Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nokia30

Polki z Chicago i z przedmiesc otwieramy klub -

Polecane posty

Witam Was wszystkie mieszkajace zarowno w Chicago jak i na jego przedmiesciach. Zakladajac to forum, chce stworzyc Nam mozliwosc znalezienia ciekawych znajomości,a moze nawet fantastycznych przyjaźni. Byc moze przy odrobinie dobrej checi i szczescia bedziemy mialy mozliwosc kontynuowania naszych znajomosci takze poza tym forum, jak chocby przy filizance swiezej kawy, na wspolnym “buszowaniu”po sklepach, rodzinnych piknikach, itd. Licze na to, ze to forum stanie sie takim “babskim klubem”, gdzie bedziemy mogly nie tylko podzielic sie swoimi doswiadzczeniami, radosciami i troskami, ale takze znalezc potrzebne wsparcia i otuche. Nie wahajcie sie, piszcie :-) Pozdrawionka :-)

Gość MALINIA WrocLOVE 84
Witam :) Mieszkam w Chicago od 3 lat i studiuje tutaj od ok. 2 lat. Prawdziwch przyjaciol brak...powod... jakos ciezko zaufac .... Pozdrawiam :)

Czesc Wam! Dzieki za link do forum \"*Polacy za granica - gdzie mieszkacie? cz. II* \" Prawde mowiac znam to forum (tylko po nazwie), jednakze z tego co zdazylam sie zorientowac, forum gromadzi Polakow z wszelkich zakatkow swiata i tak naprawde trudno sie polapac kto jest skad, a z kolei pytac kazdego \" Hej, jestes moze z Illinois\" to nie ma sensu. W zwiazku z tym, mysle ze to forum moze byc swietnym miejscem na zapoznanie ludzi wylacznie z Chicago i z przedmiesc, bo przeciez juz sama juz nazwa wskazuje jego cel.

Hej MALINA WrocLOVE 84 Gdzie studiujesz? Ja rowniez jestem tutaj 2 lata i podobnie jak Ty zdecydowalam sie podjac dalsza nauke. Poki co nie narzekam, aczkolwiek ugruntowalam swoj poglad na temat studiowania na amerykanskich uczelniach. Mysle, ze amerykanski system studiowania jest znacznie \"lzejszy\" i jednoczesnie mniej stresowy. Nie oznacza to jednakze, ze tutejsza eduakacja jest na wyzszym poziomie niz polska. Mam na mysli wylacznie fakt, ze Amerykanie ucza sie tylko potrzebnych rzeczy, a ich \"lekkie\" podejsciem do nauki, a takze ich poszanowaniem przez nauczycieli, sprawia ze uczenie moze stac si eprzyjemnoscia, czego niestety nie moge powiedziec o polskim systemie.

Hej :) Ja narazie jestem w Harold Washington College (downtown). W tym collegu robie wszystkie klase potrzebne do transferu na Uniwersytet do Champain. W moim college nie jest tak lekko ... podobno tam gdzie ja chodze jest najwyzszy poziom jesli chodzi o science classes. W ktorym collegu lub unverku jestes?

Gość aszyza
w Chicago jest jeden z najlepszych chirurgow plastycznych w stanach - dr Turovsky

Gość tow. Palikot
PEDALY WSZYSTKICH KRAJOW HUJ WAM W DUPE I KILO MARYCHUANY !!!!!!!!!!!

Gość Westerwelle
PEDALY "A B E R R A C J A" JEST ULECZALNA !!!!!!!!!!!!