sasetkaupup 0 Napisano Marzec 21, 2007 Mam 21 lat i za kilka dni ide do ginekologa to bedzie moja pierwsza wizyta. Zazwyczaj depiluje sie w miejscu intymnym ale slyszalam, ze ginekolodzy zawsze krzycza na mlode dziewczyny, które nie maja naturalnego owlosenia. Jak wyglada taka wizyta? Kiedy sie rozebrac i usiac na fotel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Marzec 21, 2007 ja sie zawsze depiluje i nigdy nie słyszłam zeby krzyczał a do gina chodze od dawna nawet teraz w ciązy zawsze jestem po depilacji dla komfortu.. a to kiedy usiąsc na fotel to lekarz ci powie najpierw przeprowadzi wywiad zapyta o choroby ( rak w rodzinie) ostatnią miesiączke i stałe leki co cie prowadza i dopiero na fotel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klarka22p Napisano Marzec 21, 2007 a na mnie kiedys sie wydarlo stare,glupie babsko i powiedziala ze mam wiecej do niej nie przychodzic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allysa 0 Napisano Marzec 21, 2007 gin raczej nie zwraca uwagi czy masz wydepilowane czy nie. Ale dla własnego dobrego samopoczucia lepiej się wydepilować. Co prawda nie wiem czy stosujesz całościową depilację, bo z całościową depilacją to tak nie bardzo bym się czuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach