Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotta***

do ----mama trójeczki

Polecane posty

chciałam cie zapytac czy w twoim brzuchu jest 3 dzieciatko czy 4te, to nie złosliwosc tylko zwykłe pytanie w stpoce masz 3 dzieci i juz sie pogubiła. poza tym czytajac twoje wypowiedzi reasumuje ze jestes zaradna kobieta i masz duza madrosc zyciowej. szczesliwego rozwiazania.

Gość bziku
też ja o to pytałam gdzieś na forum - mam trójeczki bedzie niedługo mamą czwóreczki :) mam nadzieję, ze sie nie obrazi, ze się wcięłam :)

jesli tak to gratuluje i zycze powodzienia zdrowia dla dzidzi !!! mozna jej pozazdroscic werwy, siły i zaradnosci ktora bije z jej wypowiedzi.

No właśnie Mamunia -nicka musisz zmienić-niedługo;) Zajrzyj do nas-robimy małą sondę;)

mama trojeczki jest w ciazy? no to GRATULACJE 🌻🌻 jezli dobrze zrozumialam? sama mam 2 rodzenstwa, a mialabym 3... moja chrzestna ma 4 corki a rodzila ze mna syna :) -czyli 5 dziecko :) -zaplanowane ;)

moze niech mama trojeczki sama sie wypwie bo bedzie ze ja namieszałam ....

Gość no bo namieszałas

Wpuścił mnie na chwilę syn:D Tak, jestem w czwartej ciąży. Nicka na \"mama czwóreczki\" raczej nie zmienię, bo mimo, że mam dostęp do netu od kilkunastu lat jestem tu chyba przejściowo. Znaczy po porodzie będzie mi m.in szkoda czasu;) Nie bywałam na kafe przed tą ciążą, trafiłam tu poszukując informacji o mamach z trójką i więcej dzieci, no i przyznam się szczerze, że odwiedzinami na tym forum chyba zabijam trochę swoją \"bezradność\" (nie potrafię teraz znaleźć odpowiedniego słowa) Jestem bardzo energiczną osobą. Za bardzo:D Rozrywa mnie jazda na rowerze, rolkach, skakanie na skakance, mam całą stertę płyt z ćwiczeniami i tym zajmowałam się zawsze w wolnym czasie. Teraz nie ma pogody:(, pracę mam nienormowaną, więc raz mi się trafia rankiem, raz wieczorem (czasem muszę zarwać noc) Szkołę mam w weekendy i czasem do południa boję się, że popadnę w jakąś depresję:D Lekarz pozwolił mi na ruch, ale muszę go z wiadomych względów ograniczyć i jedyne, kiedy mogę zapomnieć o tym, że nie lubię siedzieć bezczynnie na tyłku to wtedy kiedy wpadam w wir pracy. No i teraz tu na kafe :D Ale jak się zrobi pogoda będzie mnie coraz mniej, potem dzidzia to jeszcze mniej i pewnie w końcu (ku uciesze kliku osób, tu:D) w końcu całkiem zniknę:D Zaś się rozpisałam:D - to właśnie też moja wada. Jestem niesamowita gaduła:D

Gość do mamusi trójeczki
a na kiedy ma

Gość do mamusi trójeczki
na kiedy masz termin porodu? jeśli mogę się spytać...

Słonko widzę, że urodzinki Ala świętuje, wszystkiego najlepszego :)

No..zostało mi 100 dni;) Wg usg i tych wymiarów (3 wymiary) albo urodzi się tak jak wynika wg ost.@ 29.06, 2 pozostałe wymiary mówią, że albo ja albo mąż będziemy mieli prezent na urodziny hahaha:-))

moja znajoma z pracy ma cztery corki, nastolatki, zazdroszcze gdy na nie patrze, maja ze soba nawzajem i z matka taki swietny kontakt, tez bym chciala miec kiedys liczna rodzinke...:)