Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjenco

masazery mechaniczne na celulit-ktos stosowal???

Polecane posty

Gość kjenco

mam na mysli takie z nakladkami wibrujacymi,wypustkami albo te zasysajace powietrez sa na allegro-warto je kupic,pomagaja???

Ja stosowalam taki masazer kupiony na allegro z roznymi rodzajami pasow wibrujacej i powiem szczerze ze na ujedrnienie skory, pozbycie sie paru centymetrow z trudnych miejsc i zmniejszenie cellulitu nie ma lepszej rzeczy!!!!! Tylko dwie sprawy - trzeba stosowac regularnie i smarowac sie kremem antycellulitowym albo ujedrniajacym przed masazem Ale ja polecam

Gość nadia.
a twoj celulit jest widoczny teraz golym okiem?

U mnie sprawa wygladala w taki sposob ze kiedys strasznie duzo wazylam. No i oczywiscie co za tym idzie mialam straszny cellulit. Potem zaczelam sie odchudzac ale cellulit nie bardzo chcial zniknac. Zalezalo mi glownie na ujedrnieniu skory i pozbyciu sie go. W tej chwili cellulitu nie mam w ogole - naqwet jak scisne skore palcami - no ale walczylam z nim nie tylko za pomoca masazu

Gość kibićka
heheh ja mam takie masażery 2 - mniejszy i większy. mam je już od dobrych paru lat, tatuś kupił je u ruskich na targu (miał takie swoje hobby kupywać u nich wszystko, co zbedne :-D) . Ale lezą i kurzem porastają..mówicie,ze pomagają na cellulit?

Gość nadia.
drobinka - prosze powiedz w jaki sposob dokladnie znikl ten celulit u Ciebie?

Gość nadia.
co robilas i ile czasu Ci to zajelo:)

Juz Ci pisze:) No wiec tak - po pierwsze sie porzadnie odchudzilam. Zaczelam uprawiac sporty i cwiczyc miesnie czysto silowo (tzn trening kardio polaczony z treningiem silowym). Stosuje regularnie kremy na noc i na dzien-antycellulitowe i ujedrniajace. 2 razy w tyg peeling + codziennie masaz tym masazerem mechanicznym z pasem - taka gumowa nakladka z wypustkami. Pije 2 litry wody dziennie, staram sie jak najmniej solic. Mnostwo chodze. I raz na jakis czas dla przyjemnosci maseczka cynamonowo imbirowo kawowa. Podobno nie da sie pozbyc cellulitu - nieprawda, ja sie go pozbylam. Wiem ze na pewno mam tendencje do jego powstawania i dlatego caly czas o siebie dbam. Mialam potworny cellulit i jezeli ja sobie z nim dalam rade to da sobie kazda dziewczyna:))

kosztem czasu rzecz jasna...bo czas też kosztuje... ja nie mam czasami czasu kremem twarzy posmarowac :(

Gość upi
up