Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catterina25

SZUKAM HOTELU SPA NA MAZURACH - CO POLECACIE???

Polecane posty

Gość gość
Rok temu bylem w hotelu Wojciech w Augustowie , super sprawa. Wlasna plaża, sprzęt plywajacy, wyżywienie,basen wszystko super. Cena wysoka ale warto.

Gość gość
Dużo jest teraz takich stron ze zbiorczą ofertą. Ja chyba najczęściej to korzystam z noclegów ze strony www.meteor-turystyka.pl Nie wiem na czym to polega, ale jakoś najłatwiej jest mi wyszukać właśnie tu, pewnie dlatego, że mają dość przejrzystą szatę graficzną, opisy obiektów są wyczerpujące, jest dużo zdjęć, także łatwiej jest sobie jakąś opinię na temat noclegu wyrobić.

Gość gość
Gorzelanny! Jeśli chodzi o ten hotel, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Cudowne położnie w pięknych okolicznościach przyrody, blisko lasy i jeziora, blisko do gór i do dużego miasta, blisko granica. Hotel zadbany i na zewnątrz, i w środku. Ładne pokoje, czyste łazienki. Wyżywienie bardzo dobre, świeże, duże porcje. Miły personel.

Gość gość
Ja zawsze jeżdżę na Pobierowo do www.laola.pl maja super hotel, do tego Spa i wiele innych atrakcji. Nigdy mi się chyba nie znudzi, jeżdżę co dwa lata:)

Gość gość
Też byliśmy w www.laola.pl bardzo nam się podobało, teraz jedziemy raz jeszcze, tyle ze znajomymi zakładam ze będzie równie atrakcyjnie jak ostatnim razem. Naprawdę świetnie można odpocząć i bardzo fajna okolica :)

Gość gość
Jeśli by ktoś chciał fajny hotel z Kielc, polecam www.hotel-uroczysko.com.pl świetne warunki, przesympatyczna obsługa i naprawdę dobre SPA ! Po prostu trzeba tam być choć raz w życiu! 

Jeżeli szukasz wysokiego standardu, sprawdź ofertę http://www.drirenaerisspa.pl/ Cudownie urządzone pokoje, natura wokół, wiele atrakcji i relaksu. Nada się idealnie na rodzinny wypoczynek, ale także na biznesowe spotkanie.

Gość gość
Polecam Gorzelanny. gorzelanny.pl. Super, mają świetne spa i przystępne ceny.

Gość gość
Wczasy wypoczynkowe nad morzem w ośrodku Grand LaOla Spa www.laola.pl są super, polecam :D Jeździmy tam z mężem każdego roku, blisko plaża, wiele atrakcji na miejscu, naprawdę warto pojechać.

Gość gość
Mam dobre doświadczenia z hotelu Santa Monica w Mikołajkach. Obiadokolacja właściwie na cały dzień starczy. Naprawdę dużo dzieciaków jest i widać, że hotel jest pod dzieci zrobiony. Mnóstwo zabawek, plac zabaw, zadbany ogródek. Dorośli z reguły idą do strefy SPA. W hotelu jest też wypożyczalnia rowerów. Nawet przy słabej pogodzie w sezonie hotel gwarantuje sporo rozrywek. Tygodniowy pobyt wspominam pozytywnie.

Gość gość
Polecam zajrzeć tutaj http://www.o-hotelach.pl/ . Znajdziesz hotele i opinie o nich :) Fajna sprawa czasem można znaleźć na prawdę świetne miejsce ;)

Gość gość
Ja lubię zatrzymać się w hotelu www.hoteldana.pl, jeśli ktoś miałby po drodze, to bardzo polecam. :)

Gość gość
A byliście w hotelu Zalesie w Barczewie? Świetne miejsce, zwłaszcza na wyjazd z dziećmi. Pełna oferta SPA również tam jest  Organizują tam także wczasy odchudzające, a nawet wesela, także pełna oferta. Jeśli chodzi konkretnie o Spa to ja byłam bardzo zadowolona z masażu gorącymi kamieniami. Mają tam też ofertę dla dzieci. Warto się wybrać, polecam :)

