Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

odnaleźć kobiecość na wiosnę

Polecane posty

Gość Być kobietą być kobietą...
Hej. Specyficzna podejmij dobrą decyzję. Wiem jak cięzko jest stanąc przed takim dylematem....a ja ostatnio mam dużo pracy, sporo rzeczy do załatwienia...i też jakoś nie mam czasu żeby zadbać o siebie...

specyficzna, takie decyzje nigdy nie są łatwe, ale jeśli się jescze zastanawiasz to może daj swojemu związkowi jeszcze jedną szansę, nie masz nic do stracenia...TRZYMAJ SIĘ! być kobietą...mnie też lato kojarzy się z urodzinami:) jesteś z lipca czy z sierpnia? ja z tego drugiego:) pozdrawiam

Gość Być kobietą być kobietą...
Ja jestem z lipca :) Idzie rak nieborak jak uszczypnie będzie znak. Pozdrawiam :)

ja też szczypię ;) skorpionica jestem.. a decyzja ciężka, ale chyba jeszze raz spróbuję.. żal tych 3 lat no i serducho..

Hej dziewczyny! Jak tam po weekendzie? Specyficzna jak tam Twoje sprawy? Mam nadzieję że wszystko się ułożyło po Twojej myśli... Pogoda się poprawia, wreszczie może zawita do nas to upragnione lato:) pozdrawiam p.s. Czy u Was też nie ma truskawek?

Gość vectra2006
witam PROŚBA DO PAŃ PO 30-STCE!!! Moj post nie jest zwiazany z tematem a tyczy badan prowadzonych przeze mnie na temat otwartosci kobiet na zmiany w swoim zyciu , na temat odwagi i motywacji do zmian oraz na temat podejscia kobiet do swojego wieku, problemow dnia codziennego itp. Jesli ktoras z Pan chetna bylaby wypelnic dwie ankiety prosze o kontatk na podany adres Pozdrawiam

podnoszę topik bo normalnie zaraz nam zginie :( Postawiłam ostatnio na zmiany i udałam się do fryzjera, zaryzykowałam robiąc sobie grzywkę, ale teraz jestem zadowolona, wszyscy mi mówią że jakoś tak inaczej wyglądam, lepiej, bardziej tajemniczo...a to że to za sprawą nowej fryzury zauważyły tylko 4 osoby;) Jednak jakakolwiek zmiana wizerunku ( czy to nowa fryzura, strój czy makijaż) i kobieta od razu czuję się lepiej;) pozdrawiam

Gość kajka20
witam wszystkich! ja tez postanowilam na wiosne zrobic cos ze soba..:) na poczatek poczytalam troche o typach urody, no i doszlam do wniosku ze jestem ypem wiosny;) a teraz mam do was pytanie, czy wiecie jaki makijaz pasuje dla dziewczyn o tym typie urody? dodam ze mam cere na twarzy jasna(bo akurat twarzy nie moge opalac) ale cialo szybko sie opala na taki zloty braz, wlosy jasny braz lub ciemny blond, do ramion -typowa szatynka, oczy koloru szaro-niebieskiego albo nawet szaro zielone heh:) brwi jak wlosy, usta wyblakla czerwien, taka malina raczej, doradzcie cos pls:)

echh dziewczyny topik zamiera ja też mam wrazenie, że zamieram razem z nim.. w zwiazku zle, jednego dnia czuję, ze już nie ma szans, ze my się nie zmienimy co z tego ze jest uczucie jak i jest cierpienie :( a drugiego jest dobrze i taka huśtawka, juz mnie wykańcza psychicznie i fizycznie.. no ale dosc tych smutych słów.. jak wam mija lato ? kajka> http://www.wizaz.pl/images/agatam/rustykalna_jesien/ zajrzyj tu, a jeśli się zarejstrujesz to na forum na pewno znajdziesz wiele zdjeć przykładowych makijaży dla wiosny :) M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A > masz racje zmiana wizerunku zawsze kobiecie poprawia humor :) a grzywki są bardzo wdzięczne i dziewczece :) na pewno swietnie wygladasz

hej, po tych koszmarnych ulewach wreszcie można się trochę slońcem nacieszyć...wskoczyć w kobiece ubranka, poopalać się:) specyficzna , aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam Twojego posta. głowa do góry, czasem trzeba na wszystko spojrzeć z boku. Tam gdzie świeci słońce zawsze musi być też cień, tak też jest w miłości, czasem wspaniale i bezstosko a czasem pojawiają się problemy. Ale trzeba umieć patrzeć na wszystko pozytywnie i myśleć , że to co cie nie zabije to Cie wzmocni.Ja kiedyś myślałam że nigdy nie będe szczęśliwa bo jedyny tak na prawdę dla mnie człowiek był nieosiągalny. Teraz jestem z nim już 6 rok i też nie zawsze jest pięknie, mimo to trzeba wierzyć, że można być w życiu szczęsliwym i wtedy się będzie...hmm ale \"mądrości\" napisałam ;) TRZYMAJ SIĘ i pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce;) Jak będziemy zaglądały tu co jakiś czas to topik przetrwa:)