Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśkazproblemem-nadwagą.

Szukam kompanki,wiek32*36lat,cel-wsparcie,motywacja-kobiece kształty.

Polecane posty

Szukam koleżanki,ale to już wiecie.Jestem mamą,która musi zrzucić przynajmniej 10kg. i to do maja dziewczyny!Raczej nieosiągalne,ale może przy waszym wsparciu kto wie?

Zawsze ważyłam 45-48kg,jestem niska więc waga była ok.Teraz po urodzeniu dwójki dzieci z 60kg.nie schodzę.Tzn.schodzę,ale po jakimś czasie wszystko wraca na swoje miejsce.

A że w maju mam komunię córki to chciałabym wyglądać,hmmm....no inaczej.Stosowałam już wszystko co tylko możliwe,tzn.prawie wszystko.Były diety,głodówki,tabletki,nawet meridia,ale to odstawiłam ze względu na złe samopoczucie.Schudłam teraz 5kg,po diecie 13-dniowej,ale oczywiście 13dni nie wytrzymałam,bo ta dieta jest dla ludzi o bardzo silnej woli.No włąśnie,wytrzymałam 6dni,schudłąm 5kg.Ale żadna to pociecha,bo moja kuzynka wytrzymała i schudła dużo dużo więcej.

Dlatego Drogie Panie,tzn.kochane koleżanki może wy mi coś poradzicie.Wiem wiem,ćwiczenia te sprawy.Ale ja nawet nie mam kiedy,dom rodzina itd.Poza tym jak mam czas to jestem zmęczona po całym dniu i najnormalniej w świecie mi się nie chce.

Chociaż ruch w moim przypadku jest wskazany,bo pracę mam biurową,więc "siedzenie"przyrasta mi do fotela.Jedynie co to mogę jeździć rowerkiem,no ale jak tu jeździć w taką zimnicę.A do tego teraz ten śnieg,wiosna nam się zbuntowała.

O rany,ale się napisałam,czekam,może ktoś się zlituje i wspomoże dobrymi radami lub chociaż dobrym słowem koleżankę,która rozpoczyna ciężki bój.A kto słyszał o diecie amerykańskiej?

Droga kolezanko🖐️ Ja juz od jakiegos czsu biore udzial w forum,ale mam nadzieje dopiero dzis zaczac diete.Dzialam na innym topiku,ale moge i do ciebie zagladac.Mam 36 lat/do sierpnia/ i spora nadwage. Napisz jaki masz plan dzialan.Pozadrawiam

Hej Baja.Ja mam 34 lata.Jaki mam plan?Przedewszystkim dzięki za odpowiedź na "mój apel",hi hi.Ale poważnie,chcę spróbować tą dietę amerykańską.Kurcze,w sumie to ja już chyba wszystkiego próbowałam.Ale naprawdę do maja to ja muszę coś zrocić,no bo jak ja będę wyglądać na tych fotkach i w ogóle.Moje kumpelki-też mamuśki i też przed komunią,ładnie pochudły,ale to na meridii.Ja tego juz nie chcę,brak efektów i złe samopoczucie.

pozatym zauważyłam,że jak mniej jem to waga szybko mi spada,ale nie mam silnej woli,więc żadko zdarza mi sie mniej jeść.Napisz mi proszę,jaką ty masz nadwagę,tzn,ile ważysz,a ile chcesz się pozbyć i wzrost,bo to jest w sumie ważne.

Moja droga,ja waze ponad 90 kg.Sama nie wiem ile,bo sie juz ostation nie waze.Chce schudnac 20kg,bo przy moim wzroscie 172 cm to bedzie juz dobrze.Probowalam wielu rzeczy,rowniez meridii,ale teraz chce tylko zmodyfikowac diete i mniej zrec. Nie okreslam sobie czasu.Ile ty wazysz?

Ja kochana z 60-tki nie schodzę.Dlatego gdyby na wadze było 50 to już bym była cała happy.Dycha to mało dla innych,dla mnie to BAAAARDZO DUŻO.Najlepszą dietą jest tzw.PŻ połowę żreć,ale pytanie ile to niby ta połowa???

Gość 15 kg mniej
probowalas diety mm.W zasadzie to nie jest dieta typu"dieta cud"jest to sposob odzywiania.Polega na tym ze w jednym posilku nie laczymy tluszczy z weglowodanami.A widze ze masz ten problem co mialam ja ze nie potrafisz ograniczac jedzenia to na pewno ta dieta by ci pasowala bo w niej trzeba najadac sie do syta.Tworca tej diety napisal kilka ksiazek.Ja przez 3,5 miesiaca schudlam 15 kg,nie odczuwam tego ze sie odchudzam bo nie chodze glodna no i z lenistwa tez nie cwicze.Bylam u lekarza powiedzial ze dieta jest ok no i wyniki badan super.Moze sprobujesz niczego nie musze sobie odmawiac,w tej diecie sa tez przepisy na ciasta,torty,nalesniki.....poczytaj,polecam!

