Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolanko

czy jest tu moze ortopeda???

Polecane posty

Gość kolanko

blagam o pomoc!!!

Gość no wyłuszcz swój problem

Gość kolanko
lekarz stwierdzil uszkodeznie lekotki i powiedzial ze koniecznoscia jest artroskopia:/nie chce miec artroskopi chcialam sie zapytac czy mozna zrobic przeswietlenie kolana i tp wykarze co tak naprawde jest powodem...moze to poduszka kolanowa...

Zawsze jest konieczne wykonanie rtg, jak lekarz stwierdził coś bez badania radiologicznego: :O

Gość kolanko
nie moge wyprostowac do konca nogi ani jej do konca zgiac.Lekarz stwierdzil ze poprostu mam zablokowane kolano i to napewno lekotka.Ale przeceiz nie musi to byc lekotka koniecznie - tak ja mysle.te "rtg" to jest przeswietlenie kolana tak??pomuszcie prosze!

Gość kolanko
up up up

Kolanko witaj....:) ja własnie przebywam na zwolnieniu lekarskim zpowodu kolana...wczoraj zakonczyam miesieczna rehabilitacje. Pare lat temu mialam wypadek na rowerze stłuklam kolano i to olałam...rok temu podjelam prace fizyczna 8 godzin stania, normy itp... moje kolano zaczelo sie odzywac...tzn. kuclam...a potem wstajac cosik mi w kolanie przeskoczyło i nie umielam wyprostowac...czasem idac ulica kolano mi tak jakby uciekalo...poszlam do lekarza, ten dal mi skierowanie na rezonans magnetyczny,czekalam 2 miesiace i..... wyszlo mi, że mam uszkodzone wiązzadło krzyzowe przednie , przesueniecie o 10 mm kłykcia jakiegos tam...:P i w rogach tylnych łekotki bocznej i przysrodkowej rozdzedzenie struktury kolagenowej...:P itp...idac z wynikiem do jednego ortopedy, ten powiedzial ze operacje na takie cos wykonuje sie tylko sportowcom, a ja mam sie przyzwyczaic do bólu....i przepisal zastrzyki(blokady), poszlam do drugiego ortopedy, i ten powiedzial ze konieczna operacja....chyba, że spróbuje rehabilitacji i ZUS mnie skierowal na turnus.... poprawa jest...ale na jak długo?

Gość no wyłuszcz swój problem
no jest duże pradopodobieństwo że to łąkotka artroskopia konieczna, wykonuje się ją ze znieczuleniem miejscowym

Gość jestem seksuologiem
w czym mogę pomóc?