Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarnowianin

Dobre,solidne KAPELE WESELNE

Polecane posty

Gość Tarnowianin

Czy są młode pary(oczywiście już po weselu),które mogłyby polecić dobrą kapele weselną,która spełniła ich oczekiwania?...Byłaby to POMOC dla tych młodych par co poszukują kapeli.....,i pomocy innych w tej materii.

Ja znam pare zespołów tzw z dancingów które grają na weselach zabawach itd :)

Gość Joaśka z Warszawy
Szafa Grająca, sprawdzona :) 100% profesjonalizmu i pełna kultura. Nie piją alkoholu i robią repertuar pod młodą parę :) Śpiewają w kilku językach oprócz polskiego (w tym angielski, niemiecki, węgierski, czeski, francuski, hiszpański i japoński). Naprawdę z całego serca polecam :)

Gość taakajakas
king size z opplskiego

Gość taakajakas
king size z opolskiego

HIT z Sanoka. Bardzo sympatyczni, kulturalni, potrafią zagrać wszystko, żednych chamskich zabaw, w sumie nie najdrożej. Gość przebiera się w pewnym momencie jak hiphopowiec i chodzi po sali i rozkręca imprezę śpiewając np Mezzo:) Rewelacja. Byław na jednym weselu z nimi i sama też ich zamówiłam na swoje.

Gość U mnie też grała
Szafa Grająca z Warszawy :) Mają super kontakt z gośćmi, mają wodzireja i fajne zabawy, nie tylko podczas oczepin. W tym roku będą grali u mojego brata :) Pozdrawiam Joaśkę z Warszawy!!!

Gość Tarnowianin
A kto napisze,dokładniej,(kiedy,gdzie,jaka kapela...,była o'key),ktoś kto jest "po"...,ja wiem,ma na głowie inne sprawy...,ale może ktoś..?,ma coś do powiedzenia w tym temacie...,czasem można coś przeczytać w Księdze Gości..,ale większość kapel "pozwala" na pozytywne opinie.Takie co przyjmują pochwały i krytykę w Księdze Gości jest bardzo,a bardzo,mało..,ale są takie co nie boją się krytyki i pozytywnych uwag,pochwał.Pozdrawiam:)

Ja polecam zespoły na których byłam grają świetnie TROPIC PRESTIŻ DIWERS okolice Łodzi :)

Gość Joaśka z Warszawy
Szafa Grająca nie ma strony www. Pisałam czemu. Na www są podrasowane nagrania lub taka tandeta, że nieprzyjemnie się tego słucha :/ Poza tym zdarza się, że na nagraniu jest inna osoba niż ta, którą możesz usłyszeć na weselu. A do "mojego" zespołu przyjeżdża się i słucha NA ŻYWO :)

Gość Anka z Warszawy
Jezioranie z Radosci :)

Gość Agusia77
Polecam zespół Ragtime... Fajnie grają i do tego wszystko na żywo... Ludzie z wykształceniem muzycznym i to słychać... Poczytajcie sobie tutaj www.ragtime.webpark.pl

Gość woj. podlaskie i warmińsko maz
PIONIER-zagrają tak jak zechcesz i to co zechcesz

Gość Tarnowianin
A dobra kapela weselna ?? tzn.jaka,w czym dobra??

Gość Dobra kapela
Przede wszystkim dobry kontakt z ludźmi, dobry repertuar i umiejętności. Mnie nie razi "muzyka mechaniczna" na weselu (midi, minidyski czy inne). Mnie razi prostactwo orkiestry (już nie zespołu), prostackie zabawy, nieprofesjonalne podejście do pracy - pijaństwo, wulgarność i lenistwo (przerwa trwa dłużej, niż zabawa).

