Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iris1702

psy rasy husky

Polecane posty

Gość iris1702
jutro zrobię zdjęcie mojej suni może jakoś wkleję

Gość iris1702
ciupaska jakie masz psiurki??

Gość iris1702
psiaki???:)

Gość iris1702
ale miałaś husky,skąd twa wiedza ???

bardziej zwiazana jestem z malamutami, w tej chwili u siebie nie mam, ale \"zyje\" z nimi dosyc blisko i intensywnie. Interesuje sie tymi rasami od baaardzo dawna, jednak zdajac sobie sprawe z wymagan jakie stawia ta rasa - musze czekac dopoki nie uloze wszystkiego tak, jak powinno byc.

Gość iris1702
to przykre ja nie mogę bez futrzków wytrzymać muszę mieć zwierząta bo bym uschła jak roślinka bez wody one dodają mi sił i wiem że muszę się starać żeby wszystko było oki bo są ze mną , to przykre ale mam więcej miłości i współczucia dla zwierząt niż dla ludzi, nie wspominam o moim synku bo on jest wyżej niż na 1 miejscu to oczywiste,później moja druga połówka noi 4 -nogi kochane z jakiego jesteś miasta bo ja z łodzi?

Gość iris1702
no to narazie, a ja licze na dobrą i fachową poradę

Gość iris1702
a co z karmieniem surowym mięsem, moja sunia lubi ,ale czy może?

jezeli chcesz, wszelkie pytania mozesz skierowac do wlascicielki hodowli www.malamuty.om.pl wprawdzie to malamuty, ale ta pani jest wedlug mnie fachowcem numer jeden :) jezeli haszczaki jedza inaczej niz malamuty, to na pewno skieruje cie do rownie doswiadczonej i kompetentnej osoby.

Gość pierwiosnek**************
miałam syberiana huskiego 1 rok ale musiałam go oddać ...byłam w tym czasie w ciaży .A te psy potrzebują się wybiegac i to nawet kilkanaście kilometrów dziennie .Nie każdy ma taka mozliwość ,jeżeli pies zostaje w domu gdy wszyscy wychodza do pracy to bardzo nie dobrze ,ja mieszkam nad morzem i mój biegał po plazy ale jak byłam w ciązy nie mogłam go wprost utrzymać ,bo był to przewodnik stada -podobno .potem robił mi potworne podkopy i zwiewał a ja ganiałam go samochodem po okolicy . Teraz ma nowego pana ,który potrafi mu zapewnic odpowiednią ilość ruchu i jest szczesliwy .Moi znajomi maja syberiana i mieszkają w bloku w mieście pies biedak ucieka łprzy każdej okazji a oni wiecznie go szukają .Tak wiec wiem że te psy musza mieć odpowiednią dawkę ruchu bo inaczej są nieszczęśliwe...

Gość iris1702
to przykre, ale chyba trochę nie przemyślana decyzja mam nadzieję że ja podjełam słuszną decyzję i moja sunia będzie ze mną szczęśliwa wniosek jeden huskie uciekają gdy jest im źle , chyba?? :)

Gość iris1702
ja zauważyłam że moja sunia jak 1 h sobie pobiega bez smyczy odziennie a ja za nią marszem to później na podwórku sobie leży ,bo jak nie wyjdę z nią na spacer to wścieku du,,ki dostaje ,biega ,gryzie,poprostu się wścieka ale podkopów pod płotem nie robi ,jedynie do ledwo co wsadzonego drzewka się doczepiła, ja 3 x go wsadzałam a ona 4x wykopała , wkońcu tak go zmaltretowała że został patyk nadający się do rzucania, i jeszcze nie lubi róż, i ciągle próbuje je wykopać a pozatym oki, dam jej kostkę do gryziezia to trochę się na niej wyżywa