Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikass

dać mu ?

Polecane posty

Gość weronikass

nigdy z nim nie bede. jestem dziewica on prawiczkiem. chce sie ze mna kochac. zgodzic sie? strasznie bardzo ogromnie mnie kręcci.

Gość fdser
najlepiej zrob to w kosicele

Gość Verry Berry
na ołtarzu

Gość Masakra jesteś
jesteś głupia jak but, skąd wiesz, że on jest prawiczkiem? Pisze mu to na czole?

Gość Masakra jesteś
ciebie przeleci i powie, wiesz zapomniałem miałem jeszcze 4 przed tobą, ale to nic nieznaczacy szczegół...

Gość pomocna rada
powinniscie zaprosić swoich najbliższych i zrobić to jakos uroczyście:)

Gość jeśli cię kręci
to sobie nie żałuj tylko dobrze się zabezpiecz:P i nie licz że jednak coś z tego będzie - musisz być pewna że tobie też chodzi o czysty seks a to czy on jest prawiczkiem to nie powinno mieć najmniejszego znaczenia grunt żeby się qoorwił po agencjach i dyskotekach (jak wielu PoszukiwaczyDziewicNaŻonę) na tym forum - bo złapiesz jakiś syf

Gość nie dawaj
zostaw dla siebie, przyda się na starość jak znalazł:)

Gość nie chce dostac po oczach
Hardxx Ty perwersie :D

Gość martenyuio
co sie glupio pytasz...i tak mu dasz niezaleznie od tego co tu napiszemy... Predzej czy pozniej kazda sie pusci

Spoko, ona mu \"da\". A potem, jak będzie ze swoim chłopakiem, którego będzie kochała, to będzie żałowała, że nie poczekała na niego... :( A tak ode mnie, to jak już, to \"kochaj się\", a nie \"dawaj\". :P

Gość rób co chcesz
ale jak z nim pójdziesz do łóżka, to możesz potem tego żałowac zreszta skad wiesz, czy ten facet nie rozpowie tego potem?

Gość weronikass
a no rozgada pewnie a wiem ze jest prawiczkiem i to jest potwierdzone. no nie wiem co zrobic? bardzo mnie krecii ah

Gość młodyale rozsądny
mała jak chcesz ,Twoje dziewictwo.to,ze Cię koleś kręci to nie wielka sprawa,bo takich facetów jest sporo wokół i będziesz sie o tym przekonywać i spotykać ich na swojej drodze.odpowiedz sobie za pytanie czy tracisz je z kimś ważnym czy z seksualnych emocji wyłącznie..i problem z głowy.Ale myślę,że i tak nic by się nie stało gdybys to zrobiła,bo skoro sie zastanawiasz tak powierzchownie nad pierwszym seksem to nie masz tego ostro sprecyzowanego .Nie należysz do zbytnio wrażliwych ,a szczególnie uduchowionych,więc bez różnicy.pamiętajcie o zabezpieczeniu.ps.zresztą zwrot "dać mu?" tylko potwierdza moje myśli.

Gość Martsuia111
Nie rozumiem na co czekasz, masz okazje a wybrzydzasz, ja na twoim miejscu nie wahalabym sie nawet sekundy:P