Gość Tarnowianin
Wiele słuszności..,ale nie masz mieszanych odczuć,gdy wiesz że "klepie to maszyna"?,a nie jest to wynikiem wypracowanej umiejętności muzycznej.Ja mam szacunek do "żywych kapel" i zdania nie zmieniam.Czy ktoś trafił na Nie Prostacką kapelę grającą "żywą muzykę"???,czy tylko te kapele po prostacku bawią gości??:)

Gość Dobra kapela
Nie przeszkadza mi "klepanie maszyny" jak to nazywasz. Zwracam uwagę na wokale - a wierz mi, mnie trudno zadowolić po tym względem i TO jest dla mnie najważniejsze, nie podkład. Nie twierdzę, że zespoły grające muzykę żywą są gorsze od tych, które podpierają się techniką. To po prostu inny styl grania. Maszyna, chociaż się psuje, nie męczy się i nie zwalnia tempa pod koniec wesela a człowiekowi mogą zmęczyć się palce. Gdy jeden z instrumentów elektronicznych "nawali" można zastąpić go drugim. A w momencie, kiedy gitarzysta złamie palec wskazujący podczas wesela, gdzie znajdziesz zastępstwo?

Gość SAN MARINO Z ŁODZI
rewelacja - b. dobrze grają (stylistyka Kombi), alkoholu nie tykają w trakcie imprezy

hej. ja znam świetną kapelę, tylko musiałabym sprawdzić nazwę. Grała ona u większości moich nauczycieli na weselu, oraz u nas w szkole na studniówce...dali taki popis, że łoooooo, do tego kamerzysta jakoś tam się do nich podłączył i kaseta wyszła lala. Super dźwięk, sami grają, nie fauszują...Ja byłam pod takim wrażeniem...Naprawdę większośc piosenek które spiewają brzmi jak orginał...WLKP

Gość Że co proszę
FAUSZUJĄ? ORGINAŁ?? Kto ci dał maturę, ślepy??

Gość Tarnowianin
Zwracasz uwagę na "duperelki",czy jesteś polonistką....ale masz rację należy poprawnie pisać,aczkolwiek w "necie" wszystko zdarzyć się może:))

Gość Do Tarnowianina
Hmmm... Napisałes tylko po to, zeby cos napisac? Zwracasz uwage po to, zeby tylko ja zwrocic? To nie byly internetowe literowki, tylko nieznajomosc zasad pisowni polskiej. Kropla to tez "duperelek" ale gdyby jej nie bylo, nie byloby tez oceanu :/

Gość Jola z Krakowa
Dziękuję Panom z Kapeli Krakowskiej za fachowość i miłą atmosferę na moim weselu w Leo w Krakowie.

polecam Wam zespół Travelling Band z W-wy www.travellingband.pl grają w kilku pubach w W-wie,więc nie ma problemu posłuchac \"na zywo\"

Jestem ciekawa ile taki Trawelingbed sobie bierze za weselisko czy tez inne kapele interesuja mnie konkretnie z Lodzi lub okolic na 27 czerwiec 2009 siostra ma problem ze znalezieniem wszystkie fajne kapele zaklepane niestety

Gość jaki masz problem
niezapominajka ? wejdź na stronę,zadzwoń i będziesz wiedziala

...coś zapłacić trzeba,to normalne,ale przepłacać?..nie warto,a szczególnie w sytuacji gdy nasza wiedza jest oparta na domysłach,wątpliwych opiniach,super reklamamie.Wszystkiemu warto się przyjrzeć...cenie również:) :)

Gość Gosia Siemek
Nie wiem na jakim zespole Ci zależy, ale szukając muzyki na swoją imprezę, a przekopałam dziesiątki zespołów, natknęłam sie na ciekawą firmę z Krakowa - ci ludzie są również wokalistami. Niestety nie pamiętam ich adresu www ale wynajmowałam u nich zespół Art Duo. Bardzo serdeczni i odpowiedzialni ludzie. Zamawiając zespół dostałam również oprawę ślubu gratis, ze śpiewaczką operową z opery. Polecam.

Gość BEZ SPONSORA
Bez Sponsora, sa rewelacyjni...