Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

czy na pewno angina?

Polecane posty

Gość zybi33
No nie wiem czy nie masz musiałbym Cie przebadac:)a na necie ładnie jest to opisane:)mozesz sobie poczytac:)

Gość pseudo lekarka
do szanownej ja sie tam piernicze POZDROFFKI dla meża :D 🌼 😘

Gość zybi33
Bzdura wszelkie zakarzenia bakteryjne i pasożytnicze leczy sie zapperem,a to ze jest was dwie wcale mnie nie dziwie ludzie jeszcze długo będa ofiarami medycyny akademickiej,a szkoda,choć ze swojego doświadczenia powiem że cos sie zmienia ale to proces powolny

Gość zybi33
a dla męza tak,zawsze warto pozdrowic kogoś bliskiego:)to miłe:)

Gość pseudo lekarka
zybi powodzenia w samoleczeniu :p dobrej nocy

Gość zybi33
dlaczego w samoleczeniu???w leczeniu wogóle ,leczeniu ludzi to moje posłannictwo dobranoc

Gość ja sie tam nie piernicze
no ja tez sie poloze z ta moja doroczna angina :-O milo sie z Wami obojgiem dyskutowalo :-)

Gość zybi33
hehe znowu masz angine hehe,a jak sie leczyłem u lekrza kiedyś jak byłem nieswiadmy to potrafiłem miec zapalenie oskrzeli 3 razy w roku hehe,a lekarz sobie zartował i mowił do mnie oskrzelowiec hehe,a i wtedy sie skonczyło,jak teraz sam sie lecze swoimi metodami to nigdy oskrzela nie były juz chore :)

no mam mam Zibi-mam ze 2 razy w roku jak sie nagle ociepli i tak juz z 10 lat :-O robilam wymazy i inne gowna, kiedys nawet bawilam sie w jakies bzdety homeopatyczne ale nie mam juz na to sily i glowy-wezme ten duomox i za 2 dni bedzie juz dobrze, tak z czystej ciekawosci-jesli mozesz-podaj mi na czym polega Twoja terapia i jaki jest jej koszt

Gość pseudo lekarka
do ja sie tam nie piernicze spóbuj wspomagac sie Ecomerem na wiosne i jesien poza tym czeste i dlugie wyjazdy/urlopy nad morzem z "naszym" mezem ;) a bralas moze Ribomunyl, albo Luvivac? bo pisalam ze homeopatyczne- ja w to nie wierze

Gość zybi33
wiesz że taki antybiotyk wyjaławia Twoj organizm na poł roku,a czy wiesz że czeste branie antybiotyków grozi grzybem????mój koszt tearapi to w zaleznosci od stanu,najczesciej leci zapper i Detox z Nutrimaxem

Gość pseudo lekarka
pisalaś****

Gość zybi33
Ty pseudo,nie namawiaj dziewczyny znowu do chemii,a cóz to jest wiara????trzeba sprawdzic zebycos powiedziec,a nie negowac co sprzyja człowiekowi

Gość pseudo lekarka
nie bede sie truc homeopatią....bo ona nie jest obojętn dla organizmu :p Zybi nie zadzieraj ze mną.....bo beziesz żle spał i Detox nie pomoze a te Twoje preparaty sprzedawane poprzez internetowy kanal to niby rewelacja hahhahahhahah :D bo mi moj brzusio peknie :D

pseudo lekarko-juz nie pamietam nazwy tego leku bo to bylo z 5 lat temu ale ten Ecomer to sobie obejrze i nabede droga kupna :-P , z morzem tez nie bardzo bo z Krakowa jestem wiec blizej mam na Węgry a wakacje tansze i cieplejsze a ja cieplolubem jestem :-) co do "naszego" meza to ta cholera dalej sie nie oswiadczyla wiec tak naprawde to jest konkubentem :-P Zbychu-nie przesadzaj z tymi grzybicami-w zyciu nic takiego nie zlapalam, poza tym naprawde interesuje mnie koszt terapii, ktora polecasz bo robi roznice jasli jest to kwota rzedu kilkuset zlotych to mozna podejrzewac naciagactwo :-O

