Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaga titikaki

ładna sukienka, ładna cena

Polecane posty

Gość nie dziwne...

Gość nie dziwne...
bo nikt nie chcial jej kupic...

Gość malaga titikaki
serio????? to jest przeciez oszustwo!!!!!! nigdzie nie napisali ze jest uzywana!!!! uzywana to ja sobie moge kupic w lumpexie!!! Tygrrysek dzieki za ostrzezenie 👄

NIe ma za co, po prostu oni pozbywają się znoszonych modeli. Nie daj się oszukać, te suknie są drogie i podejrzane, jeśli kosztuja śmieszne pieniądze. Polecam suknie Agnes rodzimej produkcji oraz czujność!! Pozdrówka. ps. Nie napisali, bo nikt by na to nie poszedł....

Zgadzam się z tygryskiem.Miałam suknie Agnes i byłam z niej zadowolonoa.Ale jest ALE tzn zadowolonym się jest jeśli to Ty będizesz miała ją na sobie pierwsza,pamiętam że gorset miał przyszywane koraliki już przy ubieraniu trochę zleciało.Kiedy zanośiłam do salonu ją oddać to się wstydziłam bo ledwo reszta co się trzymała lub wcale nie było.Tym bardziej że po mnie miała zamówiona jakaś laska i się ździwiłam że taką jej dadzą,babka w salonie powiedziała że rpzeszywają koraliki i po sprawie ehehhe

tym bardziej że ją wyczyszczą itd że kiedy była noszona 3-4 razy nikt pewnie się nie skapnie(nie mówie tu o widocznych uszczerkach)

Sama mialam suknie demetriosa z salonu susan blanche. Tej kiecki nikt nie nosil wcześniej, ale byla egzemplarzem demonstracyjnym i jeździla sobie po salonach i służyla do przymiarki. Jak przymierzalam swoją suknie, to byla wrecz czarna - ale nie uszkodzona. Potem sie takie suknie profesjonalnie czyści i wyprzedaje. Suknie służace do demonstracji są pewną inwestycją , ktora musi sie zwrócic.

Gość madralaaaaaa
wpiszcie wyprzedaze sukien slubnych ui zoabaczycie za ile mozna kupic piekne suknie

Gość anusia80
Ładna :)