Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna20

Faceci, którzy DBAJĄ o siebie!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna20

Jestem z facetem, który: - codziennie się kąpie - balsamuje się balsamem ujędrniającym - kremuje twarz kremami przeciwko zmarszczkom mimicznym - goli się na całym ciele - za wyjątkiem nóg. Pod pachami, na klacie, w okolicach miejsc intymnych, zarost na twarzy - tam jest ZAWSZE ogolony - robi sobie manicure i pedicure (mnie o to prosi, bo jestem po kursie stylizacji paznokci) - chodzi wyperfumowany, wypachniony etc. - robi sobie co dwa dni maseczki! - zawsze jest schludnie ubrany, nie ma mowy o brudnych ciuchach - kremuje codziennie ręcę - nawet kilka razy - chodzi co dwa tygodnie do fryzjera - raz na trzy miesiące odwiedza kosmetyczkę - robi jakieś zabiegi na twarz - no i obowiązkowo solarium i powiem Wam szczerze, że przeszkadza mi to, że jest taki wypięlęgnowany. Nie chodzi o to, że ja nie dbam o siebie i w związku z tym jest mi głupio czy coś tego typu. Po prosu wg mnie mężczyzna nie powinien AŻ tak o siebie dbać :/ Dla mnie to takie... mało męskie... :/ A Wasi faceci jak o siebie dbają? Też mają takiego świra?

Teraz jestem niestety sama, ale jeszcze taki facet mi się nie trafił. Fajny na wystawy( bez obrazy), ale i tak wszystko zależy od charakteru nie?

Gość a ja mysle ze jestes z facetem
który ma coś z geja... Jestem z facetem, który dba o siebie ale to co Ty piszesz to jest juz lekka przesada...

Gość dziewczyna20
Z charakteru jest ok, kocham Go ponad życie, ale przynzma że czasami nie czuję, jakbym miała faceta tylko kobietę w ciele mężczyzny :/

Gość oooooooooooo=
a w domu cos robi? Bo kto mu np. sprząta albo kibel czyści?

Gość pocieszam
boshe on dba bardziej o siebie niz ja!! przegrałam życie :( Dziewczyna 24 lata

Gość dziewczyna20
Sprząta - wszystko robi, nie brzydzi się myć naczyń etc. Odkurza, myje podłogę, kurze powyciera, obiad zrobi - ogólnie bardzo mi pomaga w naszym mieszkanku

Gość dziewczyna20
tylko ja mam problem z przesadnie dbającym o siebie mężczyzną?

Gość super ktoś
To już chyba lekka przesada :\

Gość facet powinien
mieć twarz wilka morskiego a nie buzie niemowlaka :classic_cool:

Gość dziewczyna20
Fakt - ma buzię dosłownie niemowlaka :/ I nie powiem, żeby mi się to podobało .... :/ Jakoś taki mało męski mi się wydaje :(

To tylko moje skromne zdanie... - codziennie się kąpie OBOWIĄZKOWO, NAWET WIĘCEJ NIŻ RAZ - balsamuje się balsamem ujędrniającym MOGĘ ZROZUMIEĆ - kremuje twarz kremami przeciwko zmarszczkom mimicznym FACET TEŻ POWINIEN UŻYWAĆ KREMU, OK - goli się na całym ciele - za wyjątkiem nóg. Pod pachami, na klacie, w okolicach miejsc intymnych, zarost na twarzy - tam jest ZAWSZE ogolony Z TYM BYM NIE PRZESADZAŁA... - robi sobie manicure i pedicure (mnie o to prosi, bo jestem po kursie stylizacji paznokci) MAM NADZIEJĘ, ŻE MÓWIMY TYLKO O OBCIĘCIU I OPIŁOWANIU PAZNOKCI... chodzi wyperfumowany, wypachniony etc. FACET POWINIEN ŁADNIE PACHNIEĆ, ALE \"WYPERFUMOWANY, WYPACHNIONY\" KOJARZY MI SIĘ Z KOLESIEM, KTÓREGO CZUĆ NA KILOMETR... - robi sobie co dwa dni maseczki! \"NO TO JUŻ CHYBA LEKKIE PRZEGIĘCIE... - zawsze jest schludnie ubrany, nie ma mowy o brudnych ciuchach NORMA, INACZEJ BYĆ NIE MOŻE - kremuje codziennie ręcę - nawet kilka razy DŁONIE SĄ WAŻNE, ALE PRZESADZAĆ TEŻ NIE MOŻNA - chodzi co dwa tygodnie do fryzjera UPS... TO JA ZDECYDOWANIE ZA RZADKO... - raz na trzy miesiące odwiedza kosmetyczkę - robi jakieś zabiegi na twarz PODOBNO ROBI SIĘ TO CORAZ BARDZIEJ POWSZECHNE, NIBY NIE MAM NIC PRZECIWKO, ALE... CZY ONI JUŻ WSZYSTKO CHCĄ NAM ZABRAĆ?? - no i obowiązkowo solarium OBY TYLKO NIE PRZESADZIĆ... Ale to i tak jeszcze nie najgorzej... Moja koleżanka jest na roku z kolesiem, który oprócz tego wszystkiego i jeszcze pewnie wielu rzeczy, o których ja nawet nie słyszałam, używa... PODKŁADU... I PUDRU OCZYWIŚCIE. To nie żart...

Gość dziewczyna20
Podklad i puder? OMG :O Z moim nie jest aż tak źle... Odnosnie paznokci: ma ZAWSZE pomalowane je odżywką do paznokci... plus do tego krem do skórek oczywiście. Nawet kupił sobie specjalne pilniki z polerką, zeby mieć ładne paznokcie. A jak się niechcący gdzieś ubrudzi? TRAGEDIA. :/ Przezywa to gorzej niż kobieta w czasie porodu. Uwierzcie mi... Przez to, że tak o siebie dba, 3/4 czasu spędza w łazience :/ Dłużej niż ja... A rano? Rano nie ma mowy o dotykaniu, pieszczeniu, seksie, bo mówi, że kobieta nie może go dotykać gdy jest "brudny". Idzie pod prysznic, wraca po godzinie-półtorej i dopiero wtedy mogę go pieścić. Na dodatek nosi ze sobą obowiązkowo chusteczki do higieny intymnej :/ Po każdej wizycie w toalecie musi się umyć tymi chusteczkami. Ehh...

Ok, facet powinien o siebie dbać, tak samo jak kobieta. Ale trzeba mieć umiar... Ale to tylko moje zdanie, dla każdego \"umiar\" może znaczyć coś innego...

Gość dziewczyna20
wg mnie facet powinien golić okolice intymne, pachy i buzię. od czasu do czasu solarium kosmetyczka? raz na dwa lata maseczki? Raz na miesiąc etc.

No tak, nie może być zarośnięty. Ale zdecydowanie wolę, jak pod pachami ma włoski trochę przycięte, a nie całkiem wygolone... Twarz zdecydowani tak, chociaż niektórym pasuje tzw. trzydniowy zarost, ale też musi być zadbany. A okolice intymne to kwestia dyskusyjna...

eh, ja chyba też nie przepadam za \"wypindżonymi\' facetami...;) Zgadzam się, że zadbany powinien być, ale nie powinien zabijać przy tym swojej męskości:)) Bo czy nie na tym polega ich urok, że nie są idealni? że nie wyglądają jak ken albo co gorsze jak Barbie;)) Ze mają trochę włosków tu czy tam(chociaż za owłosieniem też za bardzo nie przepadam) że nie mają błyszczących paznokci i alabastrowo gładkiej cery...:)