Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na szczescie niedlugo rozwod

Mój były mąż był kiepskim kochankiem!

Polecane posty

Gość jestem pod wrazeniem
no kobita ma prawo miec wscik macicy przy takim ogierze co mu trza baby raz w miesiacu :-O

nie wiem Rolniku o czym gadasz bo chyba marcowe sloneczko za bardzo Ci przyswiecilo w glowke owszem jestem teraz z innym mezczyzna, ale zanim go poznalam mieszkalam juz osobno i pozew rozwodowy byl juz w sadzie, wiec ni zdradzilam nikogo. a po drugie rodziny nie rozbijam, na szczescie dzieci nie mamy i na naszym rozwodzie nikt nie ucierpi, ja zas do konca zycia nie mam ochoty sie mordowac, i moze Ci sie nie podobac to , ale nie Ty tu jestes od oceniania zyj jak chcesz i pozwol zyc innym tak jak oni tego chca, pozdrawiam i zycze przyjemnych "prac rolniczych" :)

Gość wlwlwlwlwl
wspolczuje glupoty i slepoty,gdzie mialas oczy przed slubem?glupich nie sieja ,sami sie rodza...

radze czytac uwaznie, pisalam na poczatku ze przed slubem on byl calkiem inny, nie bylo mu trudno udawac, bo nie mieszkalismy razem, a ostatni seks przed moja wyprowadzka byl szesc miesiecy wstecz

Gość mowi sie raczej chlopu ze wsi
Wl...cos tam, Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy, jak ludzie potrafia sie kamuflowac, kiedy im na czyms zalezy. I oby nie mial/a sie okazji przekonac!

uwazam, ze glupia bylabym wtedy gdybym tkwila w tym nadal choc wiem, ze to bez sensu, jestem czlowiekiem i mam parwo popelniac bledy, mimo wsystko ciesze sie, ze istnieja ludzie ( Ty jestes tego swietnym przykladem), ktorzy bledow nie popelniaja, jeszcze raz gratuluje Twej madrosci :)

*prawo popelniac bledy

mowi sie raczej chlopu we wsi - Ty chyba jako jedyna / jedyny rozumiesz moj punkt widzenia, dzieki :)

Gość popieram rozwodniczke
ile mozna z takim patalachem sie uzerac no ile?? moj przed slubem sprzatal, pral, gotowal, teraz przylazi z roboty, rzuca gacie i skarpety po mieszkaniu i jeczy, ze obiadu nie ma-a nie ma bo wracam z pracy 15 minut wczesniej niz on bo mam blizej do domu :-O w lozku w kolko jedno i to samo-jak proponuje zmiany to mowi, ze jestem niewyzyta, jak ubralam erotyczna bielizne (a niezla ze mnie dupa) to stwierdzil, ze jestem zboczona i do kosciola bym lepiej poszla w Wielkim Poscie ehhhhhhhh :-O

moj eks mial to samo, srednio raz w tygodniu "nagabywalam" go o seks a on stwierdzil, ze jestem erotomanka :( potem jak mnie juz sie nic nie chcialo i doszlo do tego, ze nie kochalismy sie kilka miesiecy okazalo sie, ze jestem tym razem oziebla, najlatwiej jest zrzucic wine na kogos, choc czasem dobrze by bylo spojrzec na siebie krytycznym okiem.

beznadziejny jest a kiedys taki z niego fajny gosc byl-w lozku i w zyciu, musial udawac przez 3 lata wspolnego mieszkanie bo jestesmy dopiero 14 miesiecy po slubie :-O

No cóz. Walta sie cynsto..., walta sie a zywo. A twój monz se pójdzie na tyn cas na piwo :)) Tfu!!! Łajdackom jezdeś. I bokim cio wyńdzie. Wim. Bo widziołym :classic_cool:

Gość pomaranczaxxxccc
a ja mam odwrotnie,moj chce ciagle sexu,a przed slubem byl taki "cichutki",ech...nie tam bym narzekala