Gość 15 kg mniej
ale chyba nic wiecej nie napisze bo nie mieszcze sie w przedziale wiekowym ktory podalas ja mam 43 lata chociaz kobiece ksztalty posiadam juz posiadam...oj posiadam!!! Moge tak wkoncu o sobie powiedziec!

hej hej laski - normalnie poczułam sie przez te KOBIECE KSZTAŁTY - ZAPORSZONA :) Oczywiście jak każda kobietka na forum - moge Cię wspierać... i zgadzam się z przedmóniczką że dieta niełaczenia by była super dla ciebie , bo masz rodzine, a pozatym to rzeczywiscie jesz ciasta, naleśniki itp... a przepisów jest całe mnustwo na forum zuzla... Pozatym jest jedno ale - w tej diecie MM trzeba przestrzagac reguł... bo jak sie ich nie przestrzega to cóż waga idzie w góre... czyli węglowodany tylko rano a póżniej tłuszcza a na koniec białka.... przepisów jest całe mnóstwo... :) Polecam przy dzieciach - a pozatym dzieci będa zadowolone z tej twojej diety :) A jeżeli uwielbiasz mięso i jaja i ci nie przeszkadzało by robienie obiadków dla rodzinki - to proponuje dietę atkinsa....

Hej "15kg mniej" to co że masz 43 lata-nie przeszkadza mi to absolutnie,wręcz przeciwnie fajno że jesteś.Ale skrót MM co to oznacza? W sumie to mało istotne,bo liczy sie sama dieta,ale....warto wiedzieć,tak żeby gdzies tam..nie dać ciała.

tak Wam jeszcze szepnę po cichaczu,od ponioedziałku już 100% postanowione,że bedę stosować tą amerykanską.Jeśli mnie nie opuścicie to napewno sie uda coś tam zrzucić.Bo moje koleżanki to są małpy kochanę aczkolwiek wredne i przychodzą do mnie np.z wedlowskim ptasim mleczkiem itd.A Wy to co innego-będziecie myślę kontrolować moją dietę itp.POMOŻECIE? Już wyhaczyłam kreację na komunię,niestety rozm.38,mam 42.

Gość 15 kg mniej
Jezeli juz postanowilas no to trzymam kciuki.A jesli kiedys postanowisz sprobowac mojej diety to zapraszam.Nie wiem na czym polega ta amerykanska ale powodzenia....pamietaj komunia przed toba!!...bedziesz lepiej sie czula gdy troszke kg zgubisz!!!...Tylko pamietaj nic na sile,zadnych "lekow",masz zdrowo sie odzywiac,nie moze brakowac ci zadnych skladnikow.Masz byc piekna ale przede wszystkim ZDROWA!!

Gość 15 kg mniej
jeszcze jedno skrot mm,to nie zartobliwy skrot typi mz_mniej zryc,zp_zrec polowe itd....to inicjaly M.Montiniac czyli "tworca"tej diety.Kocham go za to bo tyle diet,ziolek a tylko on mi pomogl!Pozdrawiam.Trzymam kciuki,bede cie pilnowac,ale tylko wtedy gdy dowiem sie ze twoja dieta jest zdrowa i roznorodna.Pa

Jeżeli chodzi o leki to nie ma specyfiku którego bym nie zażywała.Odkąd urodziłam 9 lat temu I dziecko to zaliczyłam wszystko.Ale napisz mi proszę cos o MM.Widziałam zdjęcia lasek które się tak odchudzały.Rewelacyjne!!!!! :)

Coś tam poczytałam,głownie obejrzałam zdjęcia.A skąd brałaś przepisy??:)

Mam pytanie,dużo pytań.Ale takie podstawowe,masz GG? Bo to zawsze szybciej można coś napisać.Jeśli nie,to ok.

/*Dziewczyny napiszcie mi coś o tej MM,a właściwie to może sama coś znajdę,nie będę Was zanudzać:(

Tyle się naczytałam o tych dietach,że już czuję spadek wagi-(zapomniałam o obiedzie):-) Urlopu mi nie starczy na "objęcie tego wszystkiego".Upsss,czyżby monolog?? Nikt nie pisze??? Trudno:)

O dzięki Ci bardzo,poczytam napewno,tzn.postaram się ,a już napewno przejrzę.{:-)*

Gość 15 kg mniej
moje gg10301701

O matuchno kochana,jak sie cieszę za ten numer gg,wpiszę sobie i sie odezwę.Jakoś na gg czuję się bezpieczniej :0

Także postanowione.Zdrowe odżywianie,MM.:)

Reasumując-kompankę już mam,która schudła bardzo,bardzo mądrze i bardzo bardzo dużo,brak efektu jo-jo,a to jest ważne! Teraz działamy na GG. ;)