Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość a ty tu znowu
widac nikt tu nie chce jezdzic lepszym samochodem i ubierac sie w lepsze ciuchy chcesz powiedziec ze jak kupię wasze suplementy moge zmienic swoj samochod na mercedesa?

No mogłabyś, mogłabyś. Musisz tylko zrozumieć pewne rzeczy. Już wspominałem o prosumpcji - wiesz co to jest?

Gość a ty tu znowu
zrobimy tak, dasz mi mercedesa a ja kupie twoje suplementy ok?

Daję ci do ręki super narzędzie do zarabiania, a ty kręcisz nosem. Nie rozumiem tego. Poza tym, co według ciebie jest lepsze - raz dostać 100 000 zł, czy comiesiąc do końca życia dostawać po 10 000?

Gość a ty tu znowu
o kurcze to jak ma mam miec 10 tys do konca zycia to ile ty masz kasy co miesiac? nie powiem ładnie oskubujecie ludzie z kapuchy

Dlaczego cały czas twierdzisz, że kogoś oskubuję? Mi płacą nie klienci tylko firma. Czemu nie czytasz to, co piszę?

Owszem, ja zarabiam nawet więcej niż 10 000, ale są to uczciwie zarobione pieniądze. Pośrednio i bezpośrednio pomogłem i pomagam kilkudziesięciu tysiącam ludzi. Chyba zasłużyłem sobie na dobre wynagrodzenie.

Gość a ty tu znowu
nie no tyle pieniedzy na miesiac to dla mnie za duzo, nie wiedzialabym co mam z nimi robic

To wiele wyjaśnia. Zresztą nie jesteś osamotniona w tym. Na szkoleniach nieraz proponuję takie doświadczenie jak lista zakupów za milion dolarów. Wiesz ile procent uczestników nie radzi sobie z tym?

Gość o mój Boże...
:o

Gość lista zakupów za milion dolar
ów człowieku, zejdź na ziemię !

Gość zaczyna mnie to przerazac
poczytalam sobie twoj drugi temat na forum o pracy i chlopie - obiektywnie patrzac jestes jakis nawiedzony, chyba ta laska co mowila, ze ci mozg wyprali zapomniala dodac ze na koniec zatopili go w wybielaczu :-O jesli naprawde nie widzisz tego, ze w kolko gadasz to samo jak ten mechaniczny kroliczek z reklamy Duracell, to zle z toba... ciekwe ilu ludzi dalo sie wkrecic z cos takiego i teraz opowiada takie bzdury, dziewczyny poczytajcie ten topik- zrozumiecie, z jego juz nikt nie uratuje :-O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3426618&start=90

Gość zaczyna mnie to przerazac
ktos zapytal na tamty topiku ale nie uzyskal odpowiedzi wprost wiec zapytam ja : kto przeprowadza badania, ktore reklamujesz? wiem jakie urzadzenie ale chce wiedziec kto przeprowadza abdanie i je interpretuje - jesli lekarz medycyny to jego nazwisko nie powinno byc tajemnica

Gość kolejny zdeterminowany
"lekarz' co chce na sile wszystkim udowodnic,ze to,co mowi i robi jest super dobre, zdrowe, a reszta sie myli, bo nie chce z tego skorzystac. Koles dales popis, wiemy,ze cesz sie rozreklamowac , by kase trzepac, ale nieisety nikt naiwny tutaj nie jest, wiec daruj sobie. Nigdy osoba, ktora chce komus pomoc -uzdrowic nie powinna byc tak agresywna i kontynuowac zazarta walke o wlasne racje jak ty to robisz. po porstu masz ewidentnie agresywny spsob na werbowanie klientwo - cos jak akwizytor, tez sie zajebie zeby kase zarobic.

W kółko gadam to samo, bo widzę, ze większość z was nie rozumie o czym mówię. Z kolei każdy specjalista od marketingu wie, że większość ludzi rozumie jakieś zagadnienie dopiero jak zobaczą je po raz ... 12-ty. Daje WAM szansę nie zrobic sobie krzywdę. Nikt nie pytał o to jaka konkretnie osoba robi badania. Takich osób jest dwie. Pierwsza to dr naul medycznych, druga to ja sam. A ja skończyłem kierunek \"Elektronika medyczna\". To nie uprawnia mnie do farmakologicznego czy chirurgicznego leczenia kogokolwiek, ale obsługiwać urządzenia diagnostyczne i nie tylko - jak najbardziej. Interpretacja wyników jest bardzo prosta - aparat po prostu drukuje diagnozę i miejsce lokalizacji schorzenia. A nazwisko lekarza nic wam nie powie, bo to nie jest osoba publiczna.

W odpowiedź na pytanie o ilości \"wkręconych\". Stowarzyszenie sprzedaży bezpośredniej podaje, że w roku 2003 ta liczba przekroczyła 1 000 000 osób. Te same statystyki podają, że korzysta z usług takich ludzi przynajmniej 10 razy tyle. Jeszcze coś w kwestii nawiedzenia. Czy czytacie co wy piszecie? To prawdziwe nawiedzenie!!!

