Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Mam. Biblioteka, szkoła podstawowa, radio, telewizja, internet. Trochę chęci i pokory i będzie OK! Spróbuj póki nie jest za późno. Właśnie widzę, że nawet sami Polacy coraz bardziej stąd zwiewają.

Gość to nie rozumiem
dosc atrakcyjna z kilkoma - ja prostuję ! nie wyganiaj go stąd, on jest słodki :D

Gość dosc atrakcyjna z kilkoma
moj maz jest cudzoziemcem z kraju o jezyku slowianskim, mieszka w Polsce od 18 lat ale nie owi tak pieknie ja ty, ja jestem lektorem na wyzeszej uczelni i ucze rowniez obcokrajowcow jezyka polskiego - nigdy nie uwierze ze sam uczyles sie tego jezyka i jestes cudzoziemcem

O, teraz jeszcze słynna gościnność się odezwała. Wiecie już dlaczega Polaków nie lubią za granicą?

Gość to nie rozumiem
*protestuję !

no dobra - milosc nie wybiera i jak go chcesz to niech zostanie sobie robaczek jeden...

Gość a ty tu znowu
ale ja juz szkołe podstawową skonczyłam jakies 15 lat temu

No to przyjedź do Wrocławia i zadzwoń, to imówimy się na kawę. Sama zobaczysz. A może boisz się flavonoidnego potwora?!

Zyiego tez taka jedna kochala - liczyla chyba ze jej te zlote elektrody podepnie :-P

Gość a ty tu znowu
on jest cudzoziemcem na potrzeby tego forum po tym jak go wysmiali ze nie umie pisac po polsku:P:P

A tak poważnie, to sprawa jest prosta. Mam muzyczny słuch, a to bardzo pomaga w nauce języków.

niestety daleko bo pewnie bym sie zdecydowala ale az tak ciekawa nie jestem zeby jechac pol Polski...

Gość to nie rozumiem
Nie, kochany, to ty przyjedź do mnie, założysz tu nowy oddział YL :D

zeby nie bylo ze tylko krytykuje - mam pytanie skoro nie sprzedajesz niczego to z czego sie utrzymujesz? nie masz procentu od sprzedanych produktow itd?

------->to nie rozumiem, chcialabys :-P on na pewno ma dziewczyne :-O

Owszem, mam premię z obrotu, ale w Your Life nikt nic nie sprzedaje (chyba że błędnie rozumie idee Klubu). Wiem, ze nieraz trudno to zrozumieć, ale można. Jest to Klub konsumenta, czyli kogos, kto konsumuje (stosuje, używa, korzysta). My wszyscy korzystamy z oferty, w ten sposób tworzymy obrót i kazdy dostaje wynagrodzenie wg obrotu, który wygeneruje on sam oraz jego grupa. To się nazywa PROSUMPCJA. Jest to trend nowy i w Polsce mało znany.

To trochę tak jakbyś pracowała w TESCO na kasie i płacili cię za każdego obsłużonego klienta.

Gość a ty tu znowu
a to wczesniej siedziales na kasie w Tesco?

W TESCO robiłem zakupy. Stwierdziłem, że nie jest to najlepsze miejsce. Jeśli chodzi o jedzenie to polecam EPI.

ja juz ide spac wiec dobranoc wszystkim, poza tym slubowalam wiernosc takiemu jednemu to glupio teraz sie wycofac :-p

Gość a ty tu znowu
dobranoc czekamy na Ciebie tu jutro:-) podyskutujemy znowu o flavonoidach

Gość strategia pod tytułem
"o biedny, polski ciemnogrodzie jakże daleko w tyle wśród narodów świata" też mi się podoba :D Ma uruchomić nasz polskie kompleksy, sprawić byśmy się zawstydziły i biegusiem pobiegły za YL w przyszłość świetlanej Europy co się już poznała na jego cudnej firemce. :) Powoływanie się na autorytety, badania, specjalistów jest też jednym ze sposobów działania takich ludzi. Trza przecież błysnąć nauką, żeby się lud ładnie nabrał. :) I biedulek nie kuma, że to wcale nie chodzi o to, czy flavonoidy mają na nas dobry wpływ, czy też nie, bo pewnie i mają. W ogóle nie o to. :) A myślicie, że dlaczego kłamie, że jest obcokrajowcem? Znów gra na polskich kompleksach. :) Doskonale wie, że Polak prędzej uwierzy właśnie komuś zza granicy, niż z rodzimej ziemi. Spec z zagranicy to zawsze spec większego formatu, prawda? ;) I pamiętajcie, dziewczyny, on NIC NIE SPRZEDAJE, on nam tylko wskazuje drogę ;) Co najwyżej sprzedaje szczęście... ups, przepraszam - rozdaje je za darmo ;) YL - nie rozbawiaj mnie tu argumentami dlaczego polskie prawo pozwoliło zarejestrować Twoją piramidkę. :) A strategie to chyba musisz jednak trochę podrasować, bo jak widzisz - na polskie kobiety ok. 30-tki, z dużych miast, najczęściej nieźle wykształcone (typowa kafeteriuszka) średnio działa. :) Może by tak wizyta u Tych co Ci mozg wyprali i nieco pląsów wśród braci w wierze? ;) Chyba polubię ten temat. :D

