Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngfhghg

KOBIETY JEŚLI NIE ChCECIE MIEĆ RAKA MÓZGU WYRZUCCIE KOMÓRKI!!!!!!!

Polecane posty

Gość ngfhghg

rozmowa przez komórke przegrzewa mózg i powoduje raka po latach. niestety tak zabadali naukowcy:( nie rozmawiajcie przez komorki.

Gość zybi33
No to przeciez oczywiste:)a co nie wiedziałas?????najpier dochodzi do powolnej degradacji mózgu starzenia sie szybszego komórek,ale to nie tylko kobiet dotyczy:)pozdrawiam

Gość ngfhghg
wiec czemu kazdy teraz ma komorke i gada przez nią?

Gość zybi33
Bo to wygodne i bardzo modne:)a kto dzis mysli o zdrowiu????

Gość ngfhghg
nie godzine tylko 15 minut wystarczy dziennie.by rakamiec na bank

Gość zybi33
Juz po minucie nastepuja zmiany,dlatego najlepiej jest posługiwac sie tylko smsami z dala od organizmu,ja napisze i rzucam na bok:)

Gość no więc
no a mój tato nosi komórkę cały dzień przy sobie, w kieszonce koszuli, na piersi :o

Gość no więc
znaczy na sercu praktycznie, bo po lewej stronie

Gość zybi33
Wiec Twoj tato moze spodziewac sie w niedługim czasie problemów w klatce piersiowej,ja trzymam komórke z daleka od siebie

Gość no więc
ja się w sumie tymi doniesieniami o raku nigdy specjalnie nie przejmowałam, bo moja mama nigdy nie miała komórki, a zachorowała na nowotwór w okolicy głowy, tylko że mam coś takiego, że jak sąsiad dzwoni z komórki, to zawsze wiem o tym, bo mi zawsze wtedy trzeszczy monitor, albo telewizor, zależy co mam akurat włączone Skoro to tak silnie działa na sprzęt elektroniczny, to co ludzkim organizmem :o

Gość zybi33
A kto powiedział że tylko komórki powoduja raka????Komórki sa poprostu ogromnym zagrożeniem,ale podobnych czynników jest wiecej

Gość gosiennnnnka
dziewczyny,a jak sie gada przez zestaw słuchawkowy? to chyba ryzyko mniejsze?

Gość zybi33
a od kiedy ja dziewczyna hehehe:)

Gość dfgfgf
niesttey to prawda..

Gość zybi33
A co jest niestety prawda????bo nie wiem???

Gość dobra teraz to już jestem zała
a ja nigdy nie wyłączam komórki, śpię mkoło niej, bo mam tam budzik i w dodatku czasami potrafię gadac nawet 3 godziny dziennie:O Ale nie codziennie oczywiście...

Gość dfgfgf
TO NIE MA SZANS BYS NIE DOSTALA RAKA:(

Gość zybi33
a którym uchem słuchasz???

Gość dobra teraz to już jestem zała
:) Wiesz, co? W mojej rodzinie różni lidzie ielio raka, a o komórkach nie słyszeli;) Tak samo rakotwórczą sa barwniki w galeretkach, sosach do potraw, napojach, sokach. Tak samo rakotwórcze są związki wydobywające się podczas smażenia żywności. A jak sobie choc minimalnie zarysujesz teflonowa patelnię, to w ogóle- rak jak w banku, jak dalej jej używasz:) Tak samo rakotwórcze są spaliny, wdychane przez emnie smorody, bo mój sasiad pali sobie w piecu.... smieciami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i truje całą okolicę, tak samo rakotwórcze są potrawy z mikrofalówki, której wiele osób używa codziennie, tak samo rakotwórcze jest smażenie na oliwie z pierwszego tłoczenia, tabletki anty, w ogóle tabletki uszkadzające watrobę, beta karoten jest rakotwórczy, solarium , słońce.... itd. itp. A życie grozi śmiercią

Gość zybi33
No tak a Ty jeszcze dowal sobie komórka jak tego wszystkiego było mało:)hehe masz wiedze ale z niej nie korzystasz wiec hmmm

Gość mała mądrala
Ale to nie dotyczy tlyko kobie i tylko mózgu... Częste noszenie telefonów komórkowych w przednich kieszeniach spodni powoduje w poźniejszych latach w najlepszym przypadku przyspieszoną impotencję... Zresztą to nie tylko telefony komórkowe działają w tak niszczycielski dla naszego organizmu sposób!!! Trzymanie laptopa na kolanach też robi swoje... więc pomyślcie czasem o swoim zdrowiu zanim zaczniecie godzinami trzymać w swoim pobliżu tego teypu wynalazki współczesności ;)

Żałuję, że tak póżno dowiedziałam się, że komórka to straszne gówno, od którego tak łatwo większość się uzależniła. W jakiś czas po rozmowie przez komórkę miałam ból głowy, takiego efektu nie ma po rozmowie przez zwykły telefon stacjonarny.. Szkoda, że większość ludzi bagatelizuje to zagrożenie tylko dlatego bo jest niewidoczne, wychodzi dopiero po latach. Aż zgrozą powiewa gdy widzę jak matki dają swoim dzieciom telefony komórkowe.