Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L E N O X

ŻŁOBEK - W BIELSKU-BIAŁEJ

Polecane posty

Gość L E N O X

Niebawem muszę posłać moje dzieciątko do żłobka. Mieszkam w Bielsku-Białej. Żłobek znajduje się na ul.Pod Grodziskiem. CZY KTOŚ MA MOŻE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA Z TYM ŻŁOBKIEM??? Wiecie jak trudno jest teraz znaleść dobrą opiekunke, a co dopiero żłobek. Za wszelkie informacje z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość L E N O X
.

też jestem z Bielska, a raczej okolic, ale niestety nie pomoge Ci....nie znam nikogo, kto by tam posłał dziecko. Ale trzymam kciuki!! A może lepiej opiekunka do dziecka? ;-) Pozdrawiam

Gość L E N O X
ten żłobek to jest wyjscie awaryjne bo podejrzewam,ze w tak krotkim czasie nie znajde odpowiedniej opiekunki. A moglabys mi polecic jakas opiekunke??

Gość L E N O X

witam też jestem z B-B konkretnie nie mam doświadzcenia i nie znam osób kóre wysłąły dziecko do tego żłobka -wiec nie pomogę w tym temacie jedynie jeśli mogę doradzić -to ja osobiscie wybrałabym opiekunkę...(zapytaj w najbliższej okolicy lub daj ogłoszenie) bęzdiesz miała większy komfort i pod względem \"czasowym\"- późniejszy powrót z pracy itp. i lepsza opieka (bo tylko Twoim dzieckiem bedzie się zajmowac) ale masz racje ważne aby była DOBRA i SPARWDZONA co do kwestii finansowej -to juz zależy od wielu czynników zyczę powodzenia! :) pozdarwiam

Gość L E N O X
GaboniK, a czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdzie najlepiej miałabym dać to ogloszenie,że zatrudnię opiekunkę. i czy ktoś może wie ile ok. bierze taka opiekunka za 9 h, 5 dni w tyg.??

ogłoszenie najlepiej powieś na osiedlu, w okolicy w której mieszkasz. Zrób sobie casting, sprawdź jak panie sie odnoszą do dziecka, jak dziecko na nie reaguje. Z tego co sie orientuję to za taka ilosc godzin płaci sie 600-650 zl miesiecznie.

Gość L E NA
.

Gość L e na
.

Gość żłobkowa mama
odswieżam temat-jestem z bielska i tez chcialabym sie dowiedziec od kogoś kto ma dziecko w tym żlobku na ul.pod grodziskiem o to czy jest to dobra instytucja. Opiekunka nie wchodzi w grę,bo do drugiego dziecka-niepełnosprawnego-poszukuje opiekunki.Jedna sobie nie poradzi z dwójką a na dwie to brak kasy Ktoś pomoże ?

Gość żłobkowa mama
up

Gość żłobkowa mama
nikt nie ma dziecka w żłobku? :(

Ja gorąco polecam żłobek Cherubinkowo.pl, mój maluch jest mega zadowolony , kadra jest bardzo doświadczona w pracy z dziećmi , żłobek ma super wyposażenie oraz posiada duży ogród do zabawy dla maluchów.

Gość gość
Alabb a mogłabyś napisać coś więcej? W jakim wieku dałaś tam dziecko? Jak przeszło adaptację, jak długo trwała etc? Wciąż jesteś zadowolona? Bardzo proszę o odpowiedź. Wiem, ze Twój post jest z 2013 roku ale moze przeczytasz;)

Gość KasiaBielsko
Ja polecam żłobek w Bielsku Wesoła Dżungla www.wesola-dzungla.pl. Jestem mega zachwycona tym miejscem i podejściem Marty do dzieci :). Wiem, że mój malutki bawi się tam dobrze :) i kreatywnie spędza czas. Takiego drugiego miejsca nie ma. Przekonajcie się same.

Gość mamaBB
posprawdzałam już kilka miejsc w BB i ja swojego synka posłalam do Zaczarowanej Polany na Słowackiego, opiekunki są rewelacyjne i takie 'swoje' dziecko nie chce od nich wychodzić :) na ich stronie mozna zobaczyc ze mają też bardzo duzo zabawek i toalete w kazdym ookoju, co sprzyja higienie www.zaczarowanapolana.pl