Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daisy20

krotkotrwale zainteresowanie faceta

Polecane posty

Czesc, 2 tygodnie temu poznalam na imprezie u kolezanki faceta ,ktory spodobal mi sie,a jako ze jestem sama,bylam zainteresowania znajomoscia z nim.On byl bardzo zainteresowany mna przez caly wieczor,nie odstepowal mnie na krok,prawil komplementy...zrobil nadziej ze moze bedzie chcial sie jeszcze spotykac i ze moze wyjsc z tego zwiazek.Problem polega na tym ze pod koniec wieczoru zaczal sie zachowywac dosc dziwnie,bo zaczal prawic niedwuznaczne komentarze i zapraszac mnie do siebie oraz obsciskiwac....poczulam sie z tym bardzo zle,ponizona i potraktowana jak...bez komentarza.Teraz pytanie ktore mnie nurtuje...jak poznac kiedy mezczyzni traktuja nas tylko z nastawieniem na seks,jak sie przed tym uchronic.Nie mam zbyt wielu doswiadczen w tej kwestii bojestem jeszcze mloda,ale to co mnie spotkalo,bardzo mnie urazilo i zrazilo.Czy wogole liczyc jeszcze na to ze on sie odezwie....i czy warto sie ewentualnie kontaktowac z kims takim kto z mety tak mnie potraktowal....

W zasadzie to sama już sobie odpowiedziałaś. Sposób, w jaki potraktował Cię koleś, świadczy co chciał od Ciebie :P A to, czy chcesz jeszcze z kimś takim się kontaktowac, zależy tylko od Ciebie samej i będzie swiadczyć o Tobie

Sprawa oczywista - on Cię właśnie bajerował i chciał zmylić Twojączujność, a potem zaciągnąć do łóżka. Nie udało mu się - i dobrze (dla Ciebie).

Zastanawiające jest skad u tego czlowieka wzial sie taki tupet,naprawde nie potrafie tego zrozumiec...w takim razie jak powinna zachowywac sie dziewczyna zeby facetawi do glowy nie przyszlo tak ponizajace jej traktowanie,choc wydaje mi sie ze zachowywalam sie jak normalan dziewczyna,a wyskoczyl tak chamsko...czy wiecie moze jak nastepnym razem powinna zachowac sie szanujaca sie dziewczyna,bo ja bylam mila,a moze powinien dostac ode mnie w jaja za taki wyskok? Nastepnym razem moze warto zachowywac sie sztucznie i powsciagliwie czy wogole nie gadac z facetam,skoro wszystko moze uruchomic w nim tak chamskie popedy....a z drugiej strony to chyba swiadczy o braku klasy faceta,a moze to naturalne u facetow????

Czy faceta probuje zaciagnac dziewczyne do lozka wtedy kiedy dojdzie do wniosku ze dla niego nie jest dosc dobra na material na dziewczyne,albo dochodzi do wniosku ze nie jest warta dluzszych zabiegow,zabiegania o nią...?

A po co zaprzątasz swoją głowę tamtym facetem? To prostak, dziwkarz, babiarz, bez klasy. Nie szukaj winy w sobie. A następnym razem jak ktoś się będzie wobec Ciebie niedwuznacznie zachowywać, to daj mu w pysk i zrób awanturę. :)

Dziekuje casanova...troszke zaluje ze tego nie zrobilam co radzisz od razu,ukoilabym moze choc troche ten niesmak ktory mam w sobie,a to chyba stad ze ...spodobal mi sie ten chlopak,no ale zawiodl mnie...

Liczylam na opinie i rozne punkty widzenia,ale chyba wszyscy w pracy...

Gość ona2222
Faceci na takiech imprezach zazwyczaj szukaja tzw "bembnow" tylko do stukania, jesli jednak dziewczyna sie nie da wtedy juz nabiera w ich oczach, tak jest zawsze a przez to ze caly wolny czas spedzam z facetami tak wiec sie nasluchalam i wiem jak onii rozumuja:p

Gość ale kurde
masz problem hahaha