Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzi mi się

najmłodsza i najstarsz matka jaką znacie?

Polecane posty

Gość nudzi mi się

proponuje poniżej 18 lat- bo takich jest dużo i powyżej 35? Ciekawa jestem, czy jest takich dużo, najmłodszą już nie mam szansy być ale zawsze najstarszą...?

Gość dirdir
najmłodsza matka w Polsce ma 12lat

Gość chyba rzeczywiście ci się
nudzi :D

Gość ostatnio głośno było
o 67letniej kobiecie, ktora urodziła bliźniaki :-) a słyszałam tez o 8 letniej dziewczynce, ktora zaszła w ciaze z wyniku gwałtu przez ojczyma :O

Gość nudzi mi się
no właśnie to był aHiszpanka tylko że ona to zrobiła z premedytacją , oszukała w klinice ze jest młodsza o 10 lat, jak dla mnie na planowane macierzyństwo 57 lat to i tak za dużo.

Gość ja znam taką co ma 100 lat
a jej córka po 60 jest

Gość kasia.28
najmłodsza 15lat

Gość kasia.28
:)

Gość upssss
a ja słyszałam o dziewczynce 9 letniej, która została matką ale to była mała cyganka

Gość ośmiolatka w ciąży
dziewieciolatka matką? to sa jakieś bzdury :O Przecież dziwczęta później dojrzewają. Ja dostałam pierwszą miesiączkę w wieku 13 lat!

Gość ale zdarza sie wcześniej

Gość moja mama 40 lat
mjoja koleżnak z podstawówki 14 lat tedy oczywiście.... ja mam dziś 28

Gość ania777
Żeby ośmioletnia lub dziewięcioletnia dziewczynka została matką to musiałaby dostać miesiączkę w wieku lat siedmiu, a to jest choroba, to jest przedwczesne dojrzewanie i to się leczy. Mam w rodzinie taką dziewczynkę 9 lat, która od 7 roku życia bierze leki bo zbyt szybko wszystko w jej organiźmie zaczęło dojrzewać, u niej akurat rodzice szybko zareagowali, lekarz powiedział, że jeszcze parę miesięcy aby dostała okresu i nie dałoby się już tego zatrzymać. Leki bierze się do 12 roku życia. 8 letnie lub 9 letnie dziecko nawet jak w ciążę zajdzie to będzie to niebezpieczne dla jej zdrowia, życia, może być niedonoszona ciąża, wady genetyczne itd. Przepraszam, że się tyle rozpisałam i trochę nie na temat.

Gość dgjff
wpiszcie sobie w google Lina Medina.

Gość upssss
anita27 szkoda, ze ty nie pomyślisz zanim się wypowiesz albo chociaż sprawdzisz w internecie informacje na temat, który komentujesz odnośnie tej małej cyganki to widziałam reportaż na jej temat w tv i z tego co pamiętam to nie donosiła ciąży lub urodziła martwe dziecko.

Gość Alexxxa
Anita - nie masz racji. Moja koleżanka zaczęla miesiączkować na koloniach pomiędzy pierwszą i druga klasą czyli mając 8 lat. Przerażona pobiegła do pani, że umiera. :( W ciążę nie zaszła, ale teoretycznie by mogła. Najstarsza - dwie kobiety po 42 lata. najmłodsza - 18, więc żadna rewelacja

Gość 11111111111111111
moje dwie koleżanki urodziły dzieci w 3 klasie liceum a więc 16-17 lat chyba,a sąsiadka w wieku 42 lat

Gość upssss

Gość sasanka1979
ania777 że jeszcze parę miesięcy aby dostała okresu i nie dałoby się już tego zatrzymać. BZDUURA!! córka koleżanki w wieku 8 lat dostałą miesiączki. lekarze to zatrzymali . teraz ma 12 i jeszcze ie miesiączkuje

Gość upupup

Gość kopciuszek1989
Najmłodsz matka urodziła zdrowego synka mając 5 lat 7 miesięcy i 21 dni!! Pierwszy okres miała w wieku 8 miesięcy. Urodziła zdrowego syna, który po kilku latach umarł na wadę szpiku kostnego! Był wychowywany jako jej braciszek!

no tak tylko jej synek nie umarł po kilku latach - ona urodziła w 1939, on - w 1979 :D co nam daje lat 40 :D

Gość dfrghyyy
z mojego otoczenia najmłodsza miała 17 a teraz w wieku 62 lat jest już prababcią, a najstarsza 52