Gość Patrycja7776
A może na wybrzeżu? :) Jeden z moich ulubionych hoteli ma w swojej ofercie różne zabiegi. Zresztą nie ma co teoretyzować, warto samemu sprawdzić: https://hotelhanza.pl/

Gość gość
Jeśli chodzi o Spa, to tylko hotel Zalesie Mazury. Mają tam naprawdę rozwiniętą strefę relaksu. Kąpiele błotne, sauna, masaże, maseczki z czekolady… Wszystko czego dusza zapragnie! Wróciłam stamtąd zupełnie odmieniona, zrelaksowana i piękniejsza, polecam!

Gość joanna334
Na pewno ten obiekt https://mragoworesort.pl jest wart polecenia. Mają tam bowiem wiele atrakcji. Poza tym sama lokalizacja jest warta uwagi. Na ich stronie znajdziecie wszystkie niezbędne informacje.

Gość Martynka_93
Widzę, że nie tylko moje serce skradło zalesie mazury. Byłam tam z dzieciakami i one także były zachwycone przygotowanymi atrakcjami – basen, plac zabaw, towarzystwo rówieśników. Specjalnie z myślą o rodzinach z dziećmi, także i w tym roku Zalesie zaprasza na rodzinne wakacje w sercu Mazur. Ja swój termin już zarezerwowałam! ;)

Gość gość
w Ustce jest fajny Hotel , z mazur to może daleko , ale w sumie jak nie jezioro , to może morze ? :)) Hotel Lubicz, dobra oferta i ładny hotel

Gość annawalkkaa
My jeździmy z mężem tylko do Zalesie Mazury – atrakcji mają multum , zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Teraz organizują weekend mikołajkowy w fajnej cenie więc warto zerknąć. Nasz ulubiony hotel w tym regionie.

Gość Iza1985

Jeżeli szukasz niedrogiego hotelu pod Warszawą to warto moim zdaniem zapoznać się z oferta hotelu Solec. Hotel Solec o prócz miejsca noclegowego hotel oferuje też możliwość przeprowadzenia tam konferencji i gwarantuję wszystkie pomoce multimedialne do jej przeprowadzenia. 

Gość sss

na mazurach jest super klimat...to akurat prawda

Gość sss

ojjj tak

Gość gość

Według mnie Hotel Tajty jest znakomitym rozwiązaniem. Świetnie wyposażony, obsługa jest miła no i cenowo wypada bardzo korzystnie. Wypoczynek na najwyższym poziomie - to trzeba samemu zobaczyć.

Gość Renata

Byliśmy już trzy razy w Hotelu Zamku Ryn, kawałek od Giżycka. Miejsce za każdym razem zaskakuje nas fajnymi atrakcjami, a to biesiady rycerskie, a to turnieje, teraz funkcjonuje tam SPA, więc w razie niepogody zawsze jest co robić 🙂  Mają bardzo smaczne jedzenie i świetną obsługę. No i pokoje są w formie średniowiecznych komnat, co jest atrakcją samą w sobie 😉 

Gość Kiara

Też polecam Hotel Zamek Ryn, szczególnie jeśli jesteście miłośnikami historii. Bardzo klimatyczne miejsce, w zamku możecie nocować, możecie go zwiedzać, często organizują tam fajne atrakcje historyczne- biesiady rycerskie na przykład. No i mają klimatyczny basenik ze SPA.

Gość Zośka

Zgadzam się ze zwolennikami Hotelu Zamku Ryn, świetne miejsce i z bardzo dobrym SPA 🙂 Na pewno tam odpoczniecie, bo okolica jest bardzo spokojna, pełna jezior i drzew, a w SPA pracują profesjonaliści 🙂 Dodatkową atrakcją może być nocleg na zamku, który można też zwiedzać.

Gość momnnny

ktos poleci cos fajnego???