Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

czy na pewno angina?

Polecane posty

Gość ja sie tam nie piernicze
ZYBI dziecko gdzie ja Cie oklamalam?? MGR biologii nie pomyli wlosnicy w wlosiennica i nie pieprzy glupot o toksycznej florze chemicznie modyfikowanego kefiru, znalazles sie w opalach to teraz oplujesz jadem

Gość zybi33
to pomowienie trzba miec podstawy by kogos szkalowac

Gość zybi33
a kto powiedział ze pomyliłem???:)

Gość do ja pierdziele
kurwa, ale ty tylko krzuyczysz!!!!jak ja nie lubie jak ktos wieklce krzyczy nie przekazujac konkretnych informacji, uwazasz,ze cie oszukal to powiedz konkretnie na czym to oszustwo polegalo!!!!

Gość ja pierdzielę
ZYBI IDŹ STĄD I NIE RÓB LUDZIOM WODY Z MÓZGU!!! ZAUWAŻCIE, ZE JAK "ja sie tam nie piernicze' ZADAŁA PYTANIE TO DO TERAZ NIE ODPOWIEDZIAŁ!!!!!!!!!!!! A UCZELNIĘ TO ON Z PODWÓRKA OGLĄDAŁ!!! KŁAMCA!!!!!!

ja pierdzielę zapodaj nam konkret-jak gdzie i kiedy przyjmuje, jak wyglada on i jego gabinet, jak przebiega wizyta, ile kosztuje

Gość zybi33
A CO TY MOZESZ O MNIE WIEDZIEC????CO ŻE TAK PISZESZ, SAME IDIOTYZMY

Gość ja pierdzielę
Ok, napiszę, ale to długa historia....dotyczyła leczenia nie mnie a dziecka! a wiadomo że dla dziecka to zrobi się wszystko! szukałam u niego pomocy wyłącznie dlatego, ze zrobił mi takie pranie mózgu jak wam teraz! o szczegółach później, bo jestem w pracy! cieszę się, ze się natknęłam na tego oszusta, bo nie toleruję takich ludzi!

Gość zybi33
tY IDZ STAD BO NICZEGO NIE ZROZUMIAŁAS I DALEJ NIE ROZUMIESZ A JAESZCZE SZKALUJESZ PORZADNYCH LUDZI

dobra to ja zaczekam na Ciebie bo chce to uslyszec od poczatku do konca, skoncz prace i jak bedziesz miala wolna chwile to daj znac :-)

Gość zybi33
UWAZAJ CO MOWISZ TO SA POMOWIENIA I KŁAMSTWA SAMA JESTES OSZUSTKA

Gość do ja pierdziele
zybi, wiesz, powiem ci szczezrem, ze nie wygladasz mi naosobe, ktora leczy ludzi, bo osoba ktora leczy, jest spokojna raczej, rozsadna , wywazona, ona ma miec dobry wpluyw na czlowieka, a ty sie tutaj zachowujesz jak gowniarz , ktry sie broni w malo inteligentny sposob przed kazdym atakiem. Krzyczysz, uzywasz epitety, wulgarzymy, daleko ci do lekarza.....

Gość ja pierdzielę
ja sie tam nie piernicze może podaj mi swój adres mailowy, bo nie będę go dobijała tu na forum! mam więcej ambicji niż ten, który tu wyzywa ludzi w tym "lekarkę' i Ciebie-wykształconą, gdzie on do pięt Ci nie dorasta!

Gość zybi33
TY ZADNYCH LUDZI NIE TOLERUJESZ BO MASZ TYLE ZŁOSCI W SOBIE PROPONOWAŁEM PSYCHOLOGA ALE GDZIE TAM SPAZMÓW DOSTAWAŁA

Gość ja pierdzielę
powtarzam...........ON NIE JEST ŻADNYM LEKARZEM! Nie ma nawet wyższego wykształcenia!!

Gość ja pierdzielę
przepraszam, że co???? co proponowałeś??? jak ci powiedziałam co o tobie myślę, to skuliłeś uszy i tyle!

Gość zybi33
DO PIET???A TY KOMU DORASTASZ DO PIET???ZASTANÓW SIE NAD SOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do ja pierdziele
wybacz,ale do ciebie lezyc bym sie nie wybrala, omijam zlych ludzi z daleka, bo wlasnie ty masz w sobie duzo zlosci :) papa

Gość ja pierdzielę
ja Was proszę o jedno....możecie z nim pogadać w ramach poprawienia sobie humoru,ale pod żadnym pozorem nie dajcie się nabrać!

Gość zybi33
A CO MIAŁEM Z TOBA W KŁUTNIE SIE WDAWAC???NASKOCZYŁAS JAK JAKAS FURJATKA BEZSENSU TRZEBA MIEC TROSZKE HONORU I AMBICJI ALE NIE TY

ehhh ja mam maila z moim imieniem i nazwiskiem-a nie chce zeby potem Zybi mi sie przyczepil bo nie jestem pewna po tych jeko ostatnich pokrzykiwaniach czy jest zrownowazony psychicznie :-O w kazdym razie wierze, ze mialas z nim kontakt i ze nie bylo najlepiej-duzo zdrowia zycze Tobie i Twojemu dzieciaczkowi :-)

Gość zybi33
NO TAK tY NA MNIE NASKOCZYŁAS A JA MAM DUZO ZŁOSCI HEHE JASNE JA TU NIKOGO NIE NABIERAM DAJE KZDEMU WSZYSTKO CO NAJLEPSZE I NIE SZKALUJ MNIE BO TO KŁAMSTWA

Gość ja pierdzielę
dziękuję ślicznie, teraz jest juz dużo lepiej z nią, ale gdyby on tymi swoimi szarlatańskimi sposobami ją leczył, wykończyłby mi dziecko! Pozdrawiam

Gość o rany..
Ja pierdzielę opisz proszę, chociaż ogólnie, na czym polegało oszustwo zybiego, może to będzie przestroga dla innych.

Gość zybi33
SPOKOJNIE O MOJE ZRÓWNOWAZENIE PSYCHICZNE NIE MASZ SIE CO OBAWIAC NATOMIST WŁĄSNIE JA SIE NIE PIERNICZE MA POWAZNE PROBLEMY

Gość ja pierdzielę
aha i zrównoważony psychicznie to on napoewno nie jest, o czym przekonuje w swoich postach! za to te "diody" to już mu świat przysłoniły! a uwierzcie...najgorszy to badziew jaki kiedykolwiek widziałam!

Gość zybi33
CO ZA HASTWO,WYKONCZYŁBY DZIECKO?????CZY TY MASZ DOBRZE W GŁOWIE??CZY TY ZDAJESZ SOBIE SPRAWE CO MOWISZ???

ja tez mysle ze mozesz go spalic na forum-on nie ma obiekcji zeby dalej sie reklamowac wiec czemu Ty masz miec

Gość zybi33
CO TY NAZYWASZ BADZIEWIEM???CZY TY SIE DOBRZE CZUJESZ???

Gość zybi33
ja pierdzielę DLACZEGO TY MNIE OBRAZASZ???CO TO ZNACZY SPALIC???