Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...lalka nieduża

boję się nocy poślubnej...

Polecane posty

no właśnie...w snach. Śniło mi sie to juz 2 razy. jestem z chlopakiem rok i kilka miesięcy, uprawiamy petting i sex oralny, odkrywamy siebie krok po kroku, ale nie jestem gotowa psychicznie i boję sie bólu towarzyszacego defloracji. Śni mi sie, ze biorę slub, jednak nie jestem z tego zbyt zadowolona(jakby ktos mnie zmuszal) i boję sie, bo czeka mnie noc poślubna. wiem ze to idiotyzm. czy wszystkie obawy musza sie odbijac w snach w taki głupi sposób?

Gość KUKUSUSSSSS
ja tez sieboje :(

Gość zybi33
Skto tak to przeżywasz???radziłbym Ci sie udać do dobrego psychoterapeuty:)pozdrawiam

kurcze ja myslalam ze seks oralny to wyzszy stopien wtajemniczenia niz klasyczny... o tempora o mores! :-O

Gość eko.
Lalka, to wygląda jakbyś się musiała zmuszać, a przecież nie musisz ! Jak będziesz robić coś wbrew sobie, to się potem zemści na Tobie. Zaraz psychoterapeuta, po prostu daj sobie czas, pozwól sobie " dorosnąć" do sytuacji, nie rób nic na siłę

Gość ohydaaaaaaaaaaaaaaa
no jasne obciaga facetowi pewnie do tego z polykiem a do seksu bedzie powoli dojrzewac, delikatna taka :-P

Gość zybi33
To nie na siłe to włąsnie jest podłoze psychiczne,ile masz lat???

mam 19 lat. wcale nie planuje jeszcze seksu, bo wiem ze nie jestem gotowa i ze mogłabym zalowac. i wlasnie to jest dziwne, wiem ze nie zrobilabym niczego wbrew sobie(na pewno nie dalabym sie do niczego zmusic, chlopak i tak by mnie nie zmuszal. kocha mnie i wiem ze by nie skrzywdzil), ale podswiadomie sie boje. nie wiem dlaczego. a ten komentarz ohydyyyyyyyy jest nie na miejscu. pomysl sobie, ze jak sie jest z chlopakiem to powoli krok po kroku odkrywa sie swoje ciala i to jest wlasnie piekne. sprobowalismy seksu oralnego po prawie 1,5 roku bycia ze sobą.

Gość ohydaaaaaaaaaaaaaaa
tia jasne, odkrywanie od tej strony to cecha specyficznych laseczek-lodziareczek ale "dziewic" bo to to tylko dla meza....

Gość do ohydaaaaaaaaa
A ty pewnie się mścisz bo masz taką szeroką szparę, że muszą sie w pupsztala jechac, bo by nigdy nie doszli hahahaha.

Gość do ohydaaaaaaaaa
tzn, cie- nie sie :D

o co ci chodzi do cholery. zal ci ze ktos jest szczesliwy czy co? "lodziareczką" jak to nazywasz to chyba ty jestes. kiedy chlopak po raz pierwszy zrobił mi minete, chcialam mu sie odwdzieczyc, zeby mial tyle przyjemnosci co ja

Gość do lalka
napisałaś "wcale nie planuje jeszcze seksu,". No bo się obale! A oral to nie seks??????

Gość mezatka- dzieciatka
samo wyjdzie jak bedziecie gotowi -oboje!!! Nie ma czego się bac. pierwszy raz MOZE ale nie musi bolec. Jak teraz tak dokladnie sie poznajecie to pozniej bedzie o niebo lepiej. Chwala dla Ciebie ze tyle wytrzymalas........