Gość zybi33
a to ze sie nie zdarzyło to mozesz miec szczescie ale wszystko do czasy,ja tu nikogo nie naciagam tylko lecze normalnych ludzi naturalnie i zdrowo,a zdrowie jest najwazniejsze nie da sie jego przeliczyc na pieniadze:)zapper 15zł oto i cały koszt mozna powtórzyc wiec bedzie 30zł

Gość pseudo lekarka
Ecomer to olej z watroby rekina koszt ok. 55 zł tanszy jest Iskial laryngolodzy (z Krakowa tez ;) ) polecają wlasnie tran w tabletkach przy leczeniu migdalkow i przepisują tez te szczepionki jak nie wyleczy sie to do wyciecia :/ bo takie migdalki nie są dobre dla organizmu ja tez z południa :P i tez przekichane z tym morzem kiedys jeżdzilam co roku albo co dwa, odkad przestalam mam jakby wiecej infekcji :o na dobranoc: :D Chałupy welcome to Jak co roku w Chałupach, gdy zaczyna się upał słychać wielki szum Można spotkać golasa jak na plaży w Mombasa golców cały tłum.................:D

dzieki lekareczko za te informacje :-) no i nabralam ochoty na polskie morze ehhh ostatni raz to po maturze bylam-winko na plazy, to byly czasy :classic_cool: ide sie polozyc bo "nasz maz" juz od godziny cos tam pokrzykuje, ze bez skarpetek chodze a potem jecze, ze gardlo mnie boli... Dobranoc :-D

Gość zybi33
jeszcze Cie gardło boli????ale Ty wierzysz w cgemie????i cierpisz i katujesz swoj organizm hmmmm ale uparta jestes ,pamietaj jak Ty go traktujesz tak Ci sie on odpłaci w przyszłosci:)i skarpetki juz wtedy nie pomoga:)dobranoc,lekareczki z Bożej łaski hehe

no Zbychu Zbychu boli bo dzisiaj sie zaraza zaczela wiec wzielam ledwie dwie dawki antybiotyku :-) poczytalam sobie o tym Zapperze z czystej ciekawosci no i nie ma bata-nie uwierze bo to mi wyglada na cos w stylu spania w leczniczych piramidkach :-P poza tym cena urzadzenia na stronie www.bioter.pl jest od 300 za najprostszy model do ponad 1000 za jakis wypasiony ze zlotymi elektrodami czy jakos tak, no sorki ale nie wydam tyle na cos w co nie wierze :-) mysle, ze nie ma co drzec szat o angine i antybiotyki-tyle innych nieszczesc na swiecie wiec zostan w spokoju Zibi 🖐️

Gość zybi33
No pewnie że nie uwierzysz ale ja to juz stosuje i działa wspaniale wiec jestem daleko z przodu a działanie zappera to nie tylko przeziebiwnia to ogrom chorób które wywołuja pasożyty dlatego i cena jest taka:)

Gość pseudo lekarka
heheh piramidki Jak cos jest do "wszytskiego" to jest do niczego :P Zybi a ten zapper to polecisz tez ludziom z rozrusznikami serca :D? Mozesz opisac na co stosujesz/stosowałes i z jakim skutkiem? Czy wyleczyles tym angine, bądź przrewlekłe zapalenie migdałków? Albo czy "sparalizowales" tym urzadzeniem nawet tasiemca uzbrojonego :D? Chętnie posłucham :p .....i kto Ci zrobił taki pranie mózgu :p? Pewnie przy pomocy ionternetu sam sobie zrobiłeś :o

Gość zybi33
Ale jestes cyniczny:)myśle ze Tobie zrobiono pranie mózgu wiec niczego innego nie przyjmujesz do wiadomosci jak Tylko chemie,tyle reklam w telewizji swoje robi hehe,z rozrusznikiem serca nie stosuje sie żadnych prądów a co Ty mnie sprawdzasz naiwniaczku???zapper leczy wszystkie pasożyty tasiemce klisty włosienice bakterie wirysy grzyby,to chyba oczywiste,jak znasz jego zasade działania to powinienies o tym wiedziec pozdrawiam

