Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommee tippee

tommee tippee czy ktoś uzywał tych produktów?

Polecane posty

Gość tommee tippee

za 3 tygodnie wracam do pracy i musze dziecku podawac przez butelke mleczko a chce nadal karmic piersia i nie odzwyczjec dziecko od ssania czyt te produky sie sprawdzają?jak ? gdzi mozna kupic? czy tylko w internecie?

Nie wyglądają jakoś nadzwyczajnie. Nie wiem jak z rozmiarami, czy będzie można dostać potem bez problemu np smoczki(?) Avent jest na każdym kroku, ceny chyba takie same..więc po co kombinować:P Tym bardziej, że już nie wiesz gdzie kupić - przez neta na pewno. Tylko po co?:)

Gość Buteleczka
Kupiłam dwie szt na allegro 150ml,smoczek jest naprawde w krztałcie cycucha i dosyć giętki.Niestety nie używałam jeszcze bo rodze za 4 tyg ale wiem ,że będe karmić piersia i napewno dopajać latem(zapowiadają upały) no i czasem będe musiał zostawić dziecko z kimś więc dlatego wybór padł na te właśnie butelki.Słyszałm dobre opinie o nich a jak się sprawdzą to czas pokaże.

u nas sie sprawdzaja swietnie, ale nie doradze gdzie kupowac - mieszkam w UK, tu sa w kazdym sklepie...

Gość UpUpUpUpUpUpUpUp
Podbijam!

Mamo Buby - A czy te smoczki są miękkie? Znajoma mnie ostrzegała, że smoczki o kształcie wisienek, o ile nie są miękkie, to często powodują wady zgryzu. Dlatego pytam :)

butelki i smoczki świetne! a już najlepsze, co mam tej firmy, to składany nocnik turystyczny, na który nakłada się jednorazowe woreczki!

Gość kiedyś chyba ja
ja chyba kiedys załozyłam ten topik :) ogólnie dzieciaczek pił ładnie tylko teraz jako ponad roczne dziecko zrezygnował z butli u nas te produkty sa w niektrych sklepach. Ale jak mieszkasz w jakims wiekszym to na pewno w smyku są. Acha ja teraz mam np, sztućce tej firmy i synus lubi je bardzo.Szczególnie w2idelec sobie upodobał:). Mam tez kubeczki które uwam czestojak gdzies jedziemy. Ja polecam ta firme adostepność tych produktów jest juz naprawde duza.

Gość kiedyś chyba ja
Juli-ana23 ja tyle samo wazyłam pod koniec ciazy i tez udało mi sie schudnąć do 50:) trzymam kciukasy za Ciebie:)

Podobno jest to jedna z lepszych marek, produkująca akcesoria dla dzieci i matek. Ja słyszałam same pozytywne opinie na ten temat. Zdaje się, że cenowo te produkty również są atrakcyjne. A może wiecie gdzie można je kupić? Bo o ile avent jest szeroko dostępny, o tyle o produkty tej marki trochę trudniej.