A tak apropos, analitycy rynku światowego twierdzą, że obrót w biznesie wellness (do którego równiez należy YourLife) w 2010 roku przekroczy próg 1 biliona dolarów. Myślę, że tu niema nikogo, łącznie ze mną, kto wie - ile to jest bilion. Trzeba byłoby to przełożyć na coś. Jak myślicie to jest przypadek? Oszustwo? Nawiedzenie? A może po prostu światowy trend społeczno-ekonomiczny?

Gość slychaj najslodszy
kierunek "elektronika medyczna" jest na jakiejs uczelni wyzszej? slyszalam o specjalnosci ale nie o kierunku wiec objasnij jesli mozesz, poza tym wydaje mi sie, ze daje to mozliwosc konstruowania/tworzenia nowych/naprawy/serwisowania sprzetu medycznego a nie wykonywania za jego pomoca badan, nie wspominajac o interpretowaniu. Mam jeszcze jedna watpliwosc, skoro urzadzenie diagostyczne, o którym mówisz jest tak proste w obsludze i od razu stawia diagnoze i lokalizuje zmiane (chyba tez mowiles kiedys o tym, ze dobiera sposob leczenia) to dlaczego nie ejst uzywane w szpitalach, klinikach itd? od razu mowie, ze nie przyjmuje argumentu o spisku lekarzy i producentow tomogorafow, rezonansow, aparatow RTG, USG itd

Jest o wiele bardziej prozaiczna sprawa. Jest to zbyt nowe urządzenie, żeby było w szpitalach. Już o tym pisałem - na razie ja jestem jedynym w Polsce posiadaczem tego urządzenia. Za kilka lat nie wykluczam, ze będzie ono pracować w każdym nawet byle jakim gabinecie lekarskim. Chyba że rząd wymyśli - jak to już nie raz było - jakąś nową głupotę by nie wpuścić na rynek nowoczesną technologię.

Nie wiem jak po polsku prawidłowo - kierunek czy specjalizacja. W każdym razie przekazano nam wystarczająco dużo wiedzy by obsługiwać podobne urządzenia. A o interpretacji już mówiłem - ja nie muszę tego robić, program robi to sam. Ja tylko wciskam guzik \"Drukuj\". Do tego chyba studiów medycznych, ani żadnych innych, nie trzeba.

mozesz mi dokladnie powiedziec, co ta maszyna dokaldnie wykonuje ,ze kosztuje to 150 zl? tzn wiem,ze chcesz sie super dorobic na tym,ale poza tym musi sie w tym miescic zuzycie, prad itp i c jeszce ,z??

Gość slychaj najslodszy
nie bedzie go w szpitalach - cos co jest do wszystkiego nie moze diagnozowac czegokolwiek wiarygodnie (moje skromne zdanie) licze, ze jako absolwent elektroniki medycznej (technikum? studium policealne? ) mozesz przyblizyc mi zasade dzialania tego urzadzenia - z czystej ciekawosci w jaki sposob bada cialo i co do tego wykorzystuje, nie interesuje mnie oprogramowanie tylko budowa i zasada dzialania

no wlasnei, jak dziala? diagnozowanie mnie bardzo interesuje, np skad taka masyzna moze wiedziec, ze pasozyty to np lamlie a nie inne paskudztwo?

Gość boze jaki ten człowiek jest
GŁUPI on jedyny w Polsce ma urzadzenie ktorego nie mają kliniki, a diagnoza polega na wcisnieciu guzika drukuj okazuje sie ze za jakis czas nie bedą potrzebni lekarze i leki bo chorzy beda mogli podłaczyc sie pod twoją maszynę do robienia kasy, wizja lepsza niz w filmie s-f

W cenie 150 zł dostajesz wydruk do 3-ch kartek A4 z 4 obrazkami na jednym, na których można zobaczyć lokalizację stanów chorobowych. Czwarta kartka to lista wykrytych diagnoz ze wskaznikiem stopnia zaawansowania każdej diagnozy oraz - na życzenie klienta - lista poleceń leków czy produktów odżywczych. W tym jest także lista alergenów i obecnych w organiźmie drobnoustrojów. Do tego słowny komentarz w trakcie badań. Mój zarobek wynosi około 20 zł przed opodatkowaniem. Jeśli chodzi o szpitale, to aparat już jest tam, ale nie w Polsce. Z krajów unijnych na liście jest Belgia, Szwecja i Niemcy. I jeśli twierdzisz, że uniwersalne urządzenia nie mogą być w szpitalach, to co tam robią tomografy i USG? Elektronika medyczna - studia wyższe. Mgr Inż na wyjściu. Naukowa podstawa to NLS diagnostyka. Jest info w necie.

a masz na tej stronie wpisy ludzi , ktorzy skorzystali z tego? chociaz w to niezabardzo mozna tez uwierzyc, bo samemu mozna sie podszyc :P

Jakieś 200 lat temu Ziemia była płaska. Jak dzisiaj nazywamy tych, co tak twierdzą? I wcale bym się nie zdziwił gdyby za parę lat każdy miał w domu urządzenia do diagnozy i leczenia. A lekarze są potrzebne, ale w bardzo ograniczonym zakresie, np. w ratownictwie, położnictwie, ghirurgii urazowej.