Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21321321321

Jak postepowac z laskami intrukcja dla facetow

Polecane posty

Gość nie daj się krzywdzicielkom
"Kto cię tak skrzywdził ?" - głupie pytanie. Kto może skrzywdzić człowieka, jak nie kobieta.

Gość poradnik dobry
zacznę stosować i się od lasek nie opędzę 🖐️

Gość Kokkaaa
Kobieta nadepnęła Ci na odcisk? Co Ci ta Potwora zrobiła Bidusiu :( :P

Gość widze ze
uderzyc w stol nozyce sie odezwa baby jednak tak robia bo sie burza na to

Gość gdyby gdyby
kolega taki madry byl, nie mial by czasu na pisanie poradnikow na kafeterii chyba?

Gość Kokkaaa
Grzesznica Magdalena -> a Ty nie masz radochy? :) Mnie to strasznie rozbawiło :D A może ktoś teraz napisze poradnik o tym, jak postępować z facetami? ;)

Gość Kokkaaa
Może podpowiemy im jeszcze trochę? :D Kobiety są okrutne, wyrafinowane i wredne!!! Nie pozostaje Wam facetom nic innego jak być z drugim facetem... przecież Wy jesteście tacy "doskonali" :P

Gość juz dostal 60 maili od
zainteresowanych kafeteriuszek. Każda kobieta chce się czasem poczuć jak szmata 🖐️

Gość grly
niee..mu wolimy byc sami, nie wiazac sie. tylko wy ciagle za nami latacie i na kafeterii lzy wylewacie ze faceta nie macie.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
marudzi koles, jakis problem chyba ma, ogolnie kichowate.

Gość Kokkaaa
A faceci to nie piszą na kafeterii, jacy są biedni, mało interesujący i pokrzywdzeni, bo żadna ich nie chce? Nawet w tym topiku pojawił się jeden, który musiał się wyżalić

hmm WSPÓŁCZUJE AUTOROWI TEGO TOPICKU MUSIAL ZOSTAC BNARDZO SKRZYWDZONY!!! PRZEZ KOBIETE!!!! JAKIE JESTESMY TO JESTESCIE!!! ALE BEZ NAS ZYC NIEMOZECIE

Gość Kokkaaa
fanzłalka -> bardzo trafne spostrzeżenie ;) ehh, gdyby nie my, to nawet tego topiku by nie było :D

Gość grly
tylko dwoch jest: stanczyk i jakis jeszcze jeden.kilku sie pojawilo ktorzy wlasnie byli fajni, mili i wogole cacy cacy dla dziewczyny...i jak skonczyli, twlasnie kilka razy opisali. za dobrzy byli dla tych wyrafinowanych ####. no i jest reszta ktora bynajmniej sie tu nie zali :)

Gość Kokkaaa
Ale po co to wrzucać wszystkie kobiety do jednego worka? I jeszcz jedno... Jeśli facet szpanuje kasą, samochodem i komórą, mowi jaki to on nie jest i czego to nie ma, to niech się nie dziwi, że przyciąga do siebie właśnie "blachary".

Gość grly
Kokkaaa tak serio mowiac...to z tego forum naprawde chyba 95% lasek trzeba by do tego jednego worka wrzucic. 5% to wartosciowe dziewczyny (to wszystko plus/minus) to moja ocena po polrocznym odwiedzaniu forum w dzialach uczuciowym i erotycznym.

Gość Kokkaaa
grly, no dobrze... może i 95% to właśnie takie dziewczyny, ale świat nie ogranicza się do forum... spodziewam się, że rzeczywistość wygląda troszeczkę inaczej...

Gość grly
ja tez mam caly czas taka nadzieje 🖐️

Gość Kokkaaa
A ja nadziei nie mam ;) Mam swoje zdanie na ten temat i do grona opisanych przez założyciela topiku dziewczyn się nie zaliczam... Jestem szczęśliwa z facetem, który samochodu nie ma i który mną nie pomiata ;) A reszta mnie nie interesuje :)

Gość grly
chwala Ci za to :) 🖐️

Gość do autora..
czytam to co wypisujesz i tak sobie mysle,ze zal mi cie..albo jestes skonczonym dupkiem,albo ktos cie kiedys skrzywdzil,masz jakies zle doswiadczenia? a moze jestes zdruzgotanym 25 letnim prawiczkiem..??

Gość PALANT JESTESdo 2132...

Ale prawda jest taka, że jak facet dziewczynie nieba przychyli, mówi jej, że ją kocha, bardzo się stara, to ona tego często nie docenia. Ja naiwny myślałem, że moja dziewczyna jest wyjątkowa, ale się pomyliłem. Chciałem z nią pogadać o pierścionku zaręczynowym, bo planowałem za pół roku się jej oświadczyć. Chodziło mi o max. 2 godzinki - żeby się dowiedzieć, jaki ma gust, żeby pierścionka w ciemno nie kupować. A wiecie co ona mi powiedziała? Że teraz nie chce sobie głowy tym zaprzątać, bo ma inne sprawy na głowie. Ale oczywiście na pierdoły i własne przyjemności to ona czas ma. :(