Rolnik zasrancu a z kim ja mam sie walic cynsto zywo jak ja niezdradzajaca jestem? Problem z chlopem mam ale ani rozwodzic sie nie zamierzam ani kochanka szukac nie bede :-P bo walenie waleniem a kasa jest kasom-dom żesmy sobie kupili wspolnie, dosc sie naharowalam zeby to wyposazyc i urzadzic, kredyty trzeba splacac, kase zarabiac, jeszcze mi wscik macicy na leb nie udezyl zebym sie rozwodzila bo on w lozku kiepski jest :-P

kasa jest kasą nie kasom :-P zbulwersowalam sie i na ortografie mi siadlo :-)

ej Rolniku widze, ze na porozumienie szans nie mamy, zbytnio sie roznimy swiatopogladami, nic zlego nie zrobilam, wiec nie mieszaj mnie z blotem, nieuczciwa bym byla zyjac z mezem i spotykajac sie w tym samym czasie z innym mezczyzna a tego nie zrobilam wiec czego Ty chcesz?

i powtarzam: KIEPSKI SEKS NIE JEST GLOWNYM POWODEM ROZWODU, wscik macicy rowniez nie uderzyl mi do glowy!!!

Gość mowi sie raczej chlopu ze wsi
Rolnik, wiesz to stalo sie juz nudne. Poszukaj sobie innego tematu:P Ja w przeciwienstwie do autorki tematu mam wspanialego meza. Ale jedno wiem napewno, gdyby byl taki jak opisuje swojego "na szczescie", nie spedzilabym z nim ani chwili. Nie rozumiem dlaczego krytykujecie, to, ze dziewczyna chce byc szczesliwa. Czy robi komus krzywde? Rolniku, tobie moze????

Jo kcem? To ty kces. Cynstego minsanio wew p.... Bokim ci wyńdzie. Łuywierz. Wim - bo widziołym. Nie roz :classic_cool:

zawsze mi wychodzil tak jak wlazl a nie bokiem :-P

mowi sie raczej chlopu ze wsi ----> sobie kszywde cyni. Sobie!! Wim. Bo widziołym. Nie roz.

moze u Rolnika wychodzi bokiem? :P

Rolnik jak Ty dupcys babe albo owce za stodola to dobrze a jak ja chce raz na tydzien to mi we lbie przewraca?

Popieram i nie przejmuj się tym gburem rolnikiem, wszędzię się wpierdala z tą przygłupawą gwarą i udaje że wszystkie rozumy pozjadał:o nie boksuj się dziewczyno z burakiem bo jak to mówił mądry Żyd, można ale wstyd:D

jaka krzywde Rolniku? mnie nie chodzi o sam seks! jezeli byly maz nawet nie czul potrzeby zeby mnie zwyczajnie przytulic, pocalowac, nawet powiedziec do mnie kilka slow dziennie to kto komu robi krzywde? jezeli pzrez te wszystkie lata to ja robilam wszystko zeby nam pomoc, on nie kiwnalk nawet palcem, jezeli blaga;lam go, zebysmy poszli na terapie a on odpowiedzial "masz problem? to sobie idz" to kto komu zrobil krzywde? ja jemu czy na odwrot? moze dlatego wieszasz na mnie psy bo mam odwage powiedziec dosc?

Gość gooooogle
rolnik ma w gaciach zaskronca takiego ze baba mu uciekla w noc poslubna jak zobaczyla i dlatego taka traume ma, ze tylko owce sciga po oplotkach :-P

Gość mowie sie raczej chlopu ze wsi
Rolniku...sobie krzywde czyni? Mysle. ze krzywda dla dwojga jest zwiazek, w ktorym zaden z partnerow nie czuje sie szczesliwy!

Gość gooooogle
rolnikowi najwienkszom krzywde ucynił tryk jak go puknął rozkami w glofke i od tej pory tak pieprzy bez ładu i składu:P

Gość o ranyyyyyyyy
co za przygłup " To ty kces. Cynstego minsanio wew p.... " :D:D