Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

czy na pewno angina?

Polecane posty

Gość zybi33
moze komus sie pomyliło jestem "lekarzem medycyny naturalnej"nie w sensie lekarz akademicki,

Gość zybi33
ok ok macie racje ,spoko juz zapperek nie istnieje u mnie dziekuje

Gość ja sie tam nie piernicze
oooooo to sobie lecz najlepiej zwierzeta bo czyjes dziecko prawie sie przenioslo na lepszy swiat dzieki wizytom u Ciebie-historia ja pierdziele byla prawdziwa-sam sie przyznales, ze zajmowales sie jej corka

tia "lekarzem medycyny naturalnej" po jakims kursie czy studium pomaturalnym-przerost formy nad trescia

Gość zybi33
bez przesady nikt by sie nie przekrecił nie róbcie ze mnie zbója

Gość o rany...
zybi, skończ już te wywody, to żałosne. nawet jeśli proponowane przez Ciebie metody mają jakąś wartość, to swoim zachowaniem skutecznie wszystkich do nich zniechęciłeś. w każdym bądź razie ja bedę omijać Ciebie i Tobie podobnych szerokim łukiem. i tyle na ten temat.

Gość zybi33
tak w medycynie naturalnej jest studiów z tej dziedziny nie ma,sam bym chciał je juz dawno ukonczyc

Zybi jak zwykle nie odpowiedziales wiec powtorze konkretnie: co powiedzialbys kobiecie z rakiem piersi? czy utrzymywalbys, ze Zapper czy suplementy moga jej pomoc?

Gość zybi33
ja sie tylko bronie bo wszyscy mnie atakuja:(ok juz sie nie odzywam bedzie najlepiej pozdrawim wszystkich i życze duzo zdrowia papa

Gość zybi33
Oczywiscie że moga jej pomóc juz jednej takiej kobiecie pomogły

Gość nie wierzę w to
tak na topiku łysienie ( zdrowie i uroda) na stronie 105 chcial dziewczonym wcisnac oprocz witaminek grzebien elektryczny i nie wazne jaki jest powod wypadania włosów po jego kuracji mają byc piekne i geste,a w ogole to wypadają bo dziewczyny są podejrzliwe, aha i ostatnio pracuje nad eliksirem młodości zybi33 (zbych200@wp.pl) Tak jestem lekarzem medycyny naturalnej,stres jest jednym z wazniejszych dzis przyczyn wypadania włosów,ale moga byc jeszcze rózne inne przyczyny,musiałbyb znać blisższe szczegóły,hmmm

Gość zybi33
za dużo tych pytań nie nadążam poprostu i tyle a nie ze unikam odpowiedzi

Gość zybi33
zybi33 (zbych200@wp.pl) Tak jestem lekarzem medycyny naturalnej,stres jest jednym z wazniejszych dzis przyczyn wypadania włosów,ale moga byc jeszcze rózne inne przyczyny,musiałbyb znać blisższe szczegóły,hmmm MEDYCYNY NATURALNEJ JAK PISAŁEM WYZEJ

ehhhh Zybi to ja juz wymiekam-balam sie leczyc angine ale skoro Ty nawe za raka sie bierzesz to rece mi opadly, zycze Ci zebys przed sadem za to wszystko nigdy nie wyladowal bo pana od leczenia kwasem chlebowym i supementami pacjentow z rakiem wlasnie to spotkalo

Gość zybi33
JAK TO WCISNAC??JA NIE SPRZEDAJE TYCH GRZEBIENI,TYLKO PROPONOWAŁEM A TO CHYBA RÓZNICA???

i nie jestes ZADNYM lekarzem zrozum to, mozesz sie nazywac uzdrawiaczem, szamanem czy jak tam chcesz ale przeczytaj ustawe o zawodzie lekarza zanim sie tak przedstawisz

Gość nie wierzę w to
nikt na swiecie nie wymyslil jeszcze leku ani na lysienie ani na raka, moze ty nad tym pracujesz?

Gość zybi33
ALE TO SA POWAZNE ŚRODKI POSIADAJACE CERTYFIKAT PODAJ DO SĄDU FIRMĘ VISION JA TEGO NIE PRODUKUJE I NIE NAPISAŁEM WSKAZAŃ???

Gość zybi33
SZAMANEM NIE BO MAM PAPIEREK KTÓRY WYDANY JEST PRZEZ SZKOLNICTWO MINISTER oSWIATY DOPUŚCIŁ CHYBA TEN KIERUNEK SKORO GO UCZA???

Gość zybi33
OK OK MACIE RACJE PRZEPRASZAM ZE TU WSZEDŁEM JESZCZE RAZ POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWIA

no to co masz na tym papierku? jaki to zawod??

Też nie wierze w jego metody , ot zwykły sobie przedstawiciel firmy Vision czytam ten topik i ze śmiechu pękam:). Ciekawe na ilu topikach jeszcze \"pomaga\" i \"uświadamia\" bo na naszym już był ale sie zmył. :) A potem w superwizjerze oglądamy programy o znachorach i o oszukanych ludziach a kasę to chyba niezła pobiera,a ludzie sobie wierza w tą metode czy jego produkty i myślą że są już zdrowi a potem kopyrt. Gdyby te wszystkie produkty pomagały NA TE CHOROBY KTÓRE OPISUJESZ TO POŁOWA NASZEGO SPOŁECZEŃSTWA BYŁABY ZDROWA :) A na SEPSE Zybi co polecasz?

wcale nie nie potrzebnie-topik pokazal ze Zybi jest niebezpiecznym klamczuszkiem, ktory wciska zdesperowanym chorym ludziom kity :-P

>Claudia77 zybi leczylby sepse Zapperem bo to dziala na wszystko :-P cena Zappera okolo tysiaka...

oj Zybi Zybi Ty to się do SUPERWIZJERA nadajesz na program, może z niedługo w nim wystapisz :)

no mowil, ze odchodzi-chyba mial dosc po tym jak zostal skopany i rozsmarowany po ziemi przez dziewczyny :-P

Gość przeczytalam ten topik
ludzie przeciez to jakis dramat jest! nie dawajcie sie robic w konia :-O

Gość zybi33
Dramat?????Gdzie tu widzisz dramat?????

Gość pseudo lekarka
hej wszystkim przyjaciolom z topicu :D ja juz sie odkochałam w Zybim :O mysle, ze nie złapalibysmy kontaktu mimo odpowiedniego nastawienia i nasmarowania diod itp. itd. :D ale trzymajcie go za slowo...za niedługo mu sie ponoc urlop skonczy hehe i nie bedzie nas molestowac :p juuuuppppiiiii dobranoc {cześć] 😘