Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodazakochana.

Przyznal sie do zdrady!!!

Polecane posty

Gość mlodazakochana.

Od dwoch miesiecy mieszkamy razem. A znamy sie ponad rok.bardzo dobrze jest nam razem i sie kochamy bardzo. caly czas mowil mi,ze kocha tylko mnie,chce ze mna byc do konca zycia i, chce wziasc ze mna slub i miec dzieci. Mieszkamy za granica i tu sie poznalismy. Ostatnio mial wlaczone gg , nie bylo go w domu i chcialam zobaczyc o czym rozmawial z bylymi,bo ma historie z 2 lat.Nic nie znalazlam ciekawego i nie rozmaial z nimi od czasu jak poznal mnie.Ale znalazlam cos bardziej ciekawego. Rozmowe z kolezanka w czasi jak bylismy juz ze soba miesiac. Wtedy mial jechac na wielkanoc do polski do rodziny a ja mialam zosrac w domu.,bo nie mialam jak pojechac z nim,chociaz chcial bardzo. Pisze tej lasce,ze poznal dziewczyne ale jest troche dziwna, a jak ona sie pyta czy przyjeche z nia to on jej na to,ze jest chyba smieszna. POplakalam sie i wyzucilam mu to,bo caly czas wtedy mwil mi,ze mnie kocha , dzwonil i mowil,ze teskni. Byla awantura,ze grzebalam mu w gg. Powiedzial mi,ze zoakochal sie tak prawdziwie we mnie po powrocie jak zobacyzl jak mu jest mnie brak. To prawda tak mowil kilka razy,ale mowil ze i tak kochal przed tym wyjazdem. I zaczol cos krecic ,wiedzialam,ze cos sie musialo stac, i przzznal sie,ze chyba zdradzil mnie ale nie jest pewny. BYl na imprezie u kumpli, i nie chcial pic alkoholu i mowi,ze nic nie pamieta ylko jak sie obudzil w samych gaciaz a koloniego klijetka w samych stringach a w spodniach znalazl potem prezerwatywy. Mowi,ze nic nie pameta,ze musieli mu cos dodac do picia.Mowi tez ze zaluje bardzo i nigdy juz nigdzie nie chce jechac bezemnie. Nie wiem co myslec czy mu wieryc czy nie. Ale to byl pirwszy i osatni raz jak jechal gdzies sam,bo potem jechal tylko wszedzie ze mna,bo bzemnie nie chcial. Czy moge mu ufac czy oklamal mnie.

Gość po pierwszym miesiącu
chyba rzadko mozna stwierdzic czy juz sie kocha tak na zawsze przez pierwszy miesiac tez moj chlopak nie znal nikogo z mojego towarzystwa a jak o niego pytali to mowilam ze jesli okaze sie kims waznym to go przedstawie po dwoch miesiacach wszyscy wiedzieli juz ze sie pobieramy jestesmy malzenstwem juz 13 lat i gdzie oszustwo?? a czy ty nie zawiodlas jego zaufania wlażąc w jego prywatne gg ??

Gość po pierwszym miesiącu
shit:O oczywiscie ucielo mi reszte co do zdrady jesli potrafisz wybaczyc i nie wracac do tego to wybacz ale jesli masz ciagle to rozpamietywac to znajdz nowa milosc

Przepraszam Cię, ale coś mi tu nie gra...Chłopak po pijaku niczego nie wskóra bo nawet mu brzydko mówiąc nie stanie i nie wierz w takie teksty,że nie pamięta,że był pijany itp bo to ściema jakaś :O Hmm faktem jest,że Cię okłamał mówiąc \"kocham\" a tego jeszcze wtedy nie czuł... Ja na Twoim miejscu bym mu nie wierzyła ale to tylko moje zdanie...

Gość krokosz to tzw
przeciez to bylop na samym poczatku! wrzuc na looz

Gość mlodazakochana.
on mowil,ze nie byl pijany tylko musieli mu cos dodoac do picia jakies tabsy, bo towrzystwo jego bawilo sie w narkotyki.

Gość hjhyy
zwiazek ulega zmianom, nigdy nie jest taki sam od poczatku do konca, w tym calkowicie naturalne jest ze na poczatku nie jest silny, ze oboje troche sie dystansuja, ze nie koncza innych znajomosci, ze o partnerze mowia z dystansem a zdrada? w sumie na poczatku waszej znajomosci jakas wieloznaczna sytuacja mogla sie zdarzyc (tylko czy to byla wogole zdrada?)... wazne ze nie pozniej, kiedy sie zaangazowaliscie

daj spokój, to było dawno i zastanów się ile miłych rzeczy zdarzyło się od tamtego czasu. jeśli wasz związek jest udany , jesteście szczęśliwi to po co do tego wracać? no chyba że coś jednak jest nie tak, to lepiej się nie męczyć i sobie odpuścić. jednak z tego co piszesz wynika że jest ok, więc zapomnij o tym szybko, nigdy do tego nie wracaj, i jeszcze jedno - nie grzeb mu w gg , w telefonie , a jeśli to robisz to nigdy się do tego nie przyznawaj.

i jeszcze jedno - jeśli to był jakiś przypadkowy seks to niech się zbada.