Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie sprawiedliwe

DLACZEGO TE DZIECI są tak doświadczane?

Polecane posty

Bo nie ma ich również jak mąż za nia o wszystkim decyduje. A Ty byłas? widziałas?:D Rozmawiałaś z tymi kobietami? Czy wiesz , że popełniają nagminnie samobójstwa? Takie sa szcześliwe.

ja cie nie chce do niczego przekonywac! Moja logika jest prosta: Bog dal nam wolna wole, bysmy sami tworzyli swiat. Patrzy na nas i oceni po smierci, czy nalezy nam sie rekompensata, czy raczej kara, bo za duzo zla zrobilismy na ziemi. Ot co, cala moja \"filozofia\". Cierpienie jest, bylo i bedzie i tylko od nas zalezy, czy zniesiemy je godnie, czy sie obrazimy na Boga. Ja sie nie obrazam i staram sie czynic jak najwiecej dobra.

Moze wiecej z nimi rozmawialam niz ci sie wydaje :) Z muzulmankami, nie z europejkami, amerykankami, ktore tam sie znalazly i przezyly szok... Ale to nie jest ten temat chyba, co?

Gość szpicyfinder
no właśnie i tu jest jeden z psów pogrzebany jak można dać wolna wolę i powierzyć świat istocie tak niedoskonałej jak człowiek...??? przecież to musiało mieć takie konsekwencje jakie widzimy... daj dzieciom zapałki a potem je rozliczaj za spalony dom :D

za dużo trąbisz o swojej dobroci. Nie gadaj tylko rób. Twoja wiara mnie nie interesuje. Szkoda mi tych dzieci i zwierząt w szczególności. I jesli twoj Bog istnieje to nic nie robi dla nich. Sa katowane, męczone itp. I wiekszość z takich ludzi jak ty tez nic nie robi tylko gada. Pozdrawiam

Gość szpicyfinder
ja to rozumiem ciupasko są tacy ludzie, którzy nie potrafią żyć bez wiary w absolut to normalne u gatunku homo sapiens

Gość i nigdy nie zrozumiesz
:p taka Twoja natura.

Gość pastuszek bosy mokry od rosy
kurcze :D tak czytam to wszystko co piszecie i...polecam "byc jak plynaca rzeka" P. Coelho daje do myslenia 🖐️

Bialy Obloczku>>> zrobilas cos juz dla tych biednych dzieci ? wielkiego i czystego? jezeli tak to szacunek Wielki. napisz jak to sie robi moze pojde w Twoje slady.

Gość dlaczego wszystko jest
sprowadzane na drogę boga? boga katolickiego hmm? Dlaczego nie można dyskutować racjonalnie? przecież to nie jest trudne.

Do Mietka: Niestety mylisz się - uczucie orgazmu ma sporo zwierząt, w tym wszystkie naczelne (primates). Ponadto np. szympansy karłowate (bonobo) uprawiają seks poza okresem rui - dal przyjemności. i to seks grupowy, w tym kazirodczy. A kwestię medyczną, o której skądinąd słusznie napomknąłeś opublikuję na pewno.