Gość ja pierdzielę
ale ten ZYBI jest nawiedzony!!!!!!!! Skąd się biora tacy jak on?? Ręce które leczą-przyłóż do telewizora! HAHAHAHAHHA!! Taaa, leczcie się ziółkami a życie wieczne macie zapewnione! On pisze "posłannictwo", ot kurde, zesłaniec! Nornmalnie przybył zza światów, żeby uzdrawiać! HAHAHAHHA więcej takich nawiedzonych i śiawt stanie się weselszy, bo będzie się z kogo pośmiać! I jeszcze jak ktoś pisze o normalnym leczeniu to się unosi jak szajbnięty! Ty sobie ZYBI walnij meliskę na uspokojenie, bo na zawał serca padniesz z tego stresu!! Fajnie poczytać takiego "kosmitę". :D:D:D:D:D:D:D

Gość zybi33
Wiesz co powiem kotko Ty jestes normalnie głupia,a na dodatek bezszczelna ,zmyślasz takie durnoty że az w dołku sciska to że nie rozumiesz to moge zrozumiec ale żeby krytykowac kogoś że ma inne lepsze środki których nie dano Ci jest wyprubowac to graniczy z próznoscia i głupota :)pozdrawiam i zycze zdrowia z chemią i to ma byc niby normalne leczenie????trucizna hehe masakra gdzie Ty sie urodziłas????żeby tak sie dawac truc,mi życie miłe szkoda że Ty go nie potrafisz szanowac

Gość pseudo lekarka
Zybi ja nie jestem facetem to po pierwsze....przeciez ja mam mężą wspólnego z "ja sie tam nie piernicze" Uchylas się od odpowiedzi :o Wytepiles u siebie tasiemca??? Gliste??? i co jeszcze??? Toxoplazmoze? itd. .... no nie odpowiedziałeś :o Sam piszesz zeby wypowiedac sie o sprawdzonych rzeczach a Ty tutaj szarlatanerie uprawiasz. Czy ja napisalam ze wierze w reklamy w tv :o Chłopie a Ty wierzysz w reklamy na necie :o....i pewnie uwierzyłbys w lek na raka w postaci kwasu chlobowego i dalbys sie zabic facetowi który go sprzedawał smiertelnie chorym :o /a z wyksztalcenia chlop byl budowlancem zdaje sie/ Nieee sorry Ty zazywalbys Detox i macał się tymi diodami :D

Gość zybi33
Co Ty mnie tu od szarlatanów wyzywasz chcesz mnie obrazic????wogóle nie rozumiesz o czym pisze,zajezdrzasz mi tu z jakimś kwasem chlebowym masakra,oczywiscie ze wyleczyłem i angine i owsiki i grypy lecze sam wyleczyłem sobie ból gardła w 4 minty,tak używam wielu suplementów firmy Vision na raka tez juz ludziom pomgłem az sie lekarka zainteresowała tym produktem i stwierdziła brac to jest dobre,Co Ty wogóle wiesz na te tematy????mój Gabinet istnieje juz od wielu lat i rozwiaja sie ciagle,pozdrawiam niedowiarków

Gość ja pierdzielę
pseudo lekarka hahahahhahah, tak trzymaj! Takich nawiedzonych jak ZYBI to w rakietę i w kosmos! Niech się macają z diodami, hahahaha, dobra stwierdzenie! A nerwowy ten Zybi, że szok! Chyba mu to "posłannictwo" lekko się na łeb rzuciło! Może pójdziesz się jednak pomacać z diodami (hahahahah, tak mi się to spodobało, ze szok :D:D::D:D:D:D:D:D ) Pozdrawiam pseudo lekarkę!

Gość pseudo lerkarka
aaaaaaa...... to Ty reklamujesz te suplementy po kafeterii :D

Gość ja pierdzielę
gabinet się rozwija?? jakoś nie widać! bo zamiast "uzdrawiać" ty siedzisz i pieprzysz farmazony na necie!