Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek w workuuuuuu

nie chce kupowac kota w worku !! pomozcieeee

Polecane posty

Gość kotek w workuuuuuu

chodzi o to ze chce kupic prostownice na allegro i mam prosbe do was! jezli ktoras kupowala na allegro i prostownica naprawde jest dobra prosze dajcie mi namair, intersuje mnie cena do okolo 100 zl albo jesli z was nie kupowala a widziala taka sama na allegro to rowniez prosze jakis link ! z gory dzieki:)

Gość kotek w workuuuuuu
widze ze jakos nikt nic nie kupowal z tych rzeczy na allegro i nie moze mi pomóc:(

Gość oooooooo-
tutaj nie szukaj rady, bo możesz trafic na sprzedawce z allegro i wcisnie ci byle co. Czytaj komentarze tych co kupili.

A dlaczego akurat na Allegro? Może poszukaj w sklepach, tez są różne marki i ceny, ja mam Babyliss i sobie chwalę.

Gość kotek w workuuuuuu
nio wiem ale baby liss sa raczzej drogie;] a po ile ty kupilas? i doklandie jaka?

Gość onauk
http://allegro.pl/item174738600_prostownica_babyliss_pro_35mm_wysylka_gratis_.html Ja dlugo uzywalam tej : link powyzej, ale kosztuje wiecej niz 100 PLN, ale na twoim miejscu kupila bym babyliss, oni maja dobrej jakosci i napewno znajdziesz tansza, patrz, aby bylam mozliwosc regulowania temperatury. http://allegro.pl/item177591759_q_prostownica_babyliss_2026bu_75w_ceramic.html Ta moze byc dobra Ps.A tak naprawde, to kazda prostownica niszczy wlosy, staraj sie nie uzywac za duzo i uzywaj kosmetykow ochronnych

Gość onauk
widze, ze nie tylko ja polecam babyliss:)

Gość paloka
Ja mam na zbyciu nowiutką prostownice :) Moge sprzedać:) jest ceramiczna.Kupilam ją w angli. DO tego moge dolaczyc nakladke, do wtyczki bo wiadomo ze w anglii mają inne gniazdka:) Sprzedam tanio i jest naprawde fajna.

Gość kotek w workuuuuuu
a czemu chcesz ja sprzedac jak jest taka fajna? kupilabym ale obawiam sie ze na[rawde nie bedzie dpbra;]

Gość paloka
Bo scięłam włoski :) I mi już nie potrzebna. Leży i sie kurzy :)

Gość kotek w workuuuuuu
a jaka cene propnujesz?

Gość paloka
dałam 15 funtów. Ale moge sprzedać za 30 zl.