Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno zniesmaczona

DLACZEGO TAK ŚMIERDZI?????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość mocno zniesmaczona

Jeżdżę rano do pracy autobusem. Jest to chwila przed siódmą. Rozumiem, że niektórzy maja problem ze wstawaniem i w ostatniej chwili zrywaja sie z łóżka i pędzą na autobus. Ale mogą innym oszczędzić swoich wyziewów chociaż żując gumę!! co rano chuchają na mnie smrody z niemytych zębów, albo jakieś szczypiorowo - cebulowe lub jajczane, że niedobrze mi się robi. Ja jakoś sie staram nie byc przykrą dla innych i zawsze po jedzeniu śniadania myję zęby, kąpię się, mam czyste ubranie bo wiem, że ktoś obok czuje mój zapach. Zawsze mam przy sobie gumę, żeby komus nie chuchać wyziewami, na przystanku jak czekam na autobus nie pale papierosa nawet jakby mnie skręcało, bo wiem, że dla innych może to śmierdzieć. A inni właśnie...Dziś siadł koło mnie facet, który dyszał kwasnym kawowym - kiełbasianym oddechem połączonym z petami i puszczał bąki. No ludzie!!!!!!!!

Gość ten zapach chodzi za mną
moze to od Ciebie tez tak capi ... skoro ten zapach chodzi za Tobą wciaż :p

Gość mocno zniesmaczona
nie chodzi tylko jeździ ze mną autobusami

Gość to jedź taksówką albo
kup sobie samochód. Ludzie nie czują jaki mają zapach z ust, moze od ciebie też capi:) Ten temat to żenada:(

Ludzie nie dbają o higienę i to jest żenujące,a nie sam temat.Koleżanka słusznie go podjęła.Ludzie nie dbają o siebie i to w coraz młodszym wieku.Bardzo nieprzyjemne jest stać lub siedzieć obok kogoś śmierdzącego.To, jak wyglądamy (w tym pachniemy) świadczy o nas. Kto dba o siebie,to zrozumie nasz niesmak.Kto nie dba....to niestety krytykuje....ale nie śmierdzieli,lecz nas...czyścioszków:-)

Gość A ja tam się zgadzam
Higiena to podstawa, a jak widać (i przede wszystkim czuć), duża część społeczeństwa ma z tym problem

Gość o tak..
Higiena higieną, oczywiście. Ale ja nei rozumiem, jak można w ogóle wcząchać cebule i czosnek. Smród powala, po czosnku to nawet na drugi dzień. Kolejna sprawa, jak można nie wietrzyć ubrań, ja nie raz po smrodzie ubrań jestem w stanie określić co ktoś jadł na obiad. Nie rozumiem, to jak smaży frytki, to nawet kurtki nie schowa do szafy??? No i smród papierosów - powalający.

to tak najprościej to zjeb.....prawda? Własnie takie osoby zawsze chamsko piszące mają innych w dupie i nie zalezy im na tym jak są odbierani przez innych. Sama jeżdże autobusem i nie ma co liczyć na duzo przestrzeni tylko dla siebie w nim. dlatego powinno sie mieć choć minimum kultury i nie raczyć kogos obok stojącego zapachami trawionego sniadania albo wczorajszej alkoholowej imprezy. Przecież sa na to sposoby! Jeździć taksówką to najprościej powiedzieć! A inni niech śmierdzą bo taki ich urok?

Gość no własnie właśnie
też przechodze ta gehennę jazdy z brudasami. Kupiłam sobie zimowa kurtkę w kremowym kolorze. Po kilku jazdach w autobusie była bardzo brudna, ale nie od brudnego autobusu tylko od brudnych kurtek!!! Jak ktos ma czarna albo granatową, bo na takiej nie widać, że brudna, to nie pierze jej przez kilka zim. A ona i smierdzi i az byłyszczy sie od brudu przy okazji brudząc wszystko dookoła!

Gość fgfgf
super te,at ..a gdziemieszkasz autorko?

kurna, polacy to w dużej części po prostu brudasy. pamiętam w tv pytanie gdzieś na ulicy o higienę jakiejs starszej pani \"kiedy pani myje zęby\", a ona zmieszana, na poczekaniu palnęła \"no, w niedzielę\" :O może tak się po prostu zrzrygać na nich, może dotrze? bo ja już nie wyrabiam.

Gość wlasnie przez ten syf
nie jezdze autobusami :-O jak musialam odstawic samochod do serwisu na przeglad to chodzilam do pracy 6 km w jedna i druga strone na nogach bo od pieprzonych smierdzieli, cebulowego potu, kwasnych oddechow, smordu tlustych wlosow i na koniec odoru czosnkowych kielbas (albo kanapki z tym maja albo sobie kupuja cholera na kolacje) rzygac mi sie chcialo do konca dnia :-O

Gość oj tak tak jest
a czasami oprocz smierdzenia jeszcze harkają (charkają?), odksztuszają coś... :P musiałam kiedyś jechać (stać) w busie obok takiej kobiety. przez 60 km! albo wciagaja nonstop głośno gluty. jakby nie było chusteczek!

Gość zybi33
Śmierdzi????a program jelitowy był stosowany?????hmmmm

Dzisiaj jak jechałam autobusem to myślałam, że zwymiotuję :O Chłop tak śmierdział jakby pił kompot z petów i żuł w między czasie zuzyty filter. Na dodatek stał nade mną i mi dmuchał tym odorem. Już mu miałam powiedzieć idź pan stąd bo śmierdzisz, ale jakoś się powstrzymałam:O

Gość zybi33
EEtam ludzie są rózni ,nie wszyscy chcą pachnieć:)

Gość cycuś glancuś
bez kitu :O ostatnio jechałam autobusem to się mało nie porzygałam :O w całym pojeździe unosił się fetor a'la kloszard/niemyty człowiek :O potem koło mnie stał pan od które tak jebało fajami że aż zatykało :O żenada