Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na szczescie niedlugo rozwod

Mój były mąż był kiepskim kochankiem!

Polecane posty

Gość popieram rozwodniczke
ale co mi pokaze?? ja sie ebde starzec czy on mi "wew pi**u" wsadzi czy nie wsadzi, bokiem mi nie wychodzi tylko dolem :-P wkurza mnie, ze mam prawie 30 lat i meza a moje zycie seksualne jest gorsze niz w czasach liceum :-O

A to ześ juz beła zyniato w casach licełum??? Znacy skoła ci sła tympawo racyj.... :classic_cool:

jak wchodzisz to się ładnie ukłoń a nie wyzywasz kobiety buraku, kultury nie masz za grosz i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem:o twoja gwara może i smieszna była kilka dni a teraz jest nudna i menczonca powiem ci, twoje sredniowieczne poglądy wszyscy znajom więc ic sobie pomedź na bajla, bajla:D:D

Na bajla..., bajla ... to se chodze pogadać.... Do remizy to se chodze na zabawe.... A na qrwie topki to se chodze .... popierdolić :) :classic_cool:

Gość ja sie tam nie piernicze
popierdolic to se idz owieczke ze wychodkiem :-P

Rolnik- jeszcze raz sie odezwiesz a nie recze za siebie...!!!..Patrze na ciebie przez pryzmat twoich wypowiedzi i dlatego potrafie sobie wyobrazic jak wygladasz....!!! Jestes bardzo antypatyczny i chamski...!!!

Gość na szczescie niedlugo rozwod
weszlam na swoj topik i widze, ze duzo sie dzialo :P mam nadzieje, ze Rolnik wyruszyl w pole orac i siac i niepredko wroci :D

Gość bara bara riki tiki taak
tacy faceci przynosza wstyd meskiemu rodowi, a potem sie dziwic ze wszystkie kobiety maja o nas takie zdanie, szkoda ze nie trafilas na mnie :O