nie przejmuj sie tym. Znajdziesz jeszcze swoje szczescie w zyciu. Nie zaluj, ze twoja byla partnerka jest szczesliwa- bo kazdy ma do tego prawo. Uwierz w siebie a wszystko dobrze sie ulozy.

Gość Slodka Niunia
dzieci od ojca wlocha zawsze wychodza ladne nie ma co sie dziwic wlosi sa przystojni

Gość polak29
Coz, z racji swojej pracy czesto mam do czynienia z wlochami i jedno co moge powiedziec to : Polki nie wiedza w co sie laduja ! Wlosi wiecznie podrywaja inne kobiety, skacza z kwiatka na kwiatek, rzadza nimi matki - bo tak naprawde to ŻADNI z nich macho.To taki szemrany narodek, Wlosi, tylko bawic sie i tyle. Potem taka jedna z druga wracaja po latach do Polski, zaplakane, bo myslaly ze bedzie super, a wspanialy wloch kopnale ja w dupe po paru latach - max. I tyle.Znam to, widuje to czesto.

Gość Ksiezniczka84
polak29 a dlaczego traktujesz wszystkich jedna miara? wlasnie ze nie wszyscy tacy sa a polacy to co takie aniolki?

Gość a to dziwne.....
jak był z Włoch,to znaczy że jest kasiasty:D Nie potrafił znaleźć sobie kobiety włoszki, bo jest u siebie widać nieudacznikiem :D, ale za to że ma pieniądze to poleci na takiego, pierwsza lepsza z europy wschodniej:O