Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość o ja pierniczę
hehe czekalam na twoją odpowiedz, tak jak przypuszczalam , zle sie odzywiam bo nie stosuje produktów yourlife kochany zeby wiekszosc sie odzywiala tak jak ja to by była zdrowa, to jest najlepszy sposob odzywiania zaproponowany przez dietetykow, i wg piramidy zywienia, masz o tym jakies pojecie? czy tylko wiesz jak sprzedawac swoje produkty? jestem ciekawa co mi zarzucasz w mojej diecie bo moim zdaniem jest ona idealna a lat mam 32, i nie wiem co sposob odzywiania ma wspolnego z inteligencją oj nie wiem jak ty chcesz sprzedac te swoje pierdólki jak ty o niczym nie masz pojecia :P

Gość o ja pierniczę
nie zamierzam dać sobie trudu poczytac i nie wiem jak opinia moze byc inteligentna ty chcesz sprzedac te swoje produkciki atakujac innyc a nie masz wiedzy za grosz

Oj chyba podkłamujesz ?! Albo mieszkasz w jakimś zamkniętym świecie. Masz bardzo przestarzałe informacje. Prawidłowość piramidy żywieniowej jest już od lat mocno podważona przez naprawdę tęgie umysły branży zywieniowej. Masz przecież internet! Zamiast - przepraszam - ośmieszać się tymi swoimi wypowiedziami wejdź w google i poszukaj o ostatnich badaniach dotyczących zdrowego żywienia. I jeszcze jedno. Albo nie czytasz, co piszę, albo masz trudności ze zrozumieniem przeczytanego. Kilka razy tłumaczyłem, że nie sprzedaje produkty, pomagam zrozumieć dlaczego właśnie je trzeba uzywać jeśli poważnie myślimy o zachowaniu czy też odzyskaniu zdrowia i urody.

Czytałaś artykuł \"Martwe lekarze nie kłamią\"? Bardzo pożyteczna lektura. To co tam piszą sprawdziłem na własnym życiu i powiem, że prawda o lekarzach jest jeszcze bardziej okrutna niz pokazano w tym artykule. Jeśli wierzysz, że lekarze cię uratują kiedy zaczną sie problemy (a to juz niedługo, jeśli prawdą są te twoje 32 lata), to mocno ci współczuję.

Gość o ja piernicze
to moze napiszesz mi jak powinien wygladac prawidłowy jadłospis hehe bo ja skonczyłam SGGW i troche sie na tym znam a ty jaka masz wiedzę na ten temat, oprocz tej o ktorej sie dowiadujesz na zlotach waszej firmy?

Gość o ja piernicze
no wspolczuj, poniewaz mam juz 32 lata to sobie wykupię miejsce na cmentarzu tym bardziej ze nie zamierzam sie dac nabrac na tych wszystkich akwizytorów ktorzy tylko myslą jak zbic kasę na niczym, a jak zachoruje kiedys to udam sie do normalnego lekarza a nie bede szukac leczenia u takich oszołomów jak ty

Weź teraz wróć kilka postów wstecz i porównaj moje wypowiedzi i swoje. Czy nic ci nie mówi ton i treść jednych i drugich? Ty już masz problemy. Bez żadnego logicznego powodu zaatakowałaś mnie i zamiast przedmiotowo podyskutować o istocie sprawy, rzucasz obelgami. Powtórzę coś, a ty przeczytaj bardzo powoli i z uwagą. N I E S P R Z E D A J Ę P R O D U K T ÓW. Tłumaczę (zainteresowanym!!!!) dlaczego warto je uzywać. Umiesz czytać po polsku?

Gość dlaczego your life
mowi tak dziwnie :szkodzisz swojemu wizerunku" chyba wizerunkowi?? i "martwe lekarze" dlaczego nie martwi ?? albo zyjemy w innych swiatach albo niedoksztalcony jestes dorgi specjalisto...

Gość dlaczego your life
no i nastpne "dlaczego warto JE uzywac" ja bym powiedziala ze ICH uzywac... masz normalna mature czu zaocznie robiles??

To proste - jestem obcokrajowcem. Polskiego uczę się w codziennym życiu. Bez żadnego wykształcenia akademickiegow w polonistyce.

Gość o ja pierniczę
przeciez to jest Zybi z innego topiku tam go wysmiały i postraszyły prokuratorem to teraz zachwala nastepne paskudztwo, najpierw sie przedstawial jako lekarz potem biolog a jest po jakims studium, wdał sie w jakąś akwizycję i teraz probuje wciskac ludziom kit, atakuje kazdego kto ma inne zdanie i straszy ludzi ze poumierają jak nie skorzystają z tego czegos a to znaczy ze to tylko reklamujesz i chcesz dyskutowac o tym, a jak by ktos chcial to kupic to jak? nie sprzedasz tego? a juz jak czytam jego wypowiedzi i ten przediwny styl , w jakiej szkole tego uczą, martwe lekarze, szkodzic wizerunku, zapraszam skorzystać hihi

To może zacytuj jakieś moje zdanie, w którym kogoś atakuję, co? Bo jak narazie, to ty mnie cały czas atakujesz, a ja usiłuję utrzymać dyskusję w ramach przyzwoitości. I jeszcze, znalazłem tego Zibi. Gość reklamuje Vision. A teraz poszukajcie moje inne wypowiedzi (przede wszystkim w części forum poświeconej zarabianiu) i poczytajcie - co ja myślę o Visionie. Ciekawe w jakim celu miałbym na jednym topiku zachwalać tamte produkty, a na innym je - obrazowo mówiąc - mieszać z błotem?

Na temat posiadanej przeze mnie wiedzy. Jak myślicie - czy dzisiaj warunki naturalne (powietrze, słońce, woda itd) takie same jak powiedzmy 100 lat temu? Są gorsze czy lepsze?

Gość o ja pierniczę
no i poniewaz obecnie warunki są gorsze to jedyny dobry wlyw na nasze zycie bedą miały produkty yourlife, w przeciwnym razie wkrótce pozdychmy wszyscy

Gość dlaczego your life
ehhh ja nie chce duskutowac o tym co promujesz-skoro mowisz, ze jestes obcokrajowem to OK wierze w to :-) co do produktow - nie znam sie na tym, dobrze mi jest tak jak zyje i zamierzam zostac ignorantem w dziedzinie flavonoidow :-P a na Twoim miejscy YourLife to dalabym sobie spokoj z tym forum bo i po co sluchac obelg, pozdrawiam

Dzięki. Myślałem o takim czymś. Ale tak naprawdę nie zależy mi na znalezieniu tu kogokolwiek do Klubu. Czasami po prostu mam niezły ubaw, a poważnie - to zbieram pewne informacje do prowadzonych przeze mnie szkoleń. Coś w rodzaju badań socjologicznych. A jak przypadkowo ktoś się zainteresuje, to też się nie pogniewam :-)

Gość o ja pierniczę
to chyba my mamy niezły ubaw :P:P

Gość dlaczego your life
fajnie :-) to mnie zalicz do osob nastawionych pokojowo i bez zachowan agresywnych :-) a tak wogole to troche mi wstyd, ze wiekszosc pokrzykuje cos bez ladu i skladu i obraza innych, skoro Was nie interesuje dzialalnosc tego pana to moze odpusccie sobie - tak pieknie swieci sloneczko, ze az szkoda siedziec w domu i szarpac sobie nerwy :-)

Gość o ja pierniczę
te nagabywanie na bardzo tanie badanka dla mieszkanców Wrocka i okolic to tez w ramach badan socjologicznych? normalnych ludzi nie obrazam ale jak widze takie oszustwa to az we mnie wrze, facet szuka tu frajerów, ok nikt nie chce to powinien odejsc, a on zarzuca ludziom brak wiedzy, ludzie ktorzy zyją po swojemu zyją w zamknietych swiatach i tylko on wie jak zyc i wie co trzeba sprzedac zeby zyc długo i szczesliwie

Dzięki \"dlaczego yourlife\"! A tak swoją drogą. Wielu tu obecnych nawet nie zdają sobie sprawę - jak cenną wiedzę mogą pozyskać z mojej tu obecności. I to za darmo! W innych miejscach za to płacą grube pieniądze. To dopiero numer, co?

Gość o ja pierniczę
normalnie szkoda słów

Akurat badania stanu zdrowia nie mają nic do moich szkoleń. Jest to bardzo fajna dodatkowa opcja w ofercie produktów YourLife. Chyba nikt przytomny nie będzie zaprzeczał, że wynik kuracji w znaczącym stopniu zależy od prawidłowej diagnozy. INTROSPECT pozwala bardzo precyzyjnie i dokładnie wykryć jakiekolwiek zaburzenia w organiźmie. W konsekwencji pozwala to zaoszczędzić masę czasu i pieniędzy na programie terapeutycznym. Przy tym wynik tego programu jest zdecydowanie lepszy!

Gość dlaczego your life
Ja nie jestem po zadnej stronie bo sie na tym po prostu nie znam - przeczytalam sobie tylko temat z ciekawosci, no i powiem obiektywnie, ze jestes YourLife troche irytujacy z tym ciaglym przypominaniem o badaniach i mowieniem, ze chcesz ludzkosci rpzekazac na darmo tajna wiedze, ktora drogo kosztuje. Widzisz- ja juz dawno nie wierze, ze ktos chce cos dac za darmo jesli moze z tego miec pieniadze i dlatego tez nie wierze w czystosc Twoich intencji :-) Nie dziwie sie tez, ze irytujesz wiele osob przez mowienie im jacy sa glupi, ze nie chca skorzystac z takiej "wielkiej" okazji... nie jest to co prawda powod aby Cie obrazac ale w sumie chwalic tez Cie za co nie ma :-P

Kochana \"o ja piernicze\" W dobrej wierzę życzę ci nigdy się nie dowiedzieć - jak cię oszukują tak uwielbiani przez ciebie lekarze! Zadaj sobie jedno proste pytanie - czy lekarzowi sie opłaca byś była zdrowa? Czy raczej bardziej mu pasuje byś była trochę chora?

Gość dlaczego your life
Your Life tak tez nie nalezy mowic - ja wyszlam za maz za lekarza i wiem, ze on naprawde chce pomagac i pomaga wielu osobom i moge Cie zapewnic, ze jemu nie zalezy zeby ktokolwiek byl "troche" chory

Nie tajną wiedzę, tylko FAJNĄ wiedzę. Tajna to ona była jakieś 10 lat temu. A ciągle przypominam o badaniach, bo są bardzo dobre i napewno bardzo dużo lidzi ich potrzebuje. Czasami co prawda o tym nie wiedzą ;-) Poza tym - co jest bardziej rozsądne: irytować się czy zadać konkretne pytania i może dowiedzieć się czegoś nowego, ciekawego czy także pożytecznego? Tak apropos, nieuzasadnione zdenerwowanie jest oznaką pewnych problemów zdrowotnych, i to nawet poważnych.

Gość o ja pierniczę
wiesz ja czasami choruje i nie przez lekarzy bo im sie to opłaca tylko tak po prostu jest ze ludzie chorują i wtedy udają sie do normalnych lekarzy, bo oni się po to uczyli zeby leczyc ludzi jednym słowem jestes ze swoimi teoriami beznadziejny i nie dziwie sie ze nie mozesz nikomu wepchnać tego calego yourlifu