Gość strategia pod tytułem
Dobra, do pracki jadę zapieprzać za 1500 zł ;) A Ty, mój drogi lepiej się bardziej postaraj, bo jak nie sprzedasz choć paru produktów, to nie będziesz miał czym ogrzać swojego pokoiku w czynszowej kamienicy (za to z internetem, proszę państwa! ;) ), podczas gdy Twoi szefowie grzeją się na Bali. :P A wiesz, "kwiecień plecień... " ;) Wiemy wszystkie, dlaczego tu siedzisz nawet w godzinach pracy. Bo jej nie masz. :) Ja niestety mam, dlatego do 15.30 na pewno się nie odezwę, takie życie. :)

Niema spraaawy. Nie kupij żadnego YourLife, ani nic innego. Poooo co ci to? Świat będzie smutny jak wszyscy będą młodsi i zadbani. Ktoś przecież musi być brzydki i pomarszczony. Czemu nie ty? Przysłużysz się ludzkości. I za to ci dziękuję. Miłega dnia!

Boże święty. Jesteście żałosne. Plujecie jadem mnie między oczy, obrzucacie najgorszymi obelgami i w tym samym czasie dajecie oskubać przez różne \"bezosobowe\" markety, sklepiki czy stragany. Nabieracie się na tanią sztuczkę o niby waszym \"wolnym wyborze\" produktu czy usługi. Wierzycie durnym reklamom i nabijacie kasę komuś, kogo nawet na oczy nigdy nie zobaczycie i który wam nawet w podziękowaniu kartki na święta nie wyszle. Na dodatek w większości przypadków nie osiągacie żadnych efektów. Ale żeby posłuchać fachowca i naprawdę skorzystać z dobrych rzeczy. Na dodatek może jeszcze dostać premię. To nie! Nigdy! Naprawdę wydaje się wam, że to jest normalne??? Mówicie, że jesteście światowi. OK, ale czemu nie patrzycie - co w tym właśnie świecie się dzieje? W całym cywilizowanym świecie, od Stanów poprzez Rosję aż po Japonię stosowanie suplementów jest tak samo codzienne jak mycie zębów. Ale wy jeseście najmądrzejsze. Wy żyjecie w ekologicznym kraju, jecie ekologiczne jedzenie, oddychacie ekologicznym powietrzem i nic wam nie grozi!!! Zastanówcie się. Nie wstyd tu, na forum, pokazywać TAKĄ głupotę?!

Gość a ty tu znowu
no jak grochem o scianę:-) rzeczywiscie ludzie w tych piramidkach mają wyprane mózgi zastanawiam sie jak oni łapią klientów, chyba mało kto uwierzy w cudowne tabletki, wiekszosc wchodzi w to z nadzieją na zarobienie wielkiej kasy Ja wolę robić zakupy w normalnych sklepach, nie zalezy mi na dostawaniu premii i nie muszę tez dostawac kartek na swieta hehe

No to po co czepiasz się moich wypowiedzi na forum. Chcesz funkcjonować w ten sposób - proszę bardzo. Ja swoje zadanie wobec ciebie wykonałem. Masz już informacje, co z tym zrobisz - twoja sprawa. Nie rozumiem - czemu uważasz, że ktoś, kto (mówiąc obrazowo) chce jeździć lepszym autem, ubierać się w lepsze ciuchy i lepiej się odżywiać jest nawiedzony czy jaki tam jeszcze? Nie chcesz w ten sposób dbać o siebie - nie musisz. Ja zwracam się do tych, co chcą.