Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarnowianin

Dobre,solidne KAPELE WESELNE

Polecane posty

...temat ożył,a po dzisiejszym,jutrzejszym dniu grono zadowolonych/lub przeciwnie/,wzrośnie o tę parę setek,którzy doświadczyli ...na własnej skórze:):)

Gość szukam dobrego
zespołu na wesele z Żórnego Śląska.Jeżeli ktoś ma namiary to proszę napiszcie.Wesele mam w przyszłym roku we wrzesniu

Byłem na weselu tydzień temu i grała na nim kapela Gang Music. Rewelacja, wokale super, mieli trębacza i saksofonistę. wokalista prowadził wodzirejkę... miał super kontakt z gośćmi. Zachowanie zespołu na poziomie i przede wszystkim dużo grali. Rozmawiałem z młodym na temat tego zespołu i powiedział mi, że ustalał z szefem zespołu scenariusz wesela i repertuar. Polecam wszystkim. Zespół jest chyba z Warszawy

Byłem na weselu tydzień temu i grała na nim kapela Gang Music. Rewelacja, wokale super, mieli trębacza i saksofonistę. wokalista prowadził wodzirejkę... miał super kontakt z gośćmi. Zachowanie zespołu na poziomie i przede wszystkim dużo grali. Rozmawiałem z młodym na temat tego zespołu i powiedział mi, że ustalał z szefem zespołu scenariusz wesela i repertuar. Polecam wszystkim. Zespół jest chyba z Warszawy

Gość debra12
Feel :-)

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Czy mogłabym prosić o więcej informacji na temat zespołu Art Duo. Gosiu gdybyś mogła dodać do swojej wypowiedzi trochę więcej informacji np. czy goście dobrze się bawili i czy aranżację piosenek nie były zbyt jezz'owe i czy wynajęłaś również gitarzystę Pieculewicza wraz z Art Duo. Ja jestem zainteresowana ich ofertą również. Jednakże, mam kilka obaw. Ich demo ze stronki fruitymusic.org brzmi świetnie, ale tylko skrzypce są na żywo a reszta to podkład muzyki elektronicznej. Ja bardzo lubię jazz i soul, ale obawaim się, że goście nie będą umieli tańczyc do takiej muzyki i że tyko skrzypce plus ewentualnie gitara nie są wystarczająco „punchy” na wesele. Drugi zespół, który jest polecany przez wiele osób to Blue Transfer. Wiem, że grają oni w Stalowych Magnoliach w Krakowie. Czy ktoś może miał okazje słyszeć ich na żywo, albo czy grali oni u kogoś na przyjęciu weselnym?

Gość Paweł i Monika
Na naszym weselu grał King Size z Opolskiego,rewelacyjni !! Bardzo krótkie przerwy i do końca pełna zabawa,super bawili gości i nas samych ,nie pili alkoholu ,wielka kultura i super podejście.

To sa Cover bandy i grają muzykę na żywo zero podkładów,czysty żywiol i spontan :D

i dodam jeszcze jedno ... za dobrą kapelę trzeba dobrze zapłacić ci wyżej biora ok 5.000 tysi za 1 